Olympicgames after Sydney 2000. - Olympialaiset ensi vuosituhannella H. Veijosen kirjoitus lokakuulta 1996:

KESÄOLYMPIALAISET

LAPPEENRANNAN KIMPISELLÄ VUONNA 2010?

Tämä on huumoria. Mutta ennenkuin pidätte sitä enemmän huuhaana kuin se onkaan, ottakaa huomioon kaksi asiaa: 1. Viimeiset 18 vuotta olen kertonut tulevia, nähnyt tulevaisuuteen paljon paremmin kuin itsekään voisin ymmärtää, 2. Tässä on otettava lisäksi huomioon se, että jos pääsen (ja te pääsette) perille voittajana "rauhan ylösottoineen" tapahtuessa, tulen (tulemme) myös päättämään mitä ensi vuosituhannella tehdään. Päätarkoitus on hallita Kristuksen kanssa ne tuhannen vuotta (Ilm 20:6), mutta Herra ymmärtää huumoria (piru vihaa kaikkia sivujamme!) enkä itsekään ole tiukkapipo vaan toistan Sanaa: "Ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä"(vähään: ainakin vanhalle ruumiille, 1 Tim 4:8). Mutta katsokaamme ensin historiaa:

Jumala, joka maailman tapahtumien päälinjat säätää, opetti historiassakin (vrt. Antiokus ja Titus sekä Hitler, jne.) aikamme tapahtumia: Antikristus tulee! On hän sallinut Olympialaisetkin:

Ennen, muinoin, vrt. alkuseurakunta. Nykyiset olympialaiset, vrt. ennalleenasettaminen, useillakin sivuillamme mainittu, esim. Hengellinen sionismi.

Tähän tulee kuva vuoden 1896 Olympialaisista:

Olympialaiset 1896 Ateena

Vuonna 1896, huomatkaa vuosi! Vrt. sionismin alkuvaiheet ja juutalaisten riemuvuodet 50 vuoden välein merkkinä seurakunnalle. 1947-48 Israelin synty. Kolmas kerta toden sanoo: 1998? Ensimmäiset nykyaikaiset olympialaiset pidettiin siis vuonna 1896 Kreikassa.

Vuonna 1917 perustettiin pohjoiseen suuri ja hirmuinen... (Dan 7:7,8,20-26), mutta toinenkin, pieni ja monella tavoin Israelia (lipussakin samat värit) ennakoiva, "Mooseksen" ansiosta ehkä parodioivakin isänmaamme.

Maailmakaan ei antanut Kreikalle olympialaisia nyt. Mutta Herran järjestelmässä se on täysin mahdotonta, koska nykyisilläkin olympialaisilla on pakanallinen "olympos-jumala" pohja. Oikeammin ilmaistuna Olympian vuorella palvottiin Zeusta kuten sen kuva pantiin Jerusalemin temppeliinkin. Tämä totuus viittaakin siihen, että Jumala laittaisi omat itselleen omistetut kisat! Voi olla, että joudutaan muuttamaan maailman suurimman urheilutapahtuman nimeä Olympialaisista Kareliagamesiksi! Täältähän idea oli, on lähtöisinkin Jumalaa ja Hänen Sanaansa kunnioittaen!


Tähän tulee kuvia Olympialaisten historiasta sadan vuoden ajalta:


Nähdäksesi sinun on siirryttävä aikakoneeseen: PAINA Ja opettele tulemaan takaisin myös!


Jerusalem on Herran hallintapaikka ja se keskittyy jumalanpalvelukseen. Mahdolliset liikunnalliset suurtapahtumat määrätään sieltä ja annetaan muualle. Itse olen halunnut ne Lappeenrantaan ja pysyvästi, elleivät veljet maailmalla pane pahakseen. Mutta miksi vasta alkaen vuonna 2010?

Kiinakaan ei pidä siitä, että Sydney 2000 toteutuisi. Eufrat virran takaa lähteekin mukaan Harmagedonille 200 miljoonainen armeija (Ilm 9:14-16). Vuoden 2000 olympialaiset jouduttaneen peruuttamaan kolmannen maailmansodan vuoksi. Oliko se ensimmäinen kerta?

Nykyaikaisten olympiakisojen isä on paroni Coubertin. Kolmas kerta toden sanoo: 2000-luvun Olympialaiset ovat uudenaikaisimmat eikä nimeäni sen yhteydessä tarvitse muistaa. Herran nimi on Jeesus Kristus!

Seurakunta ei siis halua nostaa itseään ensimmäiseksi vaan sille sopii marssia viimeisenä. "Julma" Juha Väätäisen urheilupelikorttikysymykset ovat mahtavia! Mikä maa marssii olympiakisojen avajaisissa ensimmäisenä? V: Kreikka. Mikä maa marssii olympiakisojen avajaisissa viimeisenä? V:

Isäntämaa.

Suomi isänmaamme! Kotimaa ylhäällä! Mutta älkää vielä lähtekö. Ne vuodet:

Monestiko olympiakisat on jouduttu peruuttamaan? V: Kolmesti sodan vuoksi, 1916, 1940,1944. Tarkemmin sanottuna:

I maailmansodan vuoksi peruuntuivat yhdet olympialaiset, vuonna 1916.

II maailmansodan vuoksi peruuntuivat kahdet olympialaiset, vuonna 1940 ja 1944.

III maailmansota: Antikristuksen vihan aika 3,5 vuotta: Sydney 2000 valitettavasti näyttävät peruuntuvan sodan vuoksi. Mutta se ei riitä. Vain harva edes vihan ajasta selviää hengissä. Raivaustyöt ja jälleenrakennus vie aikaa. Ensiksi aseitakin tehdään auroiksi (Jesaja 2:4). Ja eivätkö edellisetkin opeta, että kolmannen maailmansodan vuoksi peruuntuvat kolmet olympialaiset: 2000, 2004, 2008. Hieman urheiluhulluna kyllä esitän, että aloitetaan jo vuonna 2010. Seuraavatko 2013, 2016, jne. Joka kolmas vuosi jumallallisempi.

Entä onko olympialaisten peruuntumisen historiassakin viitteitä siihen, että Olympialaiset vielä tulisivat Suomeen? Mitkä olympialaiset peruuntuivatkaan vuonna 1940? Helsingin Olympialaiset! 1944, 1948, 1952. Helsingin olympialaiset tulivatkin vuonna 1952. Hölmöä kaavaa noudattaen olympialaiset kuitenkin järjestettäisiin vuonna 2012. Mutta johan sanoin, että haluan ne jo vuonna 2010. Sitäpaitsi mitä ihmettelemistä siinä on? Ateenan välikisathan pidettiin 10 vuotta vuoden 1896 jälkeen. Ja tämäkin vielä: Vuonna 1906 Suomi aloitti!

Vielä haluan mainita, että pyrkiessäni kuulemaan Herran ääntä, vaikka välillä humorististakin, tämä kirjoitus sai alkunsa seuraavaksi "presidentti- ja arkkipiispapelien" alkuunpanon jälkeen. Helsinki ei saa olympialaisia. Vielä turhempi toivo "Suomen arkkipiispan" Turulla! Tervetuloa Lappeenrantaan vuonna 2010! Mutta kiellän ottamasta tätä Jumalan Sanana! Mutta aioin todella kutsua tänne tuttuja nimiä:

Kuten 15 tuuman näytöllä olette voineet nähdä, nyt muillakin, kuvagalleriassa keskimmäisellä pallilla seisoo Seppo Räty. Olisi siinä ulkomaisille kilpakumppaneille näkemistä kun vuoden 2010 olympialaisten keihään voittajan nimi on Seppo Räty. Rukoilin, että Seppo olisi voittanut Atlantassa 1996, ja pääsikin sentään kolmanneksi.

Jan Zelezny ei vieläkään pärjää Sepolle maailman parhaan keihäänheittäjän titteliä etsittäessä. Sen takasi Sepon mitaliketjun jatkuminen täällä:

Atlanta 1996

Ehkäpä Seppo menetti kultansa siksi, ettei ollut harjoitellut pitemmälle lentävillä keihäillä tai kuten epäilen, siksi, että pelasi liian suurilla panoksilla, sijoitti 26.000 mk vedonlyöntiin voittonsa puolesta. Meiltä löytyy Lottoneuvontaa. Ainakaan suurilla panoksilla Jumala ei ole mukananne, Hän kun osaa voittaa yhdelläkin rivillä, jos niin haluaa. Maan kiertorata on ensi vuosituhannella lähempänä aurinkoa ja muistuttaa jotenkin aikaa ennen vedenpaisumusta kun ei ollut sateenkaartakaan. Sepon voittotulosta kun yritän katsoa, on siinä viisi numeroa! Vihdoinkin!

Kun palkintokoroketta edestä päin katselemme, hopealle näyttää pääseen Tapio Korjus, joka 1996 heitti Petranoffin kumikeihään voittoon Suomessa noin 46 metriä. Ihmettelen itsekin, miten 1994 sain sen lukemiin 42,50! Kimmo Kinnusen ansiosta Suomen kolmoisvoitto varmistuu! Sallitaan neljä osanottajaa maata kohti ja kaima Hakkaraisen kuvan laitoin. En kyllä ole aivan varma, sillä Juha Laukkanen yrittää enemmän tosissaan. Kumpi mahtaneekaan olla mukana? Toivottavasti kaikki, ehkäpä viidentenä Lusis, kuudentena Sidlo. Näin hänet 1940-luvulla heittämisen aloittaneen Ratinassa vielä 35 vuotta myöhemmin heittämässä 80 metriä. Vuosi 1969 jäi erikoisesti mieleeni kun jo ainakin sekunti ennen muita nousin Ratinassa pystyyn ja huutamaan: Nysse tulee! Mahtava maailmanennätys: 92,74. Meinaatko hävitä Sidlolle vuonna 2010 Jorma? Hannu Siitonen kävi Kris-Antikva liikkeessänikin 1980-luvulla. Vanhan mallin Suomen ennätyksen haltija 93,90. Ja vielä kahteen kertaan heitetty, varmuuden vuoksi. Tuolla Siitonen ja Pauli Nevala istuvatkin katsomossa huutamassa: Hyvä Seppo!

Missä kummassa ovat Ari Pakariset ja keitä kaikkia teitä täällä pitäisi nähdäkään. Tuossa ainakin Halvarin Mika. Kuulakisa oli jo viikko sitten. Voittajan on helppo hymyillä!

Tässä raporttini Lappenrannasta vuonna 2010. - vaikka kirjoitan omiani, tässäkin on perää ainakin Jumalan Sana. Ja sitä vartenhan kirjoitan teille: Seppo Räty, jne., että omatkin sanani muuttuisivat lihaksi, toteutuisivat! HV 6-8/10 -96

PS. Jeesuksen päähän pantiin piikkikruunu. Muinaisissa Olympialaisissakin voittajalle annettiin seppele päähän:

Voittajan seppele - olkaa hyvä! Aikakauden vaihtumisen ajan kirjoittaja on tarkimmin ilmoittanut kirjansa nimessäkin "Jerusalemista sovittaessa", ja sehän saattaa olla juuri Sydneyn aikoihin tai kohta sen jälkeen.

to sport handbook thisway also to sportlinks, other pictures, etc.index


Kesäolympialaiset Lappeenrantaan? Summerolympic. Olympicgames, Urheilu, yleisurheilu, urheilukilpailut, sportgames, Karelia games, Tohmäjärven urheilijat, Kemin kunto, Mika Halvari, Keihäänheitto, javelin-throw, javelin, keihäs, keihäänheittomaa, Finland, sport, sports, Olympicgames, Sydney 2000, Atlanta 1996, Lappeenranta 2010, Profeetta, profetia, profetiat, näky, näyt, ennaltatietäminen, urheilu, Kalevan kisat, kalevan kisat, Suomen yleisurheilumestaruuskilpailut, Jan Zelesny, Jan Zeleshny, Janis Lusis, etc. (YOU! WELCOME LATER!)