ST:N UUTISIA

Seurakunnan Tiedotuskeskuksen uutisia.

Kristuksen neitseestäsyntyminen ja ylösnousemus on todistettu. - Asia saa lopullisen vahvistuksen kun parodia jatkuu siten, että Mikael tulee takaisinkin. Katso Antikristus, sekä teokset "Daniel 9:27 aikamme paljastin" ja "Saatanan hyvä opettaja. Evankeliumien Jeesus oman aikamme valossa" (1996)

Pitkäperjantai olikin keskiviikko. Kristus oli haudassaan kolme päivää ja kolme yötä (Matteus 12:40) eli 72 tuntia. Ylösnousemus tapahtui "myöhään sapattina valjetessa ensimmäiseksi viikon" (Matteus 28:1, Novum). "Valjetessa" kreik. "epifosko", jolla myös merkitys "koittaa". Uusi viikko koitti, viikkohan vaihtuu sapattina auringon laskiessa. Kirkot eivät onnistu sijoittamaan 72 tuntia edes "ylimääräisen" ylösnousemuspäivänsä avulla. Ristiinnaulitseminen tapahtui sapatin valmistumispäivänä (Markus 15:42), mikä oli juutalaisen pääsiäisen, juhlasapatin aatto, keskiviikko. Kristuksen syntymä tapahtui juutalaisen vuodenvaihteen tienoilla elo-syyskuussa.(1996)

Seurakuntalainen-lehti muutti Internetiin otsikolla "Kirkkoihin kuulumattomat". Olkoon se KAIKEN KANSAN LEHTI. Luette sitä parhaillaan eikä maksua tulla perimään ulkopuolisiltakaan. Tiedättehän, että sivumme voi tallentaa File / Save as... / OK (Netscapella), ja lukea kaikessa rauhassa tietokoneelta Internet-yhteyden lopetettuaan. Sitten ne voi myös tallentaa korpulle ja jakaa eteenpäin. (1996)

- - -

-

Koulut alkoivat. Kaikki mitä koulu opettaa on pakkosyöttöä! Seurakunta ei ole halunnut valtion kouluja vaan opettaisi lapsensa itse kodeissa. Ainevalinnat ja varsinkin sisällöt olisivat aivan toiset. Arabian kieltä opettaa Saimaan kansalaisopistokin, mutta seurakunta opettaisi englannin ohella mm. hepreaa, kreikkaa ja latinaa. Luonnontieteissä esitettäisiin "Raamattu on oikeassa", ja kiellämmekin opettamasta lapsillemme epätiedettä, missä kreationismia halveksutaan! Opetushallitukselta saamamme selvityksen mukaan kristillistä elämänkatsomustietoamme pitää opettaa ev. lut. uskonnon osana. Uskonnossa käsiteltäessä opillisia kysymyksiä aina siis poimittava esitettäväksi meidänkin käsityksemme. Sata syytä erota kirkosta! Kirkko voi vastustaa Opetushallituksen määräystä. Mutta Suomessa ei ole koulupakkoa. Voimme ottaa lapsemme lainkin mukaan pois koulusta. Käytännössä tämä on tehty vaikeaksi kun pitäisi kuitenkin tenttiä ja juuri samat seurakunnan vastustajien laatimat oppiaineet ja sisällöt! Meidän vaihtoehdoksemme jätetään taistelu oppivelvollisuutta vastaan, kirjoitti seurakunnan evankelista Etelä-Saimaa-lehdessäkin. (1996)

Piru sensuroisi Internetinkin! Internet. Erilaisten vähemmistöjen, seurakunnankin kanava tuoda asiaansa julki. Kaakkois-Suomen Sanomien Kummisedänkin ääni muuttui kellossa, itse asiassa hauskaksi: " Toinen Internet-yhteydet luonut taho on Seurakunnan Tiedotuskeskus, jolla ei ole mitään tekemistä Lappeenrannan luterilaisen seurakuntayhtymän kanssa. Kummisedälle on suositeltu tietoverkon käyttöä, jotta hänkin pysyisi jyvällä maailmanlopun asioista. - Asianomainen taho lupaa myös uutisia etukäteen, mitä voidaan pitää tiedotuksellisesti käänteentekevänä mullistuksena. Tähän asti tapahtuman on sentään pitänyt tapahtua ennen kuin sen on voinut uutisoida." (22.9. 96)

Ja aloitti Singaporesta. Tämä sivu ei pitänyt olla profetiasivu, mutta totuudella on taipumus toteutua. Singaporelainen mies sai sadan tuhannen markan sakot kun kävi vaikkapa meidän "sex" sivullamme. Katolisen Singaporen teko oli kyllä niin yliampuva, että pirunkin pitää keksiä uusia keinoja sensuurin etenemiseksi. Jos aiheesta pitää jatkaa ensi viikolla, Saatanan opettaja on täällä. Ja juuri täältähän se typerys apua hakee. Oppikaa jo toisetkin perkeleestä! PS. Olettehan tutustuneet kirjoitukseen Niinkuin piru Raamattua

INTERNETIN SENSUROINNIN TILANNE TÄNÄÄN

Tässä jatkuvasti päivitettävä artikkeli koskien Internetin sensuroimisen etenemistä.

1. Aluksi viitataan edellä sanottuun kirjoitukseen "Piru sensuroisi internetinkin" ja asian ennaltatietämiseemme viikon profetia palstalla.

2. Heti perään on todettava, että vaikka tietäisimme kaiken totuuden aiheeseen liittyvästä, emme sitä voi kertoa, koska pirun palvelijat lukevat totuutta niinkuin piru raamattua. Kirkosta emme apua pyydä, sehän sensuroinnin aloitti teeskennellen olevansa joku muu kuin portto! Singaporesta kyllä löytyy puhelukortteja, joissa joulupukki lentelee taivaalla. Niin että kysyä sopii , mistähän koko Singaporen idea oli peräisin? Seurakuntahan tietää Herran syntyneen juutalaisen vuodenvaihteen tienoilla eikä opettaneen syntymänsä muistelemista. Kysykää ev. lut. kirkon arkkipiispa John Vikströmiltä, ellette usko totuutta! Ja niinhän te suomalaiset yleensä teettekin. Joko saitte vastauksen, että piru onkin Lappeenrannassa? taakseARKKIPIISPAPELISSÄ eteen.

1996 13/10. Etelä-Saimaa lehti kirjoitti ensin, että seurakunta on luonnollinen osa yhteiskuntaa ja sitten poisti seurakunnan maksullisilta ilmoitussivuiltaankin! Seurakunta on yhä enenevässä määrin pakotettu huutamaan maan alta. Lokakuun 29. päivä piti valtiottoman, terroristijärjestö PLO:n johtajan tavata Suomen presidentti Martti Ahtisaari. Onneksi valerauhan päätekijän tuppautuminen maahamme peruuntui. Ev. lut. lahkon arkkipiispa John Vikström on politiikallaan osoittanut olevansa suvaitsematon terrorismin kannattaja. E-S ei pidä seurakunnan jäseniä ihmisinäkään, mutta meillä on palestiinalaisten postimerkki, missä puukotetaan Israelin valtiota niinkuin seurakunnankin tappajat ovat tehneet.
E-S ei pidä terroristijärjestönä PLO:ta vaan seurakuntaa. Päätoimittaja nimittikin Kristuksen sensuroimatonta Sanaa toistaa haluavan seurakunnan evankelistan vaatimusta "terrorisoida" ja poisti seurakunnan ilmoitussivuiltaankin jatkaen seurakunnan nimen käyttöä ev. lut. lahkosta.
Kumman te valitsette? "Kuka ei ole puolellani se on minua vastaan", sanoi Jeesus. Terroristijärjestö on! Barabbas on! Kristus pysyy! Rakkautta ei olisi kieltää totuus: Kaikki valheeseen mieltyneet samassa veneessä (2 Tess 2:6-12). Ja määräänpää juuri se minkä "Mooseksensa" opetti: "Nahkurin orsilla tavataan".
31/10 -96 RIKOSPOLIISI HUOMAUTTI ETELÄ-SAIMAALLE, että sillä ei ole oikeutta puuttua seurakunnan sananvapauteen Internetissä.

Arafatiin palataan taas viikon profetiassa 22/11 -96.

KOLMAS VALTAKUNNALLINEN SEURAKUNTIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ

Puolisen sataa osanottajaa ympäri Suomen tapasi 3/11 -96 Tampereella Karjala-seuran tiloissa. Koollekutsuja Esko Halkosaari Hangosta veti tilaisuutta. Seppo Hauta-ahon toimittama Suomen Sanomat katsottiin valtakunnalliseksi lehdeksemme tosin edellytyksellä, että hengelliset näkökohdat tulevat jatkossa entistä paremmin huomioiduksi tuossa jo 10. 000 painoksena leviässä "Karpolla on asiaa"-tyylisessä kuukausijulkaisussa. Linkkiyhteys Kirkkoihin kuulumattomat-Internet osoitteeseemme hyväksyttiin. Puheenvuoroja ja kommentteja käytettiin runsaasti. Jotkut kielsivät nimensä maininnan missään julkisuudessa, joten meitä on Suomessa hyvinkin 300 kertaa enemmän (300x50= 15 000) kuin paikalla oli (niinkuin työttömiäkin verrattuna yhteisesiintymiseen eduskunnan edessä).

PRESIDENTIN SUUNTA JA ANTIKRISTILLINEN LINJA. 10/11 -96 presidentti Martti Ahtisaari oli mukana "Kuopion piispan" (oik. ev. lut. lahkon piispa Kuopiossa!) vihkiäisissä. Ei voida olettaa, että presidentti, joka ei ole ateisti olisi käymättä uskonnollisissa tilaisuuksissa. Jos presidentti osoittaa hengellisyyttä, hänen vierailunsa suuntautuvat esimerkiksi adventistien kesäjuhlaan. Valtion kirkon johtajien kanssa seurustelu osoittaa hengetöntä uskonnollisuutta, mikä pitää yllä valtion liittoa ev. lut. ja ort. lahkoihin ja pahimmillaan johtaa siihen, mistä "Saatanan hyvä opettaja" kirjoitelmassa sanotaan näin:
Dev Murarkan mukaan Gorbatshov sai ensi kertaa suuret massat puolelleen puheellaan: "Meidän on suhtauduttava uudella tavalla kaikkiin puutteisiin, negatiivisiin ilmiöihin ja törkeisiin virheisiin... Me emme voi pitää yksilön etuja tärkeämpinä kuin koko yhteiskunnan etuja." Samalla tavalla meilläkin maalliset ja uskonnolliset johtomiehet hallitsevat. "Teille on parempi, että yksi kuolee", puolusteltiin Jeesuksenkin tappamista. Missä päin maailmaa hyvänsä joku "tekee itsemurhan" valtion "suojellessa", on aina kysyttävä, kuuluiko henkilön periaatteisiin itsemurha vai Jeesuksen seuraaminen. Ei meilläkään pidetä totuuden julistajista vaan Tasavallan Presidentti Martti Ahtisaari julistaa epärealistista optimismia ja jopa helluntailaisjohtaja, Kai Antturi varoittaa Ristin Voitto-lehdessäkin yksilöllisestä ajattelusta ja varsinkin meistä sen mukaan toimivista.
taakse PRESIDENTTIPELISSÄ eteen. Mara vielä miettii. In game pause.

1996 joulukuu: SATAN valmiina. Arvioidessamme ensi vuoden olevan ihmisen vuosi, mikä voisi tuoda muassaan saatanan pojan takaisin (sen on pakko tulla, jotta Jumalan Poika voi tulla), SATAN-nimisen murto-ohjelman kehittänyt Dan Farmer arvioi, että hakkerit (USAssa krakkerit) pystyisivät murtautumaan ja jopa tuhoamaan yli puolet internet-verkon www-palveluista. Vertaa Satan ja Suomen kirkkojen internetpalvelu kirjoitus vapaassa sanassa. 1997: NELJÄS VALTAKUNNALLINEN KOKOONTUMINEN
Neljännet valtakunnalliset seurakuntien neuvottelupäivät pidettiin Pinsiön majalla Ylöjärvellä 5.-6. 1. 1997. Mm. kylmyyden ja huonon sijainnin takia osanottajia oli aikaisempaa vähemmän. Tosin poissaolevien kirjeitäkin luettiin mm. Viljo Puustinen Joroisista kysyi tarvitsemmeko valtakunnallista kokoontumista. Sellaisen raamatullinen oikeutuskin asetettiin kyseenalaiseksi varsinkin veljen taholta, joka viime kerralla sanoi seurakunnan olevan ilman päätä. Nyt hän sanoi seurakunnan tiedotuskeskuksen olevan taivaassa. Varmasti on aito huolensa siitä, ettei meistäkin tulisi kirkkokunta, mutta ylihengellisyyttä tai jotakin muuta turhuutta kieltää kaikki toiminnot, mitä raamattu ei tunne.
- - -Joukon nuorimmalle veljelle kuitenkin Keijo Lindemanin poissaollessakin (hän tuli vasta toisena päivänä) pystyttiin vastaamaan tyydyttävästi. Yksityisesti nuorimies väitti Veijoselle, että gematria on salaoppia. Myönsin, että se on okkultismia okkultistien käyttäessä, mutta palvelee seurakuntaa seurakunnan tutkijain käyttäessä sitä raamatullisten tutkimustensa vahvistajana. Valitettavasti Moshe Zew ei ollut itse paikalla. Täällä hän kertoo mitä
gematria on.
Joidenkin kirkkokuntiin kuuluvien läsnäolo oli tavallaan rakentavaa: vapaakirkon nuorisotyöntekijä Petri Paavola toi esiin ajatuksia, mitä tulee ottaa huomioon. Me emme todellakaan yksin tee yhtä seurakuntaa vaan tarvitsemme tällaisia kirkkojen sisäisiä vetäjiä. Joka tapauksessa toimintamme täytyy olla kaikkiin kirkkokuntiin nähden: "Jumala, siunaa senkin kirkon uskovia jäseniä!"
Raamatun mukaan paikallisseurakunnat ovat itsenäisiä eikä niiden yläpuolella ole mitään valtakunnallista neuvojaa. Esko Halkosaarikin myönsi, että jatkossa kutsuminenkin mahdollisiin yhteisiin kokoontumisiin tulisi tapahtumaan paikallistasolla ja sen varoilla.
Sysmän Nuoramoisissa on viikottain Taisto Sieväsen entisessä kaupparakennuksessa vetämiä tilaisuuksia. Siinä esimerkkiä myös Lappeenrannan seurakunnalle! Mirjami Sieväsen tarjoamia ihmisprofetioidensa osia laitetaan sivuillemme, vaikka Taistokin näytti vielä olevan kiinni käsityksessä, että ylösotto tulee vuosiviikon puolivälissä, mutta se viikkohan jo loppunee 1998, "rauha ylösottoineen" tulee! Ainakin Lappeenrannassa eletään pian kuin viimeistä päivää ja se tehtiin selväksi myös Pinsiön majalla.
(6/1 97)

ÄÄRIKRISTITTÖMÄT TEETTÄISIVÄT PAKKOTYÖTÄ SUOMESSA!

Etelä-Saimaassa täkäläinen henkilö käytti jostakin nimitystä äärikristillinen. Vapaamuurari vai mikä äärikristitön, muttei suinkaan ainoa!
Ovatko äärikristittömät painostamassa valtiovaltaa painamaan työttömät suohon tai ainakin pakkotyöhön? Äärikristitön teko kuitenkin on suunnitteilla valtiovallan toimesta! Sosiaalialan ammattilaiset kyllä ottivat jyrkän kannan. Kysymyshän olisi siitä, että työttömälle jolle ei ole tarjolla työtä löytyisi kuitenkin työtä palkatta. Kaikki työttömät vielä tuskin ovat niin lamaannutettuja, etteikö valtion rikolliseen toimintaan vastattaisi rikollisella toiminnalla.
Suomen tiedotusvälineistökin on pitkälle äärikristitöntä. Harvoin kuten Kainuun Sanomissa on sallittu lukijakirjoitus tähän tapaan: Suomen lain mukaan "yhdyskuntapalvelu on ehdottoman vankeusrangaistuksen sijasta tuomittava rangaistus. Se käsittää tietyn tuntimäärän valvonnan alaisena tehtävää säännöllistä, palkatonta työtä." Onko maan hallituksen tarkoituksena säätää peruspäivärahan tai työmarkkinatuen vastaanottaminen rangaistavaksi teoksi?
Äärikristittömät näyttävät olevan kateellisia niille, jotka kituuttavat 2000 mk:n päivärahalla. Työtä vastaan tulee saada normaali palkka. Äärikristittömät asialla siinäkin, ettei raskaan työn raataja saisi hetken levähtää jakaen työtä niiden kanssa, joilla sitä ei ole. Koko käsite työtön tulisi poistaa, mutta kristillisin eikä äärikristittömin keinoin! (12/1 97)

ISRAEL - MAA JOSSA JEESUS ASUI
Israelia tarkoittaneesta alueesta otettiin käyttöön Palestiina-nimi vasta vuonna 135 jKr. keisari Hadrianuksen toimesta. Sen jälkeen kun hän oli kukistanut toisen juutalaisen kapinan vuosina 132-135. Kuitenkin olemme nähneet filmejä "Palestiina - maa jossa Jeesus asui" ja Raamattujen karttalehdissä "Palestiina Vanhan Testamentin aikana" ja "Palestiina Uuden Testamentin aikana", jne.
Seurakunta haluaa oikaista kirkon tekemän virheen! Silloinkin kun Palestiina nimi otettiin käyttöön vuonna 135 jKr. se annettiin pilkkanimeksi, joka oli väännetty Filistea-sanasta. Tarkoitus oli uuden nimen avulla pilkata Jumalaa ja Hänen Israeliaan. Tuhoon tuomittu yritys poistaa kerta kaikkiaan Israelin nimi maailman kartalta.
Jerusalem - kaupunki oli 135-325 jKr. aikana nimitetty Aelia Capitolinan ja 325-636 jKr. jälleen Jerusalem, ns. kristillisten kirkkojen aika. Vasta vuosien 636-638 arabivalloituksen jälkeen Jerusalemista tehtiin Al Quds eli muslimien ja arabien hallitsema paikka. Palestiinalaisarabien historia ei siis ole sen pitempi Pyhässä maassa. Kalliomoskeija valmistui temppelivuorelle vuonna 691 ja Al Aqsan moskeija vuonna 715. Kohua herättänyt tunneli tuo epäämättömiä argeologisia todisteita valtavista rakennelmista temppelivuorella ennen arabivallan aikaa. Palestiinalaisten vastustus kaivauksille tulee ymmärrettäväksi.
"Kun nyt siis ovat ehkä piankin alkamassa neuvottelut palestiinalaisalueiden ja Jerusalemin lopullisesta asemasta, tosi kristittyjen pitäisi uskaltaa olla raamatullisia karttojen nimiä myöten." (Arto Pöllänen) (27/1 -97).

HUUHAA SAA HUOMIOTA

Eräs Kristuksen paluun merkki on valemessiaiden lisääntynyt esiintyminen. Juutalaiset ja monet astrologit ym. okkultistit myös povaavat Messiaan syntymää tai uudelleensyntymää nyt kun Messias on tulossa takaisin. Ranskalainen astrologi Jean-Jaques Bassignot-Defert oli ennustanut, että uusi Messias syntyisi Norjassa Fredrikstadin keskussairaalassa 7/2 1997. Eksyttäjän ennustus veti paikalle "kymmeniä toimittajia ja televiosiotiimejä" (Helsingin Sanomat 8/2 97)! Samaan aikaan "kristillisessä" Pohjolassa kaikin tavoin yritetään vaientaa julistamamme totuus. (9/2 97)

SAATANALLISUUS LEVIÄÄ LEHDISTÖSSÄ

Palestiinan valtiota ei ole ja joka tapauksessa puhumme terroristijärjestö PLO:n johtajasta. Helsingin Sanomat 26.3. käytti termiä "Palestiinan presidentti". Kun Hussein ja Arafat syleilivät, se oli paljon läheisempää kuin väkisin tehty kättely Rabinin kanssa Pereksen (Peres lat. sinä tuhoudut) ajamana. Arabien leireille sulkemiensa pakolaisten valtio sopisikin Irakiin huonoiten Israeliin!
Pari vuosikymmentä olemme kertoneet, että Israelin maa jaetaan ja sen myötä helvetti maan päälle. Johtotähti Jasser Arafat on varsin hyvä opettaja jos vähänkin totuutta tuntee. Tuskin he itsekään uskovat Jerusalemin rauhan kestävän kun salaisesti ovat sopineet aloittavansa sodan sitten kun osa Jerusalemista on saatu. Kai saatanallisen linjan ihmisilläkin on oikeus haluta taivaallisen Jerusalemin rauhaan. Se vain on varmaa, että helvetin hallitsijain on jäätävä tänne. (23.3. 97)

OUTOJEN LAHKOJEN OPETUS

Onko Hale-Bobbin takana pelastus? Kun valtio hyökkää asevoimin jonkun uskonryhmän (esim. Daavidin oksa) kimppuun ei voida puhua joukkoitsemurhasta. Sellaisesta kuitenkin oli kysymys maaliskuun lopulla USA:ssa. Noilla USA:n oudoilla lahkoilla on kuitenkin jotakin annettavaa:
Jumalan lapset-lahko opetti, että rauha tulee seitsemän vuotta ennen 2000 jKr. Jospa se tuleekin seitsemässä vuodessa valmistuen 1998, oikean ajanlaskun mukaan 2000 jKr. Daavidin oksa-lahko opetti, ettei pidä olla tekemisissä valtiollisen uskonnollisuuden kanssa. Sitä samaa opetti seurakunnan Herra, Jeesus Kristus! Maaliskuun lopulla 1997 joukkoitsemurhan tehnyt lahko opetti, että Hale-Bobbin takana olisi pelastus, ufoja. Jospa tässäkin on niin kuin olemme esittäneet, että Hale-Bobbin jälkeen on tulossa vielä suurempi. Kristus lähettää enkelinsä kokoamaan valittunsa kaikkialta maailmasta. Kaikinpuolinen valmistautuminen on paikallaan mikäli pyrkii mukaan. Mihinkään kirkkoon tai muuhun lahkoon kuuluminen puhumattakaan itsemurhasta ei kuulu kuvaan. Hale-Bobbin jälkeen pelastus! (31.3. 97)

50.000 tonnia tupakkaa
K.O. Syvännön kautta on kulkenut tonneittain Jumalan Sanaa, mutta Venäjän ortodoksikirkko, johon kuuluu mm. "Suomen syöjä" Vladimir Zhirinovski, on Kapital-talouslehden mukaan saanut luvan tuoda Venäjälle ja myydä 50.000 tonnia tupakkaa. Asiasta kertoi myös Helsingin Sanomat 10. toukokuuta 1997. (11.5. 97)

Seurakuntapäivät internetissä kirkkopäivien aikaan
Risti, riita ja sovinto on teemana paljon huomiota saaneilla Lappeenranta - Viipuri- kirkkopäivillä kesäkuun alussa. Uskonnollinen eksytys on niin ovelaa, että seurakunnallisilla asiantuntijoillakin on tekemistä paljastaakseen missä valhe piilee. Saatanalliset papit osaavat vetää oikeista naruista eksyttääkseen valitutkin. "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" kirjassa seurakunnan evankelista paljasti erään kirkkopäiviinkin liittyvän:
"Palestiiinalaispapille (Apu-lehti 12.8.94) voi vastata, ettei sekään pirulle riitä, kysymykseen pitävätkö Suomen siionistikristityt Israelin vetäytymistä Gazasta ja Jerikosta paholaisesta lähtevänä. Kirkko yhtä vähän kuin Jasser Arafatin tavannut arkkipiispa John Vikström ovat profeettoja kuten palestiinalaispappi ylistää. Hehän profetoidun pimeyden huipun toteuttavat! "Portto tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jakamiselle" (Pelastumisesi sanakirja). - - Luterilainen palestiinalaispappi kehotti meitä kaikkia tekemään parannusta, mutta parannuksen teko ei auta noita, jotka tarkoittavat sillä Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan sotimista!"
Kirkkopäivillä puhuvat mm. ev.lut. lahkon arkkipiispa John Vikström ja libanonilainen pappi. Kiitos kun olet mukana seurakuntapäivillä! (25.5.97)

MUURIT SORTUIVAT SEITSEMÄSSÄ PÄIVÄSSÄ
Terroristijärjestö PLO:n propagandan levittämiseen innostunut Helsingin Sanomat 19.6. otsikoi: "Arkeologit: Raamatun Joosua ei valloittanut Jerikoa". Kerrottiin myös, että "Jerikon kaivauksilla käynnistettiin uudelleen Palestiinan muinaismuistojen laitos." PLO:n kaivajilla ei todellakaan ole haluja löytää vaan hävittää todisteita mm. siitä, että Joosua valloitti Jerikon. Me voimme vain ihmetellä sitä, miten "saatanan hyvin" "saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla" (2 Tess 2:3-12) toimitaan. Itse joutunevat todistamaan sen minkä kieltävät: Jerikon muurien sortumisen seitsemässä päivässä! VT:n profetiassa päivä vastaa vuotta. Perkeleen johdolla ovat puhaltaneet Jerusalemin menoksi nyt kuusi vuotta, mutta vielä vuosi tarvitaan. Jerikon muurit kun eivät sortuneet kuudessa päivässä.
Ns. kuuden päivän sodasta on kulunut täysi-ikäisyyden aika, 30 vuotta, joten jäämme odottamaan perkeleen tekoja, Kristuksen paluun (Antikristus tulee takaisin), taivaallisen Jerusalemin pysyvän rauhan (pettävä valerauha tehdään Jerusalemille) ja Jerikon muurien sortumisenkin (seitsemän vuotta kuin seitsemän päivää) todistusta.(19.6.)

SUURIN HENGELLINEN KESÄJUHLA
Helluntailaisten päälahkon järjestämä kesäjuhla pidettiin tavan mukaan juhannuksena Keuruulla. Lestadiolaisten toimiessa ev.lut. kirkon sisällä helluntaikonferenssi on maamme suurin valtiokirkon ulkopuolinen hengellinen kesätapahtuma. Lähes 40.000 juhlavierasta saivat kokea Suomen oloissa poikkeuksellisen tasokasta hengellistä ohjelmaa. Viiden päivän aikana pidettiin kymmeniä yleis- ja erityistilaisuuksia. Merkillepantavaa Lappeenrannan kannalta oli Esko Lehtomäen toimiminen sisälähetysjuhlan vetäjänä. Puhujana ko. tilaisuudessa oli mm. evankelista Seija Damski Savitaipaleelta. Helluntaikonferenssi 1997 oli otsikoitu "Jeesus - elämäsi voima". (22.6.)

Ewald Frank Helsingissä: TAKAISIN RAAMATTUUN!

Saksalainen Ewald Frank oli kutsuttu puhumaan Helsinkiin Freie Volksmission Finland yhdistyksen toimesta. Kyseinen yhdistys on opetuksessaan varsin lähellä kirkkoihin kuulumattomien protestanttien hyväksymää linjaa. Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. Varsinaisesta harhaopista heidän kohdallaan ei voida puhua, vaikka opetuksessaan olisikin puutteita Pyhästä Hengestä persoonana ja muita branhamilaisuuden kyseenalaisia piirteitä. Ainakin Danielin kirjan ymmärtämisessä Ewald Frank on edellä useimpia suomalaisia Raamatun opettajia. Ewald Frankin teoksessa "Ilmestyskirja" mainitaan oikein: "Ei ole olemassa yhtään ainoata Kirjoitusten kohtaa, joka sanoisi, että meidän Herramme olisi tehnyt liiton... (Dan 9:27) Ei toki saada käyttää samaa jaetta koskemaan Kristusta ja antikristusta!" Kirjan perusteella kyseinen yhdistys odottaa antikristuksen ilmestyvän vahvistamaan Jerusalemia koskevaa liittoa ja samoihin aikoihin seurakunnan tempausta yläilmoihin. Seurakunta voi iloita siitä, että yhdistyksissäkin aletaan julistaa sitä mitä seurakunta on aina tehnyt. (10.8.)

RUKOUSTILAISUUDET valtion pelastumisen puolesta jatkuivat taas 21. 9., ja maailma tiedotti asiasta näkyvästi ja kehuvasti. Jo siitä pitäisi huomata, että kysymys on eksytyksestä!

Seurakunnan useillakin sivuilla on mainittu, ettei nyt ole syytä yhtyä pastoreiden rukoukseen valtion pelastumisen puolesta. Vihan ajan tuloa ei voi estää millään rukouksilla ja sellaiset eksyttävät yksilöitä, joilla ainoilla enää pelastumisen mahdollisuus on! Voimme olettaa, että portto rukoilee entistä rajummin kuninkaiden kehotuksesta maailman, Suomen pysymisen puolesta, Jumalan valtakunnan tulemista vastaan. Seurakunta saa vastaansa sekä kirkon että valtion edustajat opettaessaan näin rukoilemaan heidänkin puolestaan. Mutta elleivät he käänny eksyttävistä rukouksistaan, heillä tuskin on pelastumisen mahdollisuutta niin totta kuin rukoilijoissa on vilpittömiä Herran palvelijoitakin. Omasta joukostanne nousi väärää puhetta puhuvat miehet ja monet menevät mukana eksyen ja eksyttäen ja ryhtyen vastustamaan Jumalaa ja seurakuntaa. Seurakunta ei vastusta heidän rukouksiaan vaan Sanan neuvon mukaisesti kehottaa päivän lähestymisen näkeviä yhteen (heb 10:25), seurakuntaan! Seurakunnassa rukoillaan sinun pelastumisesi puolesta nyt! (22.9.97)

JOULUNA TERRORISTIEN PROPAGANDAA BETLEHEMISTÄ
Muutamat lehdet kuten Etelä-Saimaa 21.12.1997 ovat julkaisseet terroristien propagandaa Betlehemistä. Samalla on muka tuotu esille Raamatun sanomaa: "Kaupunki onkin päättänyt kohentaa ilmettään siihen suuntaan, mitä siltä Raamatun perusteella odotetaan." Ei ihme, ettei Kristus opettanut muistelemaan syntymäänsä lainkaan. Toki Hän oli tietoinen siitäkin, että varsinkin paluunsa edellä syntymäkaupunki toimii suurena eksytyksenä paavia seuraavalle nimikristikunnalle. Vuosi sitten Olavi Syväntö Beershebasta kirjoitti: "Joulu on ainakin täällä Israelissa tavallinen arkipäivä, jota juhlivat julkisesti ainoastaan turistit ja kristityt arabit. "Jeesus oli palestiinalainen" julisti Arafat innoissaan viime jouluna Betlehemissä, joka nyt on PLO:lle luovutettua aluetta. Tietääkseni Betlehemissä ei asu yhtään juutalaista toisin kuin Hebronissa, jossa heitä on 400. Kuinka siis juutalainen Messias voisi NYT ENÄÄ SYNTYÄ Betlehemissä" (kuten juutalaiset ovat uskoneet)!
Betlehem todella on muuttanut ilmettään siihen suuntaan, mitä siltä voidaan odottaa Raamatun perusteella. Betlehemiä koskienkin Raamatun profetiat täyttyvät! Maailmalle tuputetaan Raamatun sanomana: Raamattu ei toteudu, menkää Betlehemiin muistelemaan Kristuksen syntymää! Samalla julistamamme Raamatun sanoma on kielletty (Etelä-Saimaa ei julkaise seurakunnan maksullisia ilmoituksiakaan): Raamattu toteutuu! Te, jotka haluatte "uuteen Betlehemiin", seuratkaa Kristusta niin pääsette sinne, KARITSAN HÄIHIN YLÄILMOIHIN! Israel ja Betlehem ovat pikkutarkkoja ilmaisimia siitä, milloin Kristuksen hääateria syntyy: "Pula yösijoista uhkaa Betlehemin majataloja taas vuosituhannen vaihteessa" (Etelä-Saimaa). Kun valhe on täydellinen (2 Tess 2:3-11), se kertoo itse asiassa totuuden: Vuosituhannen vaihteessa uuteen Betlehemiin! Vanha Betlehem jää saatanalle. "Vuoden 1999 jouluun mennessä häiriötekijöiden on määrä kadota" (Etelä-Saimaa). Seurakunta lähtee! Mutta täydellinen valhe eksyttää. Eksytys edellisessä voi olla se, että seurakunta lähtee ennen 1999, milloin Jerusalemista sovitaan? Piru ei tahdo, että kukaan olisi lähtemässä Kristuksen luokse vaan kaikki jäämässä Betlehemiinsä.

-

Seurakunnan tiedotuskeskus http://www.wwnet.fi/users/veijone/st.htm.

Katso myös Viikon profetia, Venäjän tilanne , Israel ja suosikkeihinne INDEX

HOME