DAILY CHRISTIAN NEWS

Church without churches TOP 100 Christian Links NEWS 1.1. - 31.5. 1998

Updated - Päivitetty 16. September 1998 TODAY: Hitler agein

1. 6. SUOMEN KESÄÄ on vain muutama kuukausi. On lupa lomailla ja rentoutua tai mitä nyt sitten kukin keksiikin. Liikutaan!

Täällä seurataan myös urheilua. Tästä on linkki keihässivulle - Javelin Throw Links. Toimittajan omat ennätykset vuoden 1972 jälkeen. "Antaa mennä kun on alamäki".

1. 6. ISRAEL 50-juhlassa eilen Lappeenrannassa juhlapuheen esitti Bruria Paz-niminen naishenkilö Israelista. Mirja Ronningin terveiset saatiin tilaisuuden juontajan välittämänä. Seppo Seppälä oli toinen ulkopaikkakuntalainen puhuja. Värikkyyttä tilaisuuteen toi Altar-yhtye, minkä juutalaisuus paljastui Messiaaniseksi vasta toisella puoliajalla. Altarin nuoren viulistitytön jos kansa olisi tiennyt olevan mukana, sali olisi ollut täynnä eikä puolillaan kuten nyt.

1. 6. KRITIIKKIMME MUUTTANUT ETELÄ-SAIMAAN KÄYTÄNTÖÄ? Päivittäisissä viime kuun lopulla esittämämme vetoomus "älkää lähettäkö E-S pääkirjoitustoimittajille sähköpostiakaan" on tainnut vaikuttaa E-S:n käytäntöön 31. 5. 1998 alkaen. Pääkirjoitukset on allekirjoitettu eikä kirjoittajina näytäkään aina olevan yllä mainittu kolmikko kuten lukijat ovat hyvinkin luulleet.

1. 6. KAAKKOIS-SUOMEN SANOMIEN sekalaisia palstalla oli eilen ilmoitus internetin keihäänheittolinkeistämme. Kun lähes sadan metrin keihäänheitäjä Tom Petranoffinkin viesti sivulla on, luulisi lehtien jotakin itsenäisesti kirjoittavan edes keihäslinkeistämme. Niin ne olisivat jo tehneet, ellei toimittajana olisi seurakunnan evankelista, vai?

1. 6. MUSTOLAN SATAMASSA olevasta venäläisrekkojen parkkipaikasta oli puhetta keväällä, ja siinä vieressä oleva koppi sisältä näytettiin tässä alukesän ajan.

2. 6. RASALAN RISTEYS. Rasalan risteyksestä kohti Mustolan satamaa kuva tulee lähiaikoina rajusti muuttumaan. On tarkoitus seurata sen yhden paikan muutosta aikaperspektiivissä. Eli kuvia napataan aika ajoin. Ensimmäinen kuva keväältä 1998 tulee tähän: RASALAN RISTEYS PS. 1. 9. näyttää siltä, että Mustolan Satama voi jo kolmen vuoden päästä olla vaikka venäläisarmeijan käytössä.

2. 6. Kuka oli Jeesus Nasaretilainen? Sellaista kirjaa luetettiin 1970-luvulla. KUKA JEESUS ON? WHO IS JESUS?

2. 6. MARANATHAN VIIKON UUTISISSA mm. BILLY GRAHAM poikineen

3. 6. VIIKON LINKIKSI valittu tämä lähinnä siksi, että se jatkuvasti jaksaa tarjota sitä sähköpostitse.

3. 6. MELLERILLÄ VÄKEVÄ SANA LAPPEENRANNASSA. Eilen Metodistikirkossa Lpr:ssa vieraillut Leo Meller esitti paljon asiaa ja väkevää sanaa. Varsin paatoksellisena ja bisnesmiehenä pidetyn veljen saarnatyylikin on kehittynyt. Sisältöihin varmasti palataan tällä sivulla. Vain toimittaja otti kuvan, pysykää kanavalla! Päällimmäiseksi jäi ajatus, että profeetallinen opetus olisi ollut sisäisesti ristiriitainen, mitä muut kuulijat eivät olisi huomanneetkaan. Hyvä asia se, että sukupolvesta ei nyt puhuttu mitään vaan lepopäivä alkaisi ensimmäinen päivä ensi vuosituhatta (mikä on esim. marraskuussa 1998). Yksityiskohtiahan pyritään täällä pian vertaillen selittämään. Katso aluksi viikon sana juhannuksena

3. 6. METODISTIPAPPI SIUNASI LAHKOJA. Mellerkin kiinnitti huomiota siihen, että metodistipappi muisti ulkoa kaikkien "seurakuntien" nimet Lappeenrannassa. Vaikka Meller puheessaan hyökkäsi lahkohenkisyyttä vastaan, työssään hän aina tukee lahkoja! Kuopion ev. lut. hiippakunnasta alkaen hänelle on ovia suljettu jo 1980-luvulta, eikä yksikään kirkko saarnaamaan ottaisikaan meikäläisiä, seurakuntalaisia, jotka rakentavat seurakuntaa eivätkä lahkoja.

3. 6. TOTUUS PAIKALLISSEURAKUNNASTA VAIKEA YMMÄRTÄÄ? Mellerin on bisnesmiehenä pakko toimia lahkoja rakentaen. Kun lahkoissa ei koskaan saarnata totuutta paikallisseurakunnasta, on asian ymmärtäminenkin vaikeaa. Viimeksi "Uskovien yhteys" (Top 100 listallamme 8.) sivujen tekijälle jouduin selittämään mistä on kysymys. Alkuseurakunnassa ei ollut minkään nimisiä lahkoja vaan paikkakunnilla yksi seurakunta. Nyt ns. uskovaiset puhuvat enintään siitä, että kaikkien uskovien paikkakunnan "seurakunnissa" tulisi olla yhtä. Seurakunnan rakentaja menee aina pitemmälle ja sanoo, ettei lahkoja tarvita lainkaan. Meistä, jotka jo olemme kaikkien kirkkokuntien ulkopuolellla, löytyy ensimmäiset vanhimmat paikkakunnan seurakuntaan. Ei sellaista voi hajottaa mitä ei ole olemassakaan, on täysin totuudellinen vastaus niille, jotka sanovat, että hajottaisimme seurakuntia tarkoittaessaan omaa lahkoaan.

3. 6. YKSIN USKOSTA ILMAN TEKOJA! Kirkkojen yhteys on ekumeniaa, ja sen Mellerkin tuomitsi korostaen "luopuneiden luterilaisten" tekoa yhtyä Rooman kirkkoon vanhurskauttamisopissa. Rooma opettaa Kristuksen ja tekojen ansiota yhdessä. Mormonikirkollekin on tyypillistä ajatus, että kyllä siinä tekojakin tarvitaan, että Jumalalle kelpaa. Omien tekojen ansioonsa kovin moni suomalainen turvaa viime hetkelläänkin. Pappi vielä haudalla vakuuttaa, että olipa siinä hyvä ihminen. Jumalan opetuksen mukaan kaksi sokeaa helvettiin menijää.

4. 6. MARSKIN KISAT. LUMmin järjestämä Kimpisellä. Jotkut nuoret hymyilivät kivoille palkinnoille, lottapatsasnukeille. Lottapatsas-kuva pysyy sivuillamme.

4. 6. KUKA VÄLITTÄISI SUDANISTA? Viime sunnuntain Helsingin Sanomatkin näyttävästi kysyi kuka. Meller Lappeenrannassa vastasikin, ettei näköjään muut kuin edustamansa Patmos säätiön kautta apua lähettävät suomalaiset. Tästä muslimitkin voivat lukea, että vielä eivät Pohjois-Sudanin uskonveljensä ole saaneet pommitetuksi ja tapetuksi koko kristikuntaa Etelä-Sudanissa.

4. 6. ARKKIPIISPA KAATOKÄNNISSÄ. Tämä ilmaus on aivan liian LIEVÄ, mikäli pitää paikkansa Mellerin Lappeenrannassa kertoma tieto, että Vikströmiltä olisi kysytty käsitystään Jumalan totuuteen mielistymättömille lähettämästä väkevästä eksytyksestä (2 Tess 2:10-12). Vikke olisi sanonut, ettei hän usko lainkaan Jumalan lähettävän eksytystä! Mellerkään ei kertonut käsitystään mikä se eksytys on, vaikka hyvinkin olisi samaa mieltä kanssani, Jerusalemin "rauha". Jerusaleminhan on VT:ssäkin ennaltatiedetty tulevan kuten NYT ON juovuttavaksi maljaksi maan kansoille. Vikke taas mukana PLO- riveissä jakamassa Jumalan Israelille lupaamaa maata ja kaupunkia. Tässä yhteydessä kuitenkin kerron aavistukseni, että arkkipiispakin sivujamme olisi lukenut ja toistan vuodenvaihteessa saamani hämärän näkyni, että MARASTA alkaen Suomessa toteutuisi ylösoton tullessa pitkälti linja: nykyisten käy hyvin, mutta SIJAISEKSI EN RUPEE! Oi Mooses, Mooses... Vihan ajassa tarvitaan sijaisia!

5. 6. KUULAN HEITTO. Tuletteko mukaan kisaan ilmoittaen tuloksenne? Lajina 2,5 kg:n kuulan heitto

5. 6. JUMALA SULKEE ARKIN OVEN. Niinkuin oli Nooan päivinä niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Tätä Mellerkin toisti, muttei kertonut, että jos jotenkin samoin kävisi nyt, nykyiseen ARKKIIN ELI Kristususkoon ei voisi enää tietyssä vaiheessa tulla, vaikka se onkin vielä maan päällä. Meller esitti mielenkiintoisen näkemyksen, että ylösotto, kun kuolleet ensiksi nousevat,tapahtuisi siten, että Kristuksessa kuolleita olisi hetken näkyvästi maan päällä ja vasta sitten kaikki katoaisivat yläilmoihin. Jumala sulkee arkin oven! Katso, että olet Kristuksessa ennenkuin kuolleet nousevat!

7. 6. JERUSALEM ISRAELILLE 31 vuotta sitten. Katoamaan ehtimättömän sukukunnan aikana selvästi ennaltatiedetyt tapahtumat ovat osuneet vuosiin: 1917, 1948 ja 1967. Useammallakin raamatullisella laskelmalla ajat olivat ennakoitavissa. Pelkästään näistä vuosista voimme päätellä jatkuvuutta. 1917-67 50 vuotta. 1948-67 19 vuotta. 19 vuotta 1967 jälkeen oli 1986, jolloin "rauhan" kehitys alkoi Reykjavikista. 1917-48 väli 31 vuotta minkä huomaamme olevan nyt kulunut sodasta 1967. Samoin 50 vuotta 1948 tapahtumista. 1998 tapahtuu edelleen!

7. 6. JERUSALEM JA ISRAEL sivuamme uudistettu aikakauden loppuhuipennuksen pian alkamisen johdosta Israelin Messiaan Jeesuksen kunniaksi! Taustamusiikkina Israelin kansallislaulu HATIKVA.

8. 6. KIRKON RIKOLLISELLE VARAINHANKINNALLE ei näy loppua. Eilinen Helsingin Sanomat kertoi, miten kirkon yhteisöiltä saamat verotulot ovat nousseet huimasti. Valtionvarainministeri voisi vaikuttaa siihen, että niitä veroja käytettäisiin kuntien hyväksi, ja varmasti siihenkin, että yhteisöt, joilla ei ole tekemistä ev. lut. kirkon kanssa, pääsisivät maksuista ko. uskontokunnalle. Lehtikin näyttää omaksuneen kirkollisen propagandan levittämisen. Valtionvarainministeri Niinistö ei kuulemma uskaltaisi puuttua kirkon verotuloihin kun äänestäjissä on paljon kirkollisia. Ovatko kaikki kirkolliset äänestäjät todella niin saastaista porukkaa, että hyväksyvät uskontokuntansa verotuskäytännön ja jopa siihen kuulumattomilta?

9. 6. MTV3 kymmenen uutiset esitti myös propagandaa kirkon verotuskäytännön hyväksi mm. lauseella "seurakuntalaiset muistavat hallituksen, mikä vei kirkolta rahat". MIKÄ VIE seurakuntalaisilta rahoja? KIRKKO!

9. 6. KIRKON SEKSIOPETUSKIN MUUN MAAILMAN TASOLLA. Kirkon seksuaaliopetusta on pidetty sellaisena, mikä sentään pysyy linjallaan "kunnes pappi sanoo aamen". Kirkon nuorisopäivien seksiopetusta Kemissä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen SLEY:n lehti Sanansaattaja moitti numerossaan 22/98. Kirkon nuorille opetetaan nuorisopäivillä sitä samaa, mitä maailmassa muuallakin. Kirkko todella kutsuu maailman joukkoon! Kirkon nuoret jo vaativat, että kirkossa homot vihittäisiin. Seurakunnassa kirkkojen ulkopuolella opetuksemme pysyy Raamatun linjalla "kunnes kuolema erottaa" ja "yhden vaimon mies". Kirkon perinteisestä opetuksesta kyllä poiketaan, koska pappeja ei ole eikä tule. Kirkollisen ja siviilivihkimisen väliltä jos valitsette, suosituksemme varmasti on siviilivihkiminen. Mutta emme voi tuomita heitä, jotka ovat Jumalan edessä ilman tuomariakin sopineet elinikäisestä liitosta. Se on raamatullinen avioliitto, vaikka kirkko keksikin nimen avoliitto eikä kirkon kanssa liitossa oleva Suomen valtio hyväksy ilmoitusta milloin elinikäinen avioliitto on aloitettu.

10. 6. VALTIO HYVÄKSYY HUORABISNEKSEN. Ei ole arkkipiispakaan ärähtänyt niinkuin teki Hannu Karpo ym. muutkin vastustaen Helsingissä tavaksi tullutta huorakauppaa kaduilla. Virolaisnaiset tulevat Suomeen kesätöihin, otsikoi jo iltapäivälehtikin.

10. 6. KATOAAKO HELSINKIKIN MAAILMAN KARTALTA? Ydinpommi vie varmasti, mutta käykö niinkin, että merenrantakaupunkina jää veden alle? Tervemenoa silloin myös arkkipiispan Turku.

10. 6. AIKA OY MUUTTAA KEURUULLE. Tuskin veljet itse ovat profeetallisesti tätä ajatelleetkaan, mutta toimittaja katsoo, että tärkein syy kustannusliikkeen muutolle Vantaalta Keuruulle on siinä, että Jumala tarvitsee painokoneita ym. ensi vuosituhannellakin, eikä Vantaalla säily mikään.

10. 6. Ajankohtainen kakkonen esitti ohjelman, jossa kerrottiin tutkimuksista miten kävisi totaalisessa ydinsodassa. Nytkään ei kerrottu, mutta voinemme arvioida, että kun papereilla jo suunnitellut parikymmentä ydinkärkeä maahan tulee, kolme neljäsosaa kansasta kuolee parin minuutin sisällä. Jälkivaikutuksissa menehtyy ehkä kaksi kolmannesta neljäsosasta. Onneksi melkoinen osa on turvassa yläilmoissa, eikö sovita niin! HV.

11. 6. ESKO HALKOSAAREN kirjoitus on julkaistu Ristin Voiton mielipidepalstalla. Onko Suomi kristillinen maa tai kansa, on artikkelinsa otsikoitu. Samassa lehdessä samaan tapaan Ale Tykkynen kirjoittaa, "maailman ystävyys nujersi alkuseurakunnankin". Tietenkään alkuseurakuntaa ei nujerrettu vaan luopumuksessa lopulta valtiokirkoksikin kehittynyt uskonnollisuus oli muuta kuin seurakunta. Alkukristillisyyden vaiheista mm. sivuilla Hippolytos ja Jeesuksesta 1900-luvulle.

11. 6. RIPPIKOULUSSA OPPII TUPAKOIMAAN. Ilta-Sanomien mielipidepalstalla on käyty keskustelua siitä, miten ev. lut. kirkon rippikoululeireillä on saatu nikotiinitartunta. Leireillä tupakointi on luvallista, ja monet ovat aloittaneet tupakoinnin juuri siellä. Toisaalta rippikouluilla on ennätys siinä, että entisinä uskovina itseään pitävistä suurin osa sanoo tulleensa uskoon riparilla. Rippikoulu EI OLE LAINKAAN seurakunnallinen tapahtuma edes ilman pahinta elementtiään, kasteenliiton vahvistamista.

12. 6. MARANATHAN viikon uutisissa mm. AIDSin tilannetta Afrikassa.

12. 6. UUTIS-VUOKSEN maailmalta uutisissa ainakin kaksi kiinnostavaa:
KOMMUNISTIT VAATIVAT JELTSINIÄ SYYTTEESEEN. Niinhän he ovat tehneet vähän väliä siitä alkaen kun Neuvostoliitto hajosi.

JUUTALAISILLE lisää asuntoja Jerusalemin arabikortteleihin. "Israelilaiset nationalistit ovat viime päivinä kiihdyttäneet yrityksiä asuttaa juutalaisilla Itä-Jerusalemin arabialueita, jotta kaupunginosa ei palaisi arabien hallintaan." Uutis-Vuoksi ei kerro, mistä arabilähteestä se uutisensa hankki.

13. 6. HELIKOPTERIHANKINTA YHTEISPOHJOISMAISENA? Vaikka "rauha ylösottoineen" profetia on selvä ja toteutuva, jotkut muut toimittajankin lausumat ovat toivon mukaan huonoa selitystä. Yksi sellainen on käsitys, että Norja lähtisi Googin mukana sotaan Israelia vastaan, ja kolmesta muusta Pohjoismaasta ei jäisi jäljelle edes lähtijöitä. Kopterihankinta yhteispohjoismaisena yrityksenä voi olla vastaan selitykseni toteutumista. Huonojen profetioiden toteutumista onkin lupa vastustaa: EU:sta voi erota, huorat voi ajaa pois Helsingistä, jne.

13. 6. Enemmän kristittyjä olisi kuollut uskonsa vuoksi tällä vuosisadalla kuin muilla yhteensä, väittää True Path. Tarjoaako ilmaista tilaakin?

13. 6. JUONET ALKANEET VENÄJÄLLÄ? Antikristuksen esikuva Antiokus tuli valtaan "juonilla" (Dan 11:21), ja Antikristus tulee ainakin jossakin määrin tulemaan samoin. Nyt Venäjällä ollaan tekemässä lakia, mikä estää Jeltsiniä jatkamasta presidenttinä 2000 jKr. Mahdollisesti Jeltsin ei ole virassa siihenkään asti, sillä kun Jerusalemin jakamisesta ryhdytään neuvottelemaan, Jumala väistyy pidättämästä Antikristuksen tuloa Veijosen selityksen mukaan.

13. 6. STT mainosti Seinäjoen Provinssirockkia. Mustan sapatin ym. esiintyminen rockkonsertissa on herättänyt epäilyjä saatananpalvojien esiinmarssista Pohjanmaalla. STT puhui luvusta 666 myyttinä ja tarjosi runsaasti tapahtumasta mainosta etukäteen. Tilaisuuden järjestäjien arvion mukaan pahimmat häiriköt juhlissaan ovat olleet "raamatun heiluttajat".


Kaikki joukolla heiluttamaan, häiritsemään Perkelettä!

14. 6. HALVOR RONNING MÄNTYHARJULLA. Tilaisuudet teltassa lukion kentällä klo 11 ja 14. Tämä ilmoitus Ristin Voitossa ei pitänyt paikkaansa. Halvor ei ole edes Suomessa vaan Mirja ja poikansa Daniel kiertävät Suomea, mutteivät hekään Mäntyharjulle eikä Lappeenrantaan. Mäntyharjulla kyllä oli mm. hyvä helluntaisrk:n nuorisokuoro, etten sanoisi paljon parempi kuin Spice Girls. Katsotaan tuleeko kuva vai oma sivukin heistä.

14. 6. SEURAATKO SEEPRAA? Eilinen Etelä-Saimaa kehotti seuraamaan Seepraa. Seepra on alueen päivälehtien viikkojulkaisu, mikä keksittiin sen jälkeen kun "aasi" Veijonen sai viimeisimmän kirjoituksensa Etelä-Saimaaseen edes nimimerkillä. Siinä kehotettiin poistamaan turha ajosuunta kielletty liikennemerkki Mustolan sillalta. Teko, joka poliisin olisi pitänyt hoitaa, koska merkin noudattamista ei pystytty valvomaankaan. Lainkuuliaiseksi osoittautunut Veijonen joutikin sen jälkeen sensuroiduksi Etelä-Saimaasta, ja Seepra ohjaa päin metsää ja mäkeä. Poliisit ajavat hyvinkin samaan suuntaan.

15. 6. TITANIC-postikortin teetin jo 80-luvulla. Ehkäpä kuvataan kesällä tässä.

15. 6. SYÖPÄ VEI KIRKKOHERRAN. Syöpää ei toivoisi kirkkoherrallekaan. Ei varsinkaan olisi toivonut Lauritsalan ev. lut. kirkkoherra Markku Pyrhöselle, jonka maalliset jäännökset haudattiin Lepolan hautausmaahan viikonvaihteessa.

15. 6. ÄLKÄÄ HYPPIKÖ SILLALTA! Perkeleen parhaita metkuja on saada ihmiset luulemaan, että itsemurha on hyvä ja kaikesta vapauttava ratkaisu. Lappeenrannassa ei ole paljon asiasta julkisesti puhuttu, mutta kiistattomasti suosituin itsensä tappopaikka on se, mistä Lappeenrannassa lienee parhaat näkymät, Luukkaansalmen sillalta Kaukaasta pois päin. Sillalle oli viikonvaihteessa tullut kukkaseppele, ja nuoren Kaukaan UPM Kymmenen työntekijän kerrotaan jättäneen matkapuhelimen ym. sillan reunalle.

16. 6. JUHANNUSVIIKKO! Johannes Kastajan nimi muistetaan. Totuutta ei suvaittu hänenkään aikanaan.

16. 6. SUVAITSEVAISUUS! Vasta eräs poika lähetti sähköpostia, että täällä oltaisiin suvaitsemattomia. Emme peräänkuulutakaan suvaitsevaisuutta, koska se EI SUVAITSE TOTUUTTA!

16. 6. ATEISTINEN ELÄMÄNKATSOMUSTIETO EI LÄPÄISE ENSIMMÄISTÄ TOTUUSKRITEERIÄ. Veijosen viimeisimpään viestiin uutisryhmiin vastasi siellä mm. aiemmin mainittu Elämänkatsomustietosivun pitäjä, joka poisti linkin kirkkoihin kuulumattomiin uskoviin, sivuillemme sen jälkeen kun huomasi, että täällä ei tarjotakaan ateistien huuhaata. Vastauksessaan hän toi esille mm. miten ateistien leireillä lapset ovat suvaitsevaisia. Ensimmäinen totuuskriteeri taas on se, että väite on sopusoinnussa itsensä kanssa. Esimerkiksi väite, että mistään ei voi tietää mitään varmaa on VALHE, koska siitäkään ei voisi olla niin varma. Samoin SUVAITSEVAISUUS EI OLE totuudellinen, koska se ei suvaitse totuutta. Suvaitsevaisuus itse on suvaitsematon.

17. 6. MARANATHAN VIIKON UUTISTEN AIHEET mm. Israeli Law...

18. - 21. 6. KEURUUN ISO KIRJASSA JUHANNUKSENA on tavan mukaan paljon hengellisiä juhlijoita. Moni ulkosuomalainenkin osallistuu näihin helluntailaisten järjestämiin vuotuisiin tilaisuuksiin, jotka ovat suurimmat valtiokirkkojen ulkopuolella Suomessa.ISO KIRJAAN YHTEYS

HENGELLISIÄ KESÄJUHLIA ON PALJONKIN. Täällä riittäköön vain esimerkkinä edellinen. Miksi emme luettelisi kaiken maan uskonnolliset juhlat kuten Ristin Voitto? Koska seurakunta ei lahkojen tavoin opeta siirtymään lahkosta toiseen lahkoon. Eikä ohjaa kaukana totuudesta oleviin lahkoihin vierailullekaan. Esko Halkosaari ilmoittanee pian, missä lahkojen ulkopuoliset kokoontuvat seuraavan kerran.

21. 6. - 19. 7. VAPAAKIRKON JA HELLUNTAIKIRKON NUORET yhteisellä ilosanoma-bussien marssilla halki Suomen. Käytetään kahtatoista eri reittiä Etelä-Suomesta Norjaan Karasjoelle. Jeesus elää-busseihin on vaan rohkeasti mentävä teelle ja kysyttävä, eikö löydy kaakaota.

23. 6. VIIKON SANA numero kuusi. Eikö 2000 jKr. tapahdu ennaltatiedettyä? Toisia palkitaan helluntaikonferenssissa, toisia vasta Jumalan taivaassa.

24. 6. VALKO-VENÄJÄN TILANTEEN ARVIOINTIA. Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukashenko on aikaansaanut tilanteen, missä monien maiden suurlähettiläät ovat lähdössä tai jo lähteneet pääkaupungista Minskistä. 13. 6. otsikoimme : Juonet alkaneet Venäjällä. Antikristus tulee siis valtaan juonilla eikä välttämättä edes vaaleja tarvita. Antikristuksen tuloon liittyy kolmen kuninkaan kukistaminen tai syrjäyttäminen ja Veijonen on puhunut maista: Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä, joiden johtoon Gorbatshov tulisi. Miten siis Lukashenko nyt toimiikin, Piru tietää varsin hyvin, että juonien tulisi jatkua mainittuun lopputulokseen asti. PIRUN POIKA TULEE!

25. 6. KARHUT SÖIVÄT IHMISEN. "Se syö ja tallaa tähteet jalkoihinsa" (Daniel 7:7,19). NEUVOSTOLIITTO oli iso karhu, ja poikanen on vielä pahempi, oppinut ihmislihan makuun. Jotkut vähä-älyiset suomalaiset olisivat halunneet pitää Ruokolahdella emonsa kanssa lenkkeilijän syöneen "nallen" elossa. Tällä vuosisadalla karhu ei ole Suomessa muulloin ihmisiä tappanut, eikä Danielin näyn jatkokaan ole toteutunut paitsi NYT jo juonitaan. Pikkukarhu onkin elossa, vai mitä Gorba?

25. 6.
BROLININ PARISKUNTA. Ruotsalaisten lähetyssaarnaajien vapauttamisesta on uutisoitu maallisissakin tiedotusvälineissä. Onkohan kuvaa näytetty muualla kuin täällä?

26. 6. Maranathan viikon uutisia.

26. 6. TARZANin Jane, Mia Farrovin äiti on kuollut. Kuvakin oli tässä.

27. 6. 1998. Pienveneiden Suomen mestaruussoudut Taipalsaarella. Taipalsaarella on soudussa kilpailtu jo 1800-luvun alkupuoliskolla. Pienveneiden SM-tapahtuma Taipalsaarella alkaa väliaikalähdöllä klo 12.00. Sarjoja on useita. On Taipalsaarella vene poikineen! boot.jpg boot.jpg boot.jpg boot.jpg

Onko tiedossanne tapahtumia, joita voitaisiin ilmoittaa täällä?

28. 6. LUKIJAN TARJOAMA LINKKI hyväksytty viikon linkiksi: ETSI KING JAMESISTA - Raamatun sanahaku

29. 6. Sukututkimuslinkkejä . Tekeillä "Jussilan suvusta" pieni juttu.

29. 6. PÄIVÄN ETELÄ-SAIMAA Ilkka Pohjalaisen pääkirjoituksessa otsikoi "Lähi-Idän rauhanhanke henkitoreissaan." Mieleeni tuli Novum osa 4:stä selitys: "Maailma valitsee Antikristuksen sen tähden, että se näyttää olevan ainoa ulospääsy katastrofaalisesta tilanteesta." Samassa numerossa lukijapalstalla eräs kirjoittaa "Sotaa haluava rauta-Rehn" ei onneksi ole presidenttinä.

30. 6. Manu-linkit. Linkkiyhteys siellä tänne, vaikka kaiken maailman rajatiedot mukana.

30. 6. Raamattuja ja aika mielenkiintoinen Olli Heinänen, vaikka sanoo olevansa eri mieltä jostakin. Kukapa ei olisi!

30. 6. Prophecy-profetialinkkisivumme uskoo edelleen 1998 tapahtuvan sekä Israelissa että Venäjällä.

1. 7. RAAMATTU KANSALTA. Kuva ja Sanan julkaisemana on ilmestynyt luterilaisen kirjoittajan kirja "1992 piplia mätä", vaikka eri nimellä. 1992 kirkon piplian ilmestyessä Veijonen maksoi seuraavaa ilmoitustaan: "Varastivat sinulta Biblian. Ei enää merkkiä pedolla päässä (Ilm 13:14), eikä petollista rauhaakaan (1 Tess 5:3). Katosi myös Roos (Hes 38-39), mistä Rysland."

1. 7. RAAMATTU KANSALLE! Raamattu kansalle ry:ltä on ilmestymässä UT:n käännös. VT on tekeillä ja Veijonen tapasi henkilön, Pentti Mäkinen Turengista, jonka vastuulla on Danielin kirjan kääntäminen. Käännösehdotuksensa Daniel 9:24-27 osalta on tulossa syksyllä 1998. Raamattu kansalle-tiedotteita on saatavana osoitteesta Kivirinne 2, 23800 Laitila. P. 02-855587.

1. 7. RAAMATTU KANSALLE RY:N KOTISIVUT. Tiedotteen mukaan kotisivut olisivat osoitteessa http://www.sci.fi/~raamattu/

2. 7. VALITSEEKO ISRAEL VIIMEISEN KERTANSA PERES? Kun 29. 6. lainattiin Etelä-Saimaata "rauhanhanke henkitoreissaan" Israelista tuli uutisia, että presidentti ehdottelee uusia vaaleja kun Netanjahu on niin nihkeä jakamaan Israelin maata. Mieleeni tullut "maailma valitsee Antikristuksen" tuntee tietenkin rinnallaan Israelin valinnan ja valinnat: SINÄ TUHOUDUT lat. peres.

2. 7. PATMOS ry PL 86, 00381 osoitteesta voi saada ilmaismateriaalia Sudanin auttamiseksi ym. Malliksi tullee vanha Kipinä-lehden näytenumerokin. Numero 4/97 kysyi "voiko profeetalliseen kelloon vaikuttaa?" Toimittajallekin on sanottu, että "voimme jouduttaa Herran päivän tuloa" (tekemällä lähetystyötä) tarkoittaisi sitä, että Jumalan aikoja voitaisiin muuttaa. Olen ollut sillä linjalla, että Raamatun ilmaus "jouduttaminen" tarkoittaa vain sitä, että tietty pelastuneiden täysi määrä tulee lähemmäksi, mutta AIKOJA EI VOI MUUTTAA.

2. 7. ENSINKÖ EVANKELIUMI TODISTUKSEKSI? Mellerin kokouksessa lähellä istunut tuttu puhui, että Jeesus ei voi tulla, koska evankeliumia ei vielä ole viety todistukseksi kaikille kansoille ja että alkukielen mukaan on kysymys kaikista etnisistä ryhmistä. Käsitykseni mukaan ei ole väliä mitä alkukieli siitä sanoo, koska ON EREHDYS (eikä harhaoppi tms.!), että Jeesus tulisi hakemaan omansa vasta sen jälkeen kun evankeliumi on saarnattu, sen työnhän loppuun tekee 144.000 juutalaista, ja sitten tulee LOPPU evankeliumin julistukselle. Vuoden 1986 kirjaseni luku "erehdyksiä Jeesuksen tulemuksesta" pätee edelleen.

3. 7. AAPELI SAARISALON syntymäaikaa kysyy eräs pietarilainen aiheen tutkija, joka on keskustellut Saarisalon pojan kanssakin. Kuka ensinnä löytää vastauksen hänelle lähetettäväksi, kiitos! (22. 6. 1896) Muuten, Aapeli Saarisalo kirjoituksestani internetissä puuttuu tuotanto-osa, mikä varmasti on syytä lisätä pian. "Aapeli Saarisalon tuotanto ja rikas elämä" vihkosessanihan kaikki ovat. Vihkosta saa maksutta täältä! Toki sitä voi eräältä internetkirjamyyjältä ostaakin 10 mk:lla: KIRJASIEPPO!

3. 7. AJA HILJAA ISI. Olin 18 kun Sammy ajoi daa daa da. Kuolemastaan tulee kuluneeksi siis 25 vuotta.

4. 7. KAKSI HYVÄKSYTTYÄ linkkiehdotusta:
Tilasto Neuvostoliiton ensimmäisen keskuskomitean ja KGB jäsenten kansallisuuksista. Lähes kaikki ovat juutalaisia (paitsi Lenin joka oli neljännesjuutalainen) ja Tilasto nykyisen uus-vasemmistolaisen Clintonin hallituksen jäsenten kansallisuuksista. Juutalaisia noin puolet (m.m. Madeleine Albright - Secretary Of State, Robert Rubin - Secretary Of the Treasury, William Cohen - Secretary of Defense)
Äskeiset tekstitkin lähettäjältä, joka tulkitsee kovasti Israelia vastaan. Mutta juutalaisten olo maailmalla ei todista mitään juutalaisvaltioystävyyttä vaan KIRJOITUSTEN MUKAISESTI NYT kaikki valtiot ovat Israelia vastaan!

4. 7. Äskeisten sivujen tiedot ketkä kaikki olisivat juutalaisia ovat täältä: islamilaista perua, enkä pysty tarkistamaan tietojen luotettavuutta. Voisiko joku tietää onko joukossa vain henkilöitä, jotka eivät ole islamihailijoita? Tulkinnassa pysyn kannallani, että islamilaisten Israelin vastainen tulkinta käy esimerkkinä kärkipäästä Jumalan totuuteen mielistymättömille lähettämässä väkevässä eksytyksessä. Mielenkiintoista sinänsä, että rauhaa voidaan pitää petollisena vastakkaisista näkökulmista.

4. 7. Em. lähettäjän kirjoitukset tulevat entistä oudompaan valoon, kun samaan aikaan tulee kahta sähköpostia ja toinen sanoo näin:
Anteeksi nyt vaan, mutta tämä roska on jonkun muun lähettämä. Vai onko joku murtautunut minun tunnuksella Åbo Akademin tietokoneeseen?

4. 7. RAKENNETAANKO TEMPPELI? Äskeisten tietojen lähettäjä sanoi, ettei juutalaistemppeliä rakenneta. Siinä olenkin samaa mieltä. EI PIDÄ ODOTTAA juutalaistemppelin rakentamista ennen Herran tuloa. Tuleva temppeli (Hesekiel 46-) tulee vasta Herran hallitessa ja Hänen temppelikseen. Daniel 9:27 ja 2 Tess 2:4 temppeliin nousu on siis vain hyökkäys Jerusalemiin. Olen pitänyt mahdollisena, että Antikristus nousee nykyiseen Kristuksen taivaaseen astumisen paikalla sijaitsevaan kirkkoon. Se on ylimmällä paikalla Jerusalemissa ja siihenhän Herra myös palaa. Antikristuksen joukot turhaan yrittävät estää.

4. 7. SÄHKÖPOSTISSA VOI HÄIRIKÖIDÄ mielin määrin. Aiempi uutinen sähköpostihäiriköinnistä ja sitä seuranneet sekavat uudet viestit eivät liene tyypillisiä antisemitisteilläkään. Sähköpostissa mainittua nimeä ei tässä kerrota, koska lähettäjän tarkoituskin voi olla saada meitä syyttämään väärää henkilöä. Jo aiemmin on sanottu, että vähänkin salaisemmat viestit tulee lähettää postitse PL 57, 53101 LPR.

4. 7. KIELLETYISSÄ KIRJOISSA mm. RAAMATTU JA RUSHDIEN SAATANALLISET SÄKEETMikä mies on Salman Rushdie? MTV3: Iran tuomitsi Norjan Salman Rushdien tapaamisesta. Saatana saapuu Moskovaan

4. 7. MARANATHAN VIIKON UUTISAIHEET:
1.  Missions Agencies AEF, SIM To Merge 2.  Saudi Arabia Arrests Christians 3.  NAE Leaders Urge Push For Religious Liberty In China 4.  Protestant Bodies Approve "Full Communion" Agreement 5.  Is The Church Ready For Y2K? 6.  Ban Sought On Out-Of-State Abortions Assistance 7.  Clinton Signs Charitable Donations Protection Act 8.  Supreme Court Rejects School Prayer Appeal 9.  James Dobson Back At Work After Mild Stroke.
News2528 Linkki listan ensimmäiseen.

4. 7. PARHAITA SAAMIAMME SÄHKÖPOSTEJA tullaan tallentamaan pääsivulle otsikolla "Viikon sähköposti"! Suomalaiset artikkelit ym. kirjoitukset toki löytävät oman paikkansa muualta. Saamamme sähköposti tulee edelleen enemmän ulkomailta kuin Suomesta. Kaikki pyritään käymään läpi. Esimerkiksi sähköpostikortilla tullut nimetön viesti "Mene mies hoitoon" ei saanut vastausta, koska lähettäjä ei maininnut omaa sähköpostiosoitettaan. Tietää kai muutenkin, että kortti kuuluu hänelle itselleen.

4. 7. NOSTRADAMUS ei kuulu kristillisiin selittäjiin, vaikka paavilaisiin olihan hän paavin suosiossa samaan aikaan kun mm. baptisteja tapettiin. Maailman uskontolistalle kuitenkin on ilmoittanut sivunsa Nostradamus dictionary. Sivu oli 88. kun meidän pääsivumme 142. eikä enää sitäkään, jos suurin osa lukijoistamme on lomalla.

5. 7. TOP 100 sivumme on liitetty maailman TOP 1000 uskontolistaan. Sijoitus on luonnollisesti lähellä pääsivumme "Church without churches" sijoitusta noin 150. TOP 100 listalle liitetään tarjoamianne kristillisiä yksityishenkilöiden sivuja. Viimeksi pyynnöstä 43. MIKA ROINE ja 44. LAURI NIVALA. Tervetuloa!

5. 7. GOOGIN SOTAA selittävä sivu, josta löytyi 70 viikon tulkintakin: tässä!. Pääsivultaan kyllä paljastui jonkinlaista UFOharhaa. Goog-sivullaan juttua Jerusalemin tunnelista ym.

5. 7. AltaVista luettelee vain 200 osoitetta hakusanoilla. Hakusanalla veijone tulee 200. osoite Ennaltatietämisen jatkokurssi. Veijone sanaa löytyy noin tuhat. Eli jo 800 sivua jää listan ulkopuolelle niinkin typerällä haulla! Joku pappikin pitää linkkiä kareltek.fi/~veijone, kun jo pitäisi tietää, että wwnet.fi/users/veijone/. Ken hän on? Alajärven ev. lut. kappalainen. On sentään papilla hengellisissä linkeissä ensimmäisenä RAAMATTULINKKIMME, Kiitos!

5. 7. PAPPI käyttää nimitystä "kristittyjen yhteys" sivusta uskovien yhteys. Emme ole mukana ekumeniassa (kirkkojen yhteys), emme juurikaan kristittyjen yhteydessä (kristitty nimitys käsitetään kaikista kirkkojen jäsenistä). Uskovien yhteyden tunnustamme, vaikka mieluiten näkisimme sen kirjaimellisesti, ilman lahkoja! Uskovien yhteys-sivujen pitäjä laittoi linkkimme loppuun. Sinnehän me kuulummekin!

5. 7. SUOLAHDEN VAPAASEURAKUNTAKIN on linkittänyt raamattulinkkimme. Joskus käy niin, että kun tieto kerrotaan täällä, linkki poistuu. NÄISSÄ Elämänkatsomustiedon linkkejä listassa vielä on kirkosta eroamisen syitämme. KALEVAn kaupunginosa on ainakin Tampereella eikä Lappeenrannassa, mutta kun eräs luettelee URHEILUSIVUJA, KALEVA (Lappeenranta) on ihan passeli nimitys Kalevan kisat-sivustani.

5. 7. USKONNONVAPAUS UHATTUNA VIROSSA. Virossa on tällä hetkellä kaikilla kirkkokunnilla sama status. Uusi uskontolaki on työn alla, ja se tulee antamaan luterilaiselle kirkolle monopoliaseman. Tilanne on siellä menossa pahemmaksi kuin Suomessa, jossa sentään muut kristilliset kirkkokunnatkin saavat hieman sanaansa kuuluviin. TOTUUS tietenkin Suomessakin pidetään maan alla tai ainakin internetissä.

6. 7. TALMUD ja muut juutalaissivut ovat mielenkiintoisia, jos vain riittäisi aikaa tutkia. JUUTALAINEN VUOSI sieltä ainakin pitää linkittää ja tallentaa.

6. 7. VAPAA-AJATTELIJAIN LIITTO. Sanovat olevansa uskonnottomia. Ateisteilta jos keiltä irrationaalista uskoa löytyy! Jokainen meistä omaa ennakko-oletuksensa, ja eniten niissä ovat kiinni ateistit ym., koska usein sanovat, ettei heillä niitä olekaan. Kyllä ateistinenkin käsitys perustuu uskoon. Väittävät tätä Hämeenlinnan kirjaston linkkikokoelmaa Suomen uskonnollisista yhteisöistä hienoksi. Meidänkin sivumme siellä on ateististen sivujen joukossa, ensimmäisenä! Hienoa!? Ei ole ensimmäinen kerta kun seurakuntaa on luultu ateisteiksi.

6. 7. PERSONAL EUNET käyttäjien kotisivut. Pihtiputaalla oli jälleen keihäskarnevaalit. Pihtiputaalta löytyi mm. kalamies kuvineen. Suuria haukia eikä kalavaleita. Minä teen teistä ihmisten kalastajia, sanoi joku.

6. 7. Mikähän kristillinen komediasivu tämä on? Onko päivän sarjakuvakin kristillinen? Tuhansia kristillisiä linkkejä heillä, APOSTOLISESTA KIRKOSTA alkaen. Ja tavalleni uskollisena linkitän ainakin profetiasivun sieltä. CCN tämäkin:Christian Communication Network

6. 7. Sunnuntain ETELÄ-SAIMAASSA UNILUKKARI-palstalla sikäli uutta, että kirjoittava pappi on joutunut tai halunnut laittaa kirjoittajan nimen. Yleensähän kirkon papit ovat saaneet kirjoittaa nimettöminä. Esimerkiksi taannoin Uutis-Karjalassa eräs nimitti seurakunnallista eskatologista opetustamme: "vääristynyttä, sairasta, pelottelevaa, suggeroivaa, tartuttavaa." Sellaisille kirkon saatananpalvojille ei voi edes vastata, mutta tietäköön kuka nimettömänä kirjoittaa seurakuntaa vastaan: Uutis-Karjala ainakin on LOPPU.

7. 7. GOSPEL musiikkikauppa varmasti kiinnostaa monia lukijoita enemmän kuin toimittajaa.

7. 7. YOURKIN ARKKIPIISPA DAVID HOPE MTV3:n uutisissa arvostelee DIANA-KULTTIA. Aiheesta on näillä sivuilla sanottu selvemmin jo pitkään. Yksi kuvakin riitti: DIANAA KUOLLEENA on näytetty täällä.

8. 7. ENSIMMÄINEN INTERNET KIRKKO väittää olevansa tämä.

9. 7. KARPOLLA ON ASIAA. Yhteystiedot suosittuun tv-ohjelmaan.TV-KANAVIEN INTERNETSIVUJA Linkkioppaan sivulla Tiedekanava Discovery. MTV3 tekstiuutiset tunnin välein.

9. 7. ISRAELIN VASTAINEN KOKOUS KAIROSSA. Äskettäin kerrottiin mm. Arafatin ja joidenkin arabimaiden kokouksesta Israelia vastaan. Suomen tiedotusvälineiden uutisissa on korostettu miten Netanjahu tekisi muka väärin kun haluaa edelleen pitää koko Jerusalemin. Puoli Helsinkiä virolaishuorien maaksi? Kumma kun eivät tiedotusvälineet Suomessa osaa laittaa edes oikeata otsikkoa asiasta kertoessaan.

9. 7. PLO:N TOIMISTO SULJETTAVA. Seurakunnan Tiedotuskeskus internetissä ehdottaa PLO:n tiedotustoimiston poistamista Suomesta. Terroristijärjestö PLO pitää edelleen tiedotustoimistoaan Helsingissä. Minkään valtion vastainen toimisto millään tasolla EI KUULU SUOMEEN! TIETÄKÄÄ, että seurakunta vastustaa PLO:n toimipisteiden sijoittamista mihin tahansa synnyinmaatamme! ST on näreissään myös muiden tiedotusvälineiden tavasta kertoa Lähi-Idän uutisia.

10. 7. ARKKIPIISPAN TURKUUN MUSLIMIMOSKEIJA. Mihinkä muualle kuin arkkipiispan Turkuun tuleekaan ensimmäinen PIRUN MOSKEIJA. Jotkut turkulaiset ovat vastustaneet hanketta, mutta ARKKIPIISPA ei ole sanonut asiasta julkisesti mitään vaan myhäilee tyytyväisenä kun uskontojen ekumenia etenee ja PERKELE saa täyden vallan Suomen maassa.

11. 7. ONKO KARHUISSA PROFETIAA? Karhut söivät ihmisen uutinen on saanut jatkoa. Etelä-Saimaan mukaan toinenkin ihminen olisi tällä vuosisadalla kuollut karhun toimesta. Vanha mies muistelee, että menetetyssä Karjalassa joskus 1920-luvulla uutisoitiin sellaisesta. Profetiassa se tietenkin olisi ollut ennettä sille, että Karjala menee Neuvostoliitolle. Toinen kerta nyt ennakoisi sitä, että Raamatun tuntema ruhtinas Goog veisi lopun maastamme. Tietenkään "karhu-profetia" ei ole mitään Jumalan Sanaa vaan humoristinen ajatus, millä kyllä voi olla profeetallistakin merkitystä Jumalan profetian tukena.

11. 7. JOKO EU MÄÄRÄÄ SUOMALAISET KARHUJEN SYÖTÄVÄKSI? EU peto vai pelastaja, Thoralf Gilbrantin kirjaa saa sopimuksen mukaan täältä. Veijosen mukaan EU ei ole kumpaakaan vaan kyllä lähempänä petoa. Jopa mahdollisesti jättää pedon syötäväksi kolme pohjoista liikavarvastaan. Mielenkiintoista, että Uutis-Vuoksi uutisoi juuri "EU:n direktiivi uhkaa koko metsästystä" (5. 7. 1998)

12. 7. INTERNETPILA TOI SAKKOJA. Vammalassa koulutytöt laittoivat opettajalleen kirjeenvaihtoilmoituksen internetiin, mutta joutuivat korvaamaan opelle kivuista ja säryistä 3000 mk. Samalla ropsahti päiväsakkoja kullekin 600-800 mk. Älkäähän pilailko VEIJONE nimellä!

12. 7. KUKAHAN ULKOLAINEN KEIHÄSMIES tulee ja nappaa simpeleläisen Katja Ripatin? Heli Koivulan ohella hän edustaa parhainta naiskauneutta kilpakentillä. Itsekin oli keihäänheittolupaus jo nuorena kuten piiriennätystaulukkoni osoittaa. Katja hyppäsi tiistaina komiloikkaa 12,55 Imatralla. Petteri Piironen sai keihäänsä lukemiin 65,36. Viskarin Tommi potee jäsenissään kipuja. Tuleeko Huotilaisen Tommi ja näyttää piirinmestaruuskisoissa kaapin paikan?

13. 7. JUHAN AF GRANN PALJASTI SALAISUUDEN Punainen planeetta tv-ohjelmassa. Salaisuus meille ei ollut "paljastuksensa", ettei Torinon käärinliina ole Jeesukselta vaan se, että Grann on vapaamuurari.

13. 7. KÄÄRINLIINA TODISTI JEESUKSEN YLÖSNOUSEMUSTA. Raamattu kertoo, miten Pietari juoksi Jeesuksen haudalle ja näki siellä ainoastaan käärinliinat, Luukas 24:12. Johannes täsmentää, että juoksi Pietarin mukana ja käärinliinat olivat se mikä aikaansai heissä uskon ylösnousemukseen (eikä esim. ruumiin ryöstöön), Johannes 20:4-8. Yhdeksäs jae vielä selittää, että heillä ei etukäteen ollut oikeata käsitystäkään Kirjoituksista, että Kristus olisi nouseva ylös; vasta nähdessään käärinliinat he tajusivat. Todennäköisesti käärinliinat olivat kotelona, ylösnousemus oli tapahtunut kotelon läpi. Kristinuskon vastustajat (vapaamuuraritkin kuuluvat joukkoon) hyvinkin hävittivät sellaisen todistusaineiston. Katolisella kirkolla taas on aina ollut tarve tehdä väärennöksiä todistamaan esim. jatkuvuutta Pietarista paaveihin. Hippolytos eli murrosvaiheessa paavilaisen järjestelmän syntyessä.

14. 7. ONKO TODELLA PIRUN VUOSI? Kotka-Hamina seudulla ilmestyvä lehti Kotkansilmä julkaisi 8. 7. Veijosen kirjoituksen yleisöpalstallaan. Kirjoitus tulee internetiin viikon sanaksi 15. 7.

14. 7. VERTA TARVITAAN. Ilman Jeesuksen veren vuodatusta meillä ei olisi elämää. Voimme antaa omaa vertamme tuntemattomien lähimmäisten hyväksi. Lappeenrannassa verenluovutuksen voi hoitaa satamassa. Seuratkaa minua.

15. 7. ETELÄ-SAIMAA eilen kertoi "Piispalla oma sivu internetissä". Lestadiolaispäätoimittajainen E-S on poistanut Veijosen hoitamat seurakunnalliset maksulliset ilmoituksetkin lehdestään samaan aikaan kun eri paikkakunnalla asuva Voitto Huotari lehdessä liehuu. Lehti on vaiennut kaikista hengellisistä internetosoitteista, mutta nyt oli kertoa se mitä lehti suosii: MIKKELIN HIIPPAKUNNAN PIISPA

15. 7. KANSAT JUMALAN, VALTIOT PETOJA? Raamatusta selviää, että Jumala rakastaa kansoja, yksittäisiä ihmisiä. Esimerkiksi Yhdistyneet Kansakunnat eivät ole yhdistyneet kansakunnat vaan valtioiden järjestö. Esimerkiksi naapurimaassamme Venäjällä on kymmeniä kansoja. Valtion oma uutinen kertoi esimerkiksi, kuinka erään seudun lapset sopi jättää kuolemaan; lastenkodin peruste oli: lapset eivät osaa venäjää.

16. 7. LISÄTIETOJA VAPAAMUURAREISTA:
Hei,
tässä erinomainen internet-site osoittaa todella, että vapaamuurarit rakentavat uutta maailmanjärjestystä, osoituksena tästä on Euroopan Unionin tunnuskin. Jopa Viron raha sisältää viittauksia vastaavaan vapaamuurari symboliikkaan kuin USA:nkin dollari. Suosittelen todella tarkkaan tutustumista, harvinaisen pätevästi toteutettu. Tämä löytyy myös edellisen sivun linkeistä, mutta linkki ei toimi.. Erittäin tärkeä katsottava.. katso myös toisen sivun muut linkit..   Sisältää mm. The Complete List of Bilderberg Participants from the meeting in Toronto (30/5 - 2/6, 1996), listalta löytyvät Suomen kohdalta Jaakko Iloniemi ja Martti Ahtisaari.
Kommentti: Kiitos uutisesta. Presidentti Martti Ahtisaari on sanonut, ettei ole mukana vapaamuuraritoiminnassa.

16. 7. TOMMI HUOTILAINEN heitti eilen Tampereen stadionilla, Ratinassa E-K:n piiriennätyksen 80,07. Sama kenttä oli Veijosen kotikenttä 1970 tienoilla. 600 g liitokeihäs oli kiva lelu lentäen kevyesti 55 m päälle, 60,94 Hämeen piiriennätys Veijoselle vuonna 1971 pojat 16 sarjassa. Vuonna 1985 hän oli Etelä-Karjalaisessa piirinmestaruuskisassa 7. Juuri edellään taisi olla poika ja isä Huotilainen.

17. 7. Etelä-Saimaassa Seppo Hakulilta hieno artikkeli Huotilaisista. Tekstissä mm. "1985 kävi sitten niin, että alkukesästä minä vielä heittelin pitemmälle, mutta loppukesästä Tommi karkasi, isä-Teuvo muistelee."

17. 7. VENÄJÄLLÄ Nikolai II perheen luiden hautaus. Aikanaan Lenin tapatti keisariperheen. Ortodoksikirkko Venäjällä kuin Neuvostoliiton aikana Leninin linjalla hautausta vastaan. Jeltsinin ei pitänyt osallistua tilaisuuteen noudattaen kirkon virallista linjaa, LENININ LINJAA! Viime hetkellä hän päättikin osallistua.

17. 7. EU:N KOTISIVU. Euroopan Unioni on monessa suhteessa samanlainen kuin oli Neuvostoliitto.

18. 7. KYMEN SOTILASLÄÄNIN KOMENTAJA VAATII KARJALAN PALAUTTAMISTA uutisoi Etelä-Saimaa eilen näyttävästi. Komentajan nimi Kari Hietanen.

18. 7. LÄHI-IDÄN RAUHANPROSESSI Israelin ulkoministeriön guide to.

18. 7. ISRAELILAISIA POSTIMERKKEJÄ löytynee tämän linkin kautta. Puhelukortteja Israelista toimittajalta löytyy. Pitäneekin kuvata sikäläinen puhelukortti Rabinin kättelystä.

19. 7. ENGLANTI-SUOMI sanakirja. Ehkäpä joskus tarvitaan tätäkin: Kansalaisen käsikirja

20. 7. OLEMME KAIKKI SUKULAISIA. Jeesuksen sukutaulut evankeliumeissa ovat "ristiriitaisia". Kaikilta voidaan tehdä neljä täysin erilaista sukupuuta isän isän, isän äidin, äidin isän ja äidin äidin puolelta. Äidin isän puolelta kuulun LEMPIÄISTEN SUKUUN. Sellainen sukuseurakin on toiminut 1989 alkaen, ja jotkut tekivät juuri matkan Lappeenrannasta Uudellekirkolle, mistä suku on lähtöisin. Palautetta sivujen ylläpitäjälle: © Harri Veijonen veijone@mail.wwnet.fi Harri Veijonen P.O. Box 57 FIN 53101 LPR. Onko minulla sukulaisia Amerikassa? VILLE LEMPIÄINEN Lempiainen kai USA:ssa, olit syntynyt Uudellakirkolla 31. 1. 1890. Uudenkirkon ev. lut. srk:n mukaan olit tietymättömissä 1918-, mutta lähetit veljellesi Mikko Lempiäiselle Tampereelle tietoja 1920-luvulla oleskelustasi USA:ssa. Tietääkö kukaan? Pelastusarmeijakaan ei löytänyt kun etsittiin joskus 1940-luvulla. Odotan tietoja myös, jos tiedätte yhtymäkohtia Villen ja Mikon isään, Herman Elianpoika Lempiäiseen, syntynyt Uudellakirkolla 27. 1. 1860. Tai äitiin: puoliso oli Katri Matintytär os. Rouvari s. 7. 11. 1865 Uudellakirkolla. Kaukaisetkin sukulaiset tai asiasta tietävät ottakaa yhteyttä, kiitos!

20. 7. UNILUKKARIT PALJASTUVAT. Etelä-Saimaan aloittama tapa kertoa uskonnollisen opetuspalstan kirjoittaja lehdessään paljasti eilen, että kirjoittajien joukkoon kuuluu Savitaipaleen ev.lut. rovasti Heimo Lipiäinen. Propagandaa ev.lut. rippikoulun hyväksi. Vasta täällä on kerrottu miten rippikouluissa oppii tupakoimaan ja siihen liittyy maan pahin harhaoppi, ns. kasteenliitto!

20. 7. SAVITAIPALEELLA KIRKKO HARJOITTAA SYRJINTÄÄ JA LEVITTÄÄ PELOTTELEVAA PROPAGANDAA. Erityisesti Savitaipaleella ovat ev. lut. kirkkoon kuulumattomat seurakuntalaiset ja esim. helluntaikirkon jäsenet saaneet kärsiä kirkon toimista, ilmeisesti myös Lipiäisen harjoittamasta suvaitsemattomuudesta ja valheiden levityksestä. Savitaipaleen kunnalle lähtee täältä vetoomus, että Ev. Lut. Kirkolle EI TULE ANTAA MITÄÄN erityisasemaa! Etelä-Saimaaseen vetoomusta on enää turha esittää kun maksullisilta ilmoituspalstoiltakin kirkkoihin kuulumaton seurakunta on ajettu ulos.

21. 7. VETOOMUKSIA SYRJINNÄN VÄHENTÄMISEKSI. Eilen Savitaipaleen kunnanvaltuustolle ja hallitukselle lähetetty vetoomus ei välttämättä muuta kunnan linjaa. Varsinkin pienet kunnat ovat pirullisen kirkollisia syrjijöitä, mutta kauttamme tai itsenäisesti vetoomuksia tulee lähettää, jotta kunnanisillä on edes tietoa, että muutakin on olemassa kuin kirkollista huuhaata. Esimerkiksi Savitaipaleen kunnalle tehtiin selväksi käsityksemme, että Savitaipaleen seurakunta ovat savitaipalelaiset kirkkokuntiin kuulumattomat Kristuksen seuraajat.

22. 7. PM-kilpailut Kimpisellä tänään klo 18.00.

23. 7. LOMASÄÄ. Suomessa on vitsailtu teeveemainoksiin asti virallisten sääennusteiden heikkoutta. Väitetään niiden osuvan 80%:sti oikeaan, mutta sekin luku on arvio yläkanttiin. Raamattu kuitenkin sanoo Jeesuksen suulla fariseuksille, että taivaan muodon te osaatte arvioida, kun nousee pilvet te ennustatte sadetta jne., mutta kuinka ette arvioi tätä aikaa. Kristuksen seuraajien tulee kyetä arvioimaan oma aikansa. NYT elämme ylösottoa edeltävän viimeisen merkin, Jerusalemista sopimisen aloittamisen aattohetkissä.

24. 7. PARASTA LOMA-AIKAA SUOMESSA kunhan säät suosisivat.

26. 7. MUISTAKAA LOOTIN VAIMOA. Sähköpostissa tullut hyvä opetus in English only

27. 7. CHRISTIAN EUROPE ONLINE N E W S L E T T E R 1998 - 3CONTENTS i. New Sites Christian World Index ii. New Sites Christian World Index / Europe iii. New Clipart
Linkkiystävämme lähetti terveisiä. Kokeile http://huizen.dds.nl/~chr linkkiä!LINKIT -LINKS

28. 7. Greetings to Church without Churches, We are honored to present your Website the Lotus Light Award for web excellence. Our multi-denominational organization, SpiritNetwork at http://spiritnetwork.com , commends you on your wonderful site.

29. 7. Jumalan Rauhaa Harri! Olis "uusi" linkki Veijoselle: Sivujen nimi on "Tuulan ja Ilkan kristilliset sivut". Sinun sivusi ovat muuttuneet jotenkin selvemmiksi ja paremmiksi! Jumala sinun työtäsi siunatkoon runsain mitoin! ilu@algonet.se Ilkka Peteri

29. 7. TUULAN JA ILKAN LINKIT!

30. 7. Kiitos Harri näistä harvoista ja hyvistä keihäänheitto sivuista, joita webistä löytyy ?!? Hienoa työtä...jatkapa samaan malliin...Luulenpa että sain hyviä "inspiksiä" sivuiltasi heittohini...Muuten, lisäsin sivuilleni linkin suoraan sun sivuille...tämä lienee okei ! TONI. Käypä repäsemässä viesti vieraskirjaani...Kiitos etukäteen ! Toni Rahusen KEIHÄSSIVUT. Many pictures. Good site - hyvä sivu, Räty-videokin Veijoselta kopioitu. Lisätty Keihäänheittolinkkisivulle

29. 7. VENÄJÄ on tehnyt kyselyjä sotilasläänin komentajan lausunnon vuoksi. Etelä-Saimaa myhäilee tyytyväisenä eikä muka kukaan lukijoista ole asettanut kenraalin lausumaa lainkaan kyseenalaiseksi, sen osoitti lehden tekemä katugallup. Täällä mekin teemme gallupin, ja kaikki ovat samaa mieltä: Etelä-Saimaasta tulee LOPPU! Syyksi riittää yksi: se ei huoli seurakunnan maksullisia ilmoituksia.

30. 7. KEURUU OPETTAA. Keuruun juhannuskisoissa avajaisissa esiintyi helluntaikonferenssista ryhmä. Hyvissä urheilukilpailuissa on hengellistä ohjelmaa avajaisissa, ja sopiikin olla vapaitten suuntien tarjontaa johan ev. lut. kirkko on esiintynyt viimeiset 500 vuotta.

31. 7. ISOTEKSTISESTÄ 33/38 "vanhasta" RAAMATUSTA otetaan uusintapainos. Ennakkotilaukset Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus, Pietarsaari. p. 06-7230424 tai 050-5268398.

1. 8. SEPPO RÄTY ei osallistu Karelia Gamesiin. Akillesjänteensä on tulehtunut rankan harjoittelun seurauksena eikä Rätyä nähdä kisoissa enää tänä suvena. Samalla Juha Laukkanen ja kumppanit voivat heittää vapautuneemmin Lappeenrannassa.

1. 8. ARTO BRYGGARE Alta Vistan hausta löytyy kymmenentenä sivuni 1900-luvun henkilöitä.

2. 8. KARELIA GAMES. Welcome to Lappeenranta!

3. 8. JUHA OJANIEMI aloittanut kääntää mainostamamme uutissivun Religion today suomeksi USKON UUTISET. Päivittäisiä uutisia. Kannattaa seurata! Viikon linkki!

4. 8. Ojaniemen Uskon uutisia ovat LYHENNELMÄ Religion Today.com:n uutisista. Tässä esimerkki kokonaisesta uutisesta englanninkielisenä eräänä päivänä. Voitte tilata sieltä alkuperäiset uutiset päivittäin sähköpostiinne.

4. 8. TAPIO RAUTAVAARA voitti keihäänheiton olympiakultaa tarkalleen 50 vuotta sitten Lontoossa. TAPION MITALI.

5. 8. KOTIKYLÄN LAHJAKKAIN URHEILIJA. Ainakaan toimittajan tiedossa ei ole vastaavaa kuin EERO HARJU. Yhdeksänvuotias juniori työnsi juuri kuulaa yli 8 metriä voittaen Etelä-Karjalan piirinmestaruuden. Voitto tuli myös pallonheitossa, aiemmin tänä kesänä heittänyt lähes 50 metriä. Piiriennätys parani noin 7 metriä! Toimittaja heitti vastaavan vasta 12-vuotiaana. Uudessakaupungissa käydessämme eräs 13-vuotias heitti palloa 78 metriä! Keihäänheittoon hän ei ollut innostunut kun kaupungista löytyi joku parempikin. Sama kaveri, joka nyt 16-vuotiaana keihästelee yli 74 metriä 700 g keihäällä?

5. 8. AAPO HARJU heitti yli 30 metriä. Veijosen keihäänheittoon innostama Eeron veli otti pronssia P 11 sarjassa. Jani Innanen on P 11 sarjassa ollut koko kauden selvä ykkönen. Välillä ovat mitalikorokkeella seisseet myös Antti Tolonen, Luumäen Pojat ja Petri Veijonen, LUM.

Saimaan uusi kanava 30 vuotta 5. 8. 1998

5. - 9. 8. LAPPEENRANNASSA on myös hengellisiä tilaisuuksia. Helluntaikirkon telttakokoussarja Peltolan koulun pihassa tämän viikon ajan. Seppo Kohvakka olisi odotetuin vieras lauluineen: KIRJA, KITARA JA MIES, SUUNTA KOHDEN LAPPEENRANTAA...

8. 8. KUULUMMEKO USKONTOLISTALLE? Veljemme Osmo Pöysti totesi äskettäin toimittajalle, ettemme kuulu millekään uskontolistalle. Hän onkin oikeassa sikäli, että uskonto on inhimillinen järjestelmä siinä missä kulttuuri yms. Ymmärtämystä toki tuli sille, että pääsivumme on linkitetty maailman uskontolistalle. Ko. palvelua käyttäen näkee parhaiten miten sivuillamme käydään. Lähes puolisen sataa vierailijaa hiljaisimpinakin päivinä näyttää yksinomaan pääsivulla käyvän. Oikeastaan voimme sanoa kuten paremmissakin piireissä, että TEITTE HYVIN KUN KÄVITTE! Tervetuloa jälleen pyhille matkoille!

9. 8. Emanna on tarjonnut sähköpostitse sivua http://www.livingstream.com/

10. 8. KULTAJOUSI HUIJAA. Luotettavalta taholta kerrottiin uutinen, että kaupassa pakattiin tuhat markkaa halvempi saman näköinen esine kuin mitä asiakas oli valinnut. Kauppa purettiin muutaman päivän päästä siten, että liike antoi erotuksen tavarana. Tapahtuma ei ole Lappeenrannasta. Täällä toimittajalla on hyviä kokemuksia esim. EUROmarketin toiminnasta.

10. 8. PARHAAT SOFTAN IMUROINTIPAIKAT ovat toimittajan tietämän mukaan TUCOWS ja DOWNLOAD.COM. Käyttäkää hyväksenne!

10. 8. SIVUMME NÄKYVÄT PARHAITEN ei IE4 perusversiolla vaan uudemmalla päivityksellä! Nyt on saatavana jo IE5. Imuroitko IE5 kokeiluversion?

10. 8. WINDOWS 98 on tullut markkinoille. Suomenkielinen versio tulee kauppoihin näinä päivinä. Toimittaja on jo jokin aika sitten hankkinut englanninkielisen version Suomen ATK-maahantuonnista Lappeenrannasta. Kehuja voisi esittää monille muillekin alan liikkeille Lpr:ssä. ISDN yhteyden olemme saamassa. Sonera kertoo vasta jälkikäteen, että yhteyden saamiseksi pitää jostakin hankkia myös ISDN-kortti. Hinta noin 500 mk. Ostin sen liikkeestä nimeltä XENTER.

11. 8. ELOKUUSSA USEIN ALKAA TAPAHTUA! Jos katsotte historiasta, elokuussa alkaa usein tapahtua profeetallisia ennaltatiedettyjä merkittäviä asioita. Milloin alkoi toinen maailmansota? Milloin Estonia upposi? Milloin Gorba parodioi kolmen päivän ja yön haudassaoloa? Milloin Lähi-Idän rauhanneuvottelut alkoivat? Kahdesta viimeksimainitusta tulee myös kuluneeksi merkittävä seitsemän vuoden aika. Juutalainen vuosi vaihtuu tänä vuonna vasta kuten esitetään kalenterissa sivulla Jerusalem ja Israel.

12. 8. ELOKUUSSA PRINSESSA DIANAkin kuoli viime vuonna. Veijosen mukaan asialla on myös profeetallista merkitystä. Niilo Yli-Vainiona hän kirjoitti jutun DIANA JA PYHÄ OLAVI. Vastapainoksi sille, että Dianaa palvotaan kuoltuaankin, täällä on julkaistu muualla kielletty Dianan kolarikuva.

12. 8. ANTTILA LAHJOITTI KAHVIPAKETIN VARKAIDEN KIINNIOTOSSA AVUSTANEELLE. Sunnuntaina 9. 8. klo 14 jälkeen toimittaja osui tilanteeseen, missä Lpr:n Anttilan vahtimestari juoksi kahden pojan perässä. Veijonen autoineen tuli vahtimestarin avuksi. Poliisitkin olivat ripeitä, parissa minuutissa paikalla. Kiitos Anttilan vahtimestarille kahvipaketista!

12. 8. KAARLO O. SYVÄNTÖ kuoli pääsiäisenä, ja iäkäs leskensä siirtyi ajasta elokuun alussa. MAIRE SYVÄNTÖ muistetaan Kaarlon rakkaana puolisona ja työtoverina kuin myös raamattutyötä Israelissa jatkavan perhekunnan äitinä ja isoäitinä.

12. 8. Elokuun alussa toimittaja mokaili tietokoneensa kanssa eikä juuri päivityksiäkään ehditty tekemään. Sillä aikaa kuitenkin LINKEXCHANGE ilmoittaa pääsivullamme kävijöitä viikossa yli 400: Aug 2- 8: 412. Kiinnostaako vierailla Linkexchangessa? Savolakin näyttää sieltä hankkineen mittarin. Voisitte käydä ahkerammin Savolan sivuilla (Putosi TOP 100 listallamme 12.)!

13. 8. OSMON VIRRET MUUTTI. TOP 100 sivun päivitykseen 15. 8. tulee ainakin yksi osoitteen muutos: Osmon virret sivujen pitäjä Osmo Vatanen kirjoittaa: Kiitokset sivujeni sijoittamisesta TOP 100 -listaan! Sivujen uusi osoite: http://personal.inet.fi/koti/osmo

13. 8. KUINKAHAN PALJON Religion Todayn materiaalista Ojaniemi jaksaa suomentaa esim. 10. 8.? Paljon kiinnostavaa aineistoa mm. The Vatican's appointment of a Palestinian as Archbishop of Galilee upset Israeli government officials. Prime MinisterBenjamin Netanyahu criticized the choice of Boutrous Mouallembecause he believes the bishop supports the PalestinianLiberation Organization. PLO officials pressured the Vatican to appoint Mouallem, he said. Netanyahu had exerted his own influence on behalf of another candidate, Catholic World News said.

14. 8. VANKIEN VALVONTALAITE PEDON MERKIN ESIASTE. "Vankien elektroninen valvonta on tulossa Suomeenkin". Siinä kehittyy valvontasirussa pedon merkki. MTV3:kin internetissä asiasta kertoi, vai? Muistutan, että pedon merkki löytyy Ilmestyskirja 13: 16-18. Vankien valvontalaite on käytössä ainakin USA:ssa ja Ruotsissa, ja sijaitsee jalassa:

14. 8. MAHDOLLISESTI LÄHTÖNOPEUSMITTAUKSIA. "Kiinnostuneena luin kuulanheitosta.itse ikämiehenä heittelen huvikseni noin 1.2 kg kuulia vasemmalla ja oikealla kädellä, tuntuu ihan mukavalta kun kuulia ei tarvitse kaukaa hakea.kuulat käsissä kävellessä, voisiko verrata sauva-kävelyyn. mittaantutkalla(todellatarkka peli+näyttötaulu) heittonopeuksia. esim.squash-pallosta,pesäpallo,jalkapallo,jääkiekko.olen mitannut myös keihään lähtönopeuksia, nyt on projektissa moukari ja kiekko olin c-juniori-pesisleirillä Kiteellä jossa Lappeenrannan tyttärien taustajoukkoon kuuluva mies-henkilö(mökki Kiteellä) kiinnostui mittauksesta(yhteystiedot jäi hänelle). oli puheena,jos Lappeessa järjestäisi mittaus-tapahtuman syksyllä, olisiko muita kiinnostuneita heittäjiä.toinen mittaus keväällä, jolloin vertailukelpoisista lukemista näkee kehityksen suunnan. (Saipan pelaajien laukaukset suoraan jäältä) ter. Kari Stranden"
Kiitokset Karille! Mitä vastataan? Suomen paras kuulanheittäjä on tiettävästi Sami Saksio.

14. 8. Sähköpostissa tulleita tarjouksia: WebPromote Weekly Online at: http://www.WebPromote.com/wpweekly Joku toinen kauppamies: To retrieve your survey and get registered to win, just click on the URL below (or cut and paste it to your browser). http://webcommunique.cetiinc.com/claim/PTVV6K9JLEACEEA/get. (En ole ehtinyt tutustua)

15. 8. KEIHÄSSIVUN TEKIJÄ TONI kirjoittaa: KIITOS, etta lisasit linkin sivuilleni....Mittarit raksuttaa ja vieraskirjaankin on jo tullut muutama puumerkki linkkisi ansiosta ! Voisikohan sen nimeta vaikka TR's javelin throw site :ksi ja ottaa sen Toni Rahusen poies...Olisin siita erittain kiitollinen...! Muuten, Sivuiltani loytyy nyt myos Hannu Siitosen vuoden 1973 ennatysjahti...kelpo katseltavaa ainakin kilpailurytmia ja tuloksia tarkasteltaessa...

15. 8. HENGELLISIÄ SÄHKÖPOSTEJA: http://www.christian.email.net/sharing Ja Religion Today tarjoaa RELATED LINKS: www.umc.org ja http://www.gfa.org

16. 8. PAPUKAIJAMERKKI. Lehtitietojen mukaan Matti J. Kuronen totesi Willin miehen teologiapäivillä Lappeenrannassa, että kirkko voisi lopettaa saarnaamisen ja tyytyä vain siunaamaan. Kristus Jeesus kehotti seurakuntaa SAARNAAMAAN evankeliumia kaikille luoduille. Ilmestyskirjassa Hän kertoi, että seurakunnan tilalle tuleva PORTTO eli kirkko (Ilm 17) siunaa tehtävää suorittavaa maan alle. Kansa antaa pisteensä ja me tämän. Kirkosta ei todella ole saarnaajaksi.

16. 8. Edesmenneissä vielä oli mm. URHO MUROMA, joka kuului ev. lut. kirkkoon eikä saanut meiltä kuin nimensä 1900-luvun henkilöihin. TOP 100-listalle on ilmoitettu hyvä sivu URHO MUROMASTA. SAARNAAJA Muroma heti TOP 100 listalle 30.

17. 8. HYVÄ SIVU - GOOD SITE: WWW.JVIM.COM Monipuolista profeetallistakin tietoa ja hyviä linkkejä! Lisätään linkkisivullemmekin kunhan ehditään.

17. 8. USA:n presidentin seksisuhteesta Religion today kirjoittaa:
President Clinton's marriage will survive the Monica Lewinsky scandal, Jesse Jackson says. The civil rights leader and Baptist minister, who often advises the president on spiritual matters, said a prayer with Clinton at the White House Aug. 16, the eve of Clinton's testimony before special counsel Kenneth Starr's grand jury, news reports said. Clinton's wife and daughter are standing with him through the controversy, Jackson said. The president and Mrs. Clinton have "had to face the humiliation of it all. But then, she is mature and they are in love and their marriage will survive this," Jackson told CNN.
...Jackson met with Mrs. Clinton and their daughter Chelsea, then spoke with Clinton and the first lady "about matters of faith." What is most important to the president "is that Chelsea and Hillary are standing with him, and I suppose if that strength were not there he would really be in bigger trouble," Jackson said.
...The Clintons' pastor, J. Philip Wogaman, senior minister of Washington's Foundry United Methodist Church, said he believes the nation would be disappointed in Clinton, but forgive him, if he were to confess to a sexual affair. Wogaman and Jackson predicted Clinton's presidency would survive, just as Sampson and King David did. "King David did something that was much worse (arranging the death of his lover Bathsheba's husband) than anything that President Clinton is alleged to have done. And King David, if I read my Bible correctly, was not impeached," Wogaman said on CNN. Sampson was tempted by Delilah, and God gave him another chance, Jackson said. "Yet, the special prosecutor, I suppose, would have locked him up."
Tämä uutinen voidaan poistaa tästä lähipäivinä.

18. 8. R. HILL USA:sta tarjosi parhaimpia tietämiään linkkejä USA:ssa:
(This is Benny Hinn Ministries out of Orlando, Florida.)
(As you can tell by the link itself this Billy Graham Ministries)
(This Kenneth Copeland Ministries)
(This is Intouch Ministries, a teaching ministry)
(This is Chuck Swindolls ministry page)
(This Pastor Dan Betzer, use to be on Revival Times, church page)
(Christian Broadcasting Network and the 700 Club)
(This Prophecy News - you can also enroll in an e-mail update. Very interesting)
(Christian Financial Concepts by Larry Burkett Ministries)
(Some very good articles)
(This page has some very good study tools, i.e., Matthew Henry's Commentary, etc.)
(This is the webpage for the Brownsville Revival in Pensacola, Florida that has been going on since Fathers Day, June 1995. I have visited the revival and it is real)
(Christian Resources on the Net)
(This is a pastor friend of mine)
(This has many articles on the last Leonard Ravenhill, world known evangelist)

18. 8. Yleisurheilun EM-kisat alkoivat Budapestissä.

18. 8. ISRAELIN YSTÄVÄT ry täytti äskettäin 90 vuotta. Linkki sinne Israelin ystävät ry. Järjestö perustettiin Suomeen siis 40 vuotta ENNEN Israelin valtion perustamista.

19. 8. MIKROSIRUSTA Sähköpostissa toimitettu Tapio Äyräväisen artikkeli Pedon merkistä. Kirjoitus on copyright eikä sitä siksi sopine kopioida tänne. Äyräväinen on Salossa ilmestyvän ilmaislehden päätoimittaja. Vaikka kyseinen kirjoitus kriittisyydessään on hyvä, monet muut jutut ovat okkultistista harhaa (toimittajan arvio). Äyräväinen oli saanut pedon merkillä pelottelevan jutun, jota arvosteli. Postia: Löysin internetistä muitakin viittauksia Dr Sandersiin joten en suhtautuisi tekstiin välttämättä niin välinpitämättömästi kuin Tapio Äyräväinen. http://www.parascope.com/mx/1096/beast.htm on kokonaisuutena erinomainen internet site pedonmerkistä. Löytyy jopa kuva millaisesta sirusta ilmeisesti on kyse ja kerrotaan kuinka on jo mahdollista asettaa lapseensakin halutessaan mikrosiru, jolla lapsi voidaan paikantaa.

20. 8. Sähköpostissa pohdittu mikä on Ihmisen Pojan merkki Matteus 24:30. Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Mitä "Ihmisen Pojan merkki" tarkoittaa? Matteus tuntuu uskovan, että tunnistamme sen, kun näemme sen. Astrologiselta kannalta mielenkiintoista on, että 24. elokuuta 1999 taivas tulee olemaan melkein kuin... Keskustelua aiheesta sallitaan.

20. 8. VUODEN PÄÄSTÄKÖ? Äskeisen tarjoaja esitti mainitun ajankohdan. Vuosi kuuden päivän sodasta elokuun 20. 1968 suomalainen kommunisti Aarne Saarinen sai tietää, että seuraavana yönä Russian armeijan tankit ajavat Prahaan miehittäen Tsekkoslovakian. Siitä nyt kulunut 30 vuotta. Estonia, Gorba, miksi elokuun 20. ja jotain? Clinton myönsi valehtelun ja olen sanonut Pedon tulevan sitä mukaa kuin... Vale on rauhakin. Onko varma, että Damasko tuhotaan ( Jesaja 17:1) vasta vihan ajassa? Miten VALErauhanneuvottelut saadaan uudelleen käyntiin?

21. 8. Etelä-Saimaassa kolumnistit ovat esittäneet, että 1999 on maailmanlopun povareiden riemuvuosi. Tällä hetkellä Veijonen ei usko , että ylösotto toteutuu ennen vuotta 2001, mutta paljon tapahtuu pian! Ei ole kysymys vuodesta vaan siitä, että ylösotto EI OLE MAHDOLLINEN ennekuin laiton ilmestyy (2 Tess 2:3). VAROITUS uusista käännöksistä ko. kohdasta! Voitte kysyä 2 Tess 2:1-4 kohdasta, jos olette alkaneet uskoa viettelyksiin totuudesta eli valheita.

21. 8. KUINKAS MUUTEN kuin 20. 8. USA aloitti hyökkäykset terroristikohteisiin maailmalla. Venäjällä Duuma on vaatinut Jeltsinin eroa. Ja tilanne eteneekin Kirjoitusten ja Veijosen esittämän mukaisesti.

22. 8. ALEKSI KOLEHMAINEN. Kiitos Aleksille useista linkeistä tänne varsinkin PROFETIASIVULLAAN. Aleksin sivuja tulee TOP 100 listalle seuraavassa päivityksessä. Tämä profetiasivu VIIKON LINKKI.

22. 8. VENÄJÄN uskontosivuista suosituin on aiemmin mainitsemamme MAAILMANLOPUN POVARI! Etsitään venäjänkielen taitoista avustajaa vaikka lyhyesti kertomaan suomeksi mitä kyseinen apocalypsemies kirjoittaa! Aiemmin keväällä päivittäisissä linkitetty mm. sivunsa Irakin kemiallisista aseistako? Venäläisten uskontosivujen mittari RAMBLER. Linkkejä listalla nyt noin 80. Joukossa jopa 13 osoitetta, jotka eivät saaneet kävijöitä koko vuorokautena. Loppupään sivuille ei kannatakaan katsoa, monet käytöstä poistettuja sivuja. Hetkinen, nythän APOCALYPSEMIES ON SAANUT VALMIIKSI ENGLANNINKIELISET SIVUNSA!!

22. 8. ONPA TARKKOJA ENNUSTUKSIA VENÄLÄISELLÄ APOCALYPSEMIEHELLÄ!

IRAK-SIVUNSA eivät vielä englanniksi. Aiemmin löysin harvinaisia kuviakin. Nyt en ehdi tutkia enempää. Kertokaa KAIKKI, mitä saatte selville, kiitos!

23. 8. Interaktiivinen Bible.

23. 8. KENELLE KARJALA KUULUU. Kyseisellä otsikolla tänään E-S lukijapalstalla ollut kirjoitus herätti toimittajassa ajatuksen miten Suomella ja Israelilla on todella paljon yhteistä ja profeetallisiakin yhtymäkohtia:
1898 sortokaudesta vapautumisen into, sionismin alku.
1917 Suomi syntyi 7. 12. Jesusalem vapautetiin turkkilaisilta 9. 12. 1917.
1948 YYA sopimus ja Israelissa valtion perustaminen.
1967 Suomi 50, Israelille Jerusalem.
1997-8 Enintään 80 vuotta on nyt. Runoni keskustelua Perkeleen kanssa:
"ei lopu Suomi"
Noin 2001 (ensi vuottakin on esitetty) Antikristus nousee Jerusalemiin ja valitettavasti SUOMEN KAUTTA.
KENELLE SIIS JERUSALEM KUULUU. Karjalan miehitys on vain väliaikaista!

23. 8. LAPPEENRANTA LAAJENEE on todettu jo edellä. Poliitikotkin aavistavat: Karelia. Sehän saattaa ylettyä Siperiaan sitten, kun Herra on karkottanut Googin rippeet sinne minne Suomen kautta Israeliin hyökättyään kuuluu. Sakarja 6:8 opettaa, että Suomessa sentään jotain tiedettiin: Suomen herätykset 2000 jKr. tienoilla.

24. 8. SE TULEE! PETOVALTION PALUUKEHITYS JA KIRJAIMELLISESTI! Jeltsin vaihtoi valtaan vanhan hallituksensa juuri seitsemän vuotta Gorban ylösnousemusparodiasta. ATEISTITKIN ovat olevinaan viisaita. Ja koko maailma seuraa ihmetellen petoa (Ilmestyskirja 17:8) kun se tulee taas. VEIJONEN ROKOTTI JULKISESTI seitsemän vuotta: Älkää ihmetelkö kun se tapahtuu. Vain he ihmettelevät, joiden nimet eivät ole kirjoitetut Elämänkirjaan (Ilm 17:8)!

24. 8. TOISEN TESSALONIKALAISKIRJEEN TOISEN LUVUN ALKU PUHUTTAA: KYSYMYS: Uutisessa 21.8 olit sitä mieltä, ettei tempaus voi tapahtua kuin aikaisintaan vasta v.2001, vetoamalla 2. Tess.2 lukuun. Mutta onko jakeessa kolme viitattu "se päivä" kuitenkaan tempauksen päivä? Minusta se näyttäisi pikemmin viittaavan jakeen 2 "Herran päivään". Eikö Herran päivä kuitenkin useammin ymmärretä Harmageddonin loppunäytöksen päiväksi jolloin Jeesuksen jalat jälleen koskettavat öljymäen pintaa (Sak. 14)? VASTAUS: Tähän en vastanne erikseen, koska paljon vastausta löytyy kirjani luvusta 3. ENSIN SOVITAAN JERUSALEMISTA

25. 8. ATEISTIEN LEHDESSÄ OIKEIN valitettu sitä, että kaikille tarvitsijoille tasapuolisesti jaettavana oleva toimeentulotuki suosiikin luterilaisia ja ortodokseja, koska he saavat vähentää kuluinaan "herralle kuuluvan", kirkollisveron, mikä peritään verottajan toimesta. SYRJINTÄ POISTETTAVA silläkin alueella! Laki tuntee termin "käytettävissä olevat tulot". Muissa uskontokunnissa käytettävistä tuloista Herralle kuuluvana menee muuta kuin verottajan kautta pääsääntöisesti 10%, mikä siis tulisi lain mukaan saada vähentää. Tasapuolisuus ja kai raamatullisuuskin olisi sitä, että kirkollisveronsa ja vastaavat maksunsa maksaa kukin itse omavastuunaan. Seurakunnassa rahoja ei jaeta lahkoille vaan esim. internetevankeliointiin, mikä Herran on.

25. 8. KIRKON TIEDOTUSKESKUS on saanut Helsingin Sanomain mielipidepalstalla ansaitsemaansa arvostelua tiedoista, että yli 80% suomalaisista olisi uskovia. Kirkolla on yhä voimakkaampi tarve valehdella ihmisille, että kirkon jäsenyys olisi sama kuin uskovaisuus. Kirkko siis kieltää koko uskon ja on ateistejakin pahempi.

26. 8. SYRJINTÄ TYÖMARKKINOILLA USKONNOLLISTEN TOIMESTA. Paikallinen työvoimatoimiston virkailija on myöntänyt syrjinnän uskonnollisista syistä. Työpaikoilla saa puhua mistä tahansa kirjallisuudesta muttei Raamatusta. Mistä tahansa tulevasta sadeilmasta muttei tulevista tapahtumista. Kaikesta paitsi asioista, mitkä seurakuntalaisille ovat LUONNOLLISTA PUHUTTAVAA.

26. 8. IMATRALAINEN UUTISVUOKSI-sanomalehti poimii "maailmalta" uutisensa poikkeuksellisen kiinnostavasti, vaikka lähteet olisivatkin PLO:ta lähellä. 21. 8. otsikkoja: "Irak kieltäytyy yhteistyöstä YK:n kanssa - Kirijenko: Venäjälle pessimistinen budjetti 1999 - Netanyahu ei tule rauhansopimuksen vuosijuhlaan - Israel laajentaa siirtokuntiaan Golanilla. " Riittävästi en liene ottanut huomioon ajankohtaa mitä Netanyahu ei lähde juhlimaan. Seitsemän vuotta elokuun lopulla on kulunut siitä kun Israel lupautui rauhanneuvotteluihin mukaan, mutta viisi vuotta siitä, kun juhlittava ensimmäinen sopimus allekirjoitettiin. GOLAN JA JERUSALEM OVAT EDELLEEN PIRULLA MIELESSÄ ISRAELILTA VIEDÄ ennenkuin aikansa maan päällä voi alkaa.

26. 8. TYÖMINISTERIÖ POMPOTTAISI TYÖTTÖMIÄ HAASTATTELUSSA KUUKAUSITTAIN. STT:n uutinen, mitä kaikkialla ei ole julkaistu, kertoo, että työministeriöllä on suunnitelma juoksuttaa työttömiä työvoimatoimistossa kuukausittain, vaikka työtä ei 200.000:lle pitkäaikaistyöttömälle EU-Suomessa yksinkertaisesti ole.

27. 8. INTERNETIN KÄYTTÄJÄT EIVÄT PIDÄ MTV3:N UUTISIA LUOTETTAVIMPINA
MTV3 on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan luotettavimpana uutiskanavana suomalaiset pitävät MTV3:n uutisia. Se jätti kokonaan mainitsematta, että 5% jo löytäisi luotettavimmat uutiset internetistä! Kun otetaan huomioon prosenttimäärät monellako on TV ja monellako internet, nousee INTERNETIN UUTISET ykköseksi! Toki internetissä on muitakin uutiskanavia kuin ST, ja olemme monia hyviksi, MTV3:a luotettavammiksi sanoneetkin. Täältä kuitenkin löytyy ihmisille , jopa isänmaalle tärkeimpiä uutisia ja kerrotaan tapahtumia JO ETUKÄTEEN. Sen monet kilpailijammekin ovat huomanneet ja kalpeina katselleet. Onko "luotettava" MTV3 tahallaan antamassa virheellistä kuvaa siitä, missä luotettavimmat uutiset ovat? Jatkouutisensa ovat korostaneet, että TV ja sanomalehti olisivat in. Totuus siellä siis tiedetään ja tehdään propagandaa internetiä vastaan kuten yleensä kaikkialla.

27. 8. TÄHÄN OTETAAN KOMMENTTEJANNE VENÄLÄISEN APOCALYPSEMIEHEN SIVUISTA:
Apocalypse-mies päättelee, että Ilmestyskirja on saatanasta.
Hän puhuu itsensä pussiin, mutta en hylkää hänenkään päätelmiä vaan pidän silmät auki siltä varalta, että joskus huomaan itse olevani väärässä.
Mies luo hiukan yliampuvan vision, mutta seuraan asiaa.
Veijonen: olen päivittäisissä 18. 2. 1998 alkaen kertonut miehestä ja sain häneltä sähköpostivastauksenkin, minkä mukaan hän yrittää estää maailmanlopun tulon. Miehellä ei ole käsitystä seurakunnallisista totuuksista, mutten pysty nyt tarkempaan analyysiin.

28. 8. Uzbekistanin uudesta uskonvainolaista alkaa USKON UUTISET elokuun 16. - 31.. Hyvä kun edes lyhyesti Ojaniemi poimii Religion Todayn aineistosta suomeksi. Sivu lisätään aloitteestamme 1. 9. TOP 100-listan kärkipäähän. Tällaisia uutissivuja tarvitaan!

28. 8. WORLD 1000-mittarin käytössämme piilee ILKIVALLAN MAHDOLLISUUS kuten internetissä varsinkin sähköpostissa. Kertokaahan, jos laitatte sivunne World 1000-listalle. Vielä ei ole ainakaan uskontolistalla näkynyt edellämme olevia, vaikka torstaina sijoitus oli 163. 61 eri kävijällä vuorokauden aikana. Keskiviikkona klo 11 tunnilla kävi 11 eri henkilöä. En viitsi kysyä, kuka käy laittomasti työnantajan laskuun! Itse en sitä selville saa. Internetissä ei tiedä kuka käy sivuilla. LE mittari puolestaan laskee vain sivulataukset. TOP 100 Christian Links-sivumme oli sijalla 218 47 päivittäisellä kävijällä. Sari ilmeisesti täytyy pudottaa TOP 100-listamme sijalta 9., koska ei ole toimittanut mitään lisätietoja Essayahin kuulumisista.

28. 8. The End Times Christian nimi oli kiinnostava. Sivuja en vielä ole tutkinut. Tavanomaiset tilatut sähköpostit tulivat Matthew Album:ista. Sekä livingstream + emanna.com. Matthewilla aina uusia hyviä Israel-linkkejä. Kukahan nekin ehtisi koota ja järjestää? EManna ns. mannaa, jos englantia osaatte tai haluatte opetella.

28. 8. PEDON MERKKI TODELLA TULOSSA. Toimittaja on ollut varsin kriittinen ja näreissäänkin esimerkiksi Suomen Sanomien, Leo Mellerin, jne. jne. pelottelusta pedon merkillä. Päinvastoin kuin nämä toimittaja katsoo, että se merkki tulee vasta vihan ajassa eikä sillä siksi ole juuri merkitystä seurakunnalle, mikä temmataan pois jo ennen merkin tuloa. Nyt näyttää ilmeiseltä, että merkki on todella tulossa. SEURAKUNNALLE SE JULISTAKOON: HERRAN TULO ON SITÄKIN LÄHEMPÄNÄ! Aiheesta on tietoa ja siitä tullaan mahdollisuuksien mukaan informoimaan jatkossa säännöllisen epäsäännöllisesti.

28. 8. LAPPEENRANNAN PRISMAAN 1400 HAKIJAA. Peräti 80 uutta työpaikkaa on tulossa Lappeenrantaan kun paikkakunnalle tulee ensimmäinen Prisma. Samaan aikaan viereinen HILA lopettaa ja varmasti sieltä ja vastaavista täytetään ensinnä mainitut paikat. Kenties jopa parilla sadalla henkilöllä on JOSKUS MAHDOLLISUUS PÄTKÄTÖIHIN Prisman kassalla. 1200 henkilöä toimittaja mukaanlukien voi olla varma, ettei koskaan tule saamaan Prismasta työtä. Ja edelleen Suomen rikkaiden mediat kylvävät, etteivät suomalaiset ainakaan Lappeenrannassa viitsi työtä hakeakaan.

29. 8. OSAATTEHAN ETSIÄ LINKKEJÄ? Menette Alta Vistaan ja kirjoitatte
link:"osoite"
Esimerkki: Ryhdyn etsimään ketkä ovat linkittäneet jo mainitun pedon merkistäkin kirjoittaneen uutissivun. Saan vastaukseksi listauksen
tässä se pitäisi olla
Tutkimushetkellä ensimmäisenä listalla oli sivu
www.lifeway.org. Kiinnostava sivu jopa keväällä päivittäisissä mainittu "laillisesti" tapettu Karlakin mukana. Mutta monikaan ei ole linkittänyt alussa mainittua sivua tai eivät ilmoittaneet sivuaan Alta Vistaan, mikä kai ainoana pystyy näin hyvään palveluun.

30. 8. KÄSITYKSIÄ PEDON MERKISTÄ. On muistettava, että adventistit pitävät petona paavia, vaikka hän on se portto, porton pää, joka ennaltatietämiseni mukaan tapasi Gorban 1. 12. 1989. Palstat sivulla erikseen mainittu "Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko". Tässä eräs suomalainen adventisti tulkitsee pedon merkkiä SORVALI PEDON MERKISTÄ. Helsinkiläisellä helluntailaisella, Sorvalilla oli hyvä sivu ja kirjoitus pedon merkistä, mutta mihinkäs hän häipyi tai muutti? Onneksi Savola on tallentanut sen kirjoituksen. Ehditkö tehdä samoin? Linkit eivät tietenkään sivulla toimi, koska osoitteet ovat puutteellisia.

31. 8. VOIVATKO VENÄJÄN TAPAHTUMAT OLLA JO AIKOINEENKIN ENNALTATIEDETTÄVISSÄ?
Monikin voi nauraa, mutta kysykää nauraako tunnustettu Venäjän asiantuntija, lappeenrantalainen professori Tauno Tiusanen. Ei mitään sattumaa, että tarkalleen jumalallinen seitsemän vuotta kului Gorban ylösnousemusparodiasta elokuun 1998 hallitusvaihtotempaukseen. Jeltsin ilmoitti jatkavansa vuoden 2000 vaaleihin saakka. Se vaan ei näytä sopivan Pirun kuvioihin. Jumalakin on selvästi ilmaissut, että muutosta tulee. Enää ei tarvitse Perkeleen todistaa ylösnousemusta vaan HERRAN PALUUTA! Jatkuu...kootaan yhteen päivittäisistä.

1. 9. WWW.MSNBC.COM/NEWS on juuri käytetty uutissivu, mikä on PALJON PAREMPI KUIN MTV3:N UUTISET! Eipä ole parhainkaan sanomalehti Suomessa puhunut mitään, että katjuskoja satelee Israeliin edelleen ja
PLO paukuttelee Tel Avivissa!
Ovien takaa avautuu Jeltsinin kavereita, vaan yksi on joukosta poissa: "Gorba tulee takaisin!" (Otsikko Veijosen kirjoituksessa Uutis-Karjala-lehdessä 5. 1. 1992. Aivan: lähes 7 vuotta sitten!) Olihan niistä julkisista ennaltatietämisistäni jotakin luetteloakin jo ennen internetaikaani.

VOIVATKO VENÄJÄN TAPAHTUMAT OLLA JO AIKOINEENKIN ENNALTATIEDETTÄVISSÄ? Monikin voi nauraa, mutta kysykää nauraako lappeenrantalainen Venäjän asiantuntija, professori Tauno Tiusanen. Niinkuin ilmoitin odottavani, SEITSEMÄN VUOTTA on pätenyt jopa Moskovassa. Gorban ylösnousemusparodian ja Jeltsinin hallituksen vaihto edelliseen väli oli tarkalleen seitsemän vuotta. Jeltsin lupasi olla vallassa vuoden 2000 vaaleihin asti. Valitettavasti se vaan ei näytä sopivan Pirun kuvioihin. SEITSEMÄSSÄ Perkele joutuu toimimaan JUMALAN KUNNIAKSI niinkuin koko GORBAN ELÄMÄ toimii Kristuksen todistajana omassa parodiassaan. Muistettakoon myös erehdykseni, että luulin Gorban tulevan jo jouluna 1992, sillä joulu tulee kuusi vuotta myöhemminkin.

UUNO ON NUMERO YKSI. PEDON KUUTONEN LISÄÄ NIIN ON TÄYDELLINEN, SEISKA.

1. 9. YKSI vuotta mentyään minä vain sanoin, ja ainakin Jeltsin hämmensi Tukholmassa vallankaappaushuhuilla koko maailmaa, kuten todetaan sivulla EXODUS.UUNO on numero yksi. Uuno Turhapuro pisnismies on tätä kirjoitettaessa (itse asiassa nyt on 29. 8. klo 10.45) ensi-illassa. UUNO on myös kissamme nimi. Kolme meitä "UUNOJA" asuu numerossa 111 ja toisten mittaamalla saatu kuten keihäsennätyksenikin 60.00, mistä siis siitäkin puuttuu osuvasti kolme kuutosta. Niin, vuosi on nyt kolme kertaa 666. Harrin nimipäivä KUUDES ENSIMMÄISTÄ, yhteensä seitsemän. Syntymäpäivä KAHDEKSAS ENSIMMÄISTÄ vähennettynä seitsemän. (Tällaisista Pirukin osaa hieman povata!) 8. 1. syntyi myös UUNO Turhapuro, Vesku Loiri 10 vuotta ennen minua. Maailman suosituin mies taas 8. 1. 10 vuotta ennen Veskua, ELVIS PRESLEY. KYLLÄ KUNINGAS osaa valita itselleen aasin, minkä nimikin on VEI JO NE. Kysykää imatralaiselta kansanedustaja, SINIKKA ent. HURSKAISELTA, kuka oli 2000.001. vieras Tykkimäen huvipuistossa. Ainakin hän minua siitä onnitteli. Olenkin puhunut vuodesta 2001, jolloin Herra. Kommunistit keksivät poliittisen nimen Lappeenranta 2001. Tiesihän se Aarne Saarinenkin jotain etukäteen, kun hänelle oli sanottu milloin Prahaan tankit ajavat. Minä kai sen olisin tiennyt sanomattakin nykyisillä taidoilla.

1. 9. DANIEL 9:23-27 TOTEUTUU PILKULLEEN. Vaihto.htm osoitteessa toistaiseksi kuvattu IN ENGLISH + HEBREW tekstit tutkittavaksenne. Mikäli löydätte jotain uutta huomioitavaa, ilmoittakaa toimittajalle, kiitos! Sivu kestää aueta kauan. Nopeammin (?) saa imuroitua pelkän kuvan oikealla näppäimellä avaamatta kuvaa internetissä lainkaan. "Save target", tallenna kohde.

1. 9. VIIKON VÄLEIN niinkuin Karpo, koki Veijonen vuodenvaihteessa tehtäväkseen asiaansa esittää. Tämä "päivittäiset"- sivu on varsinkin loppupäästään aina keskeneräinen "päiväkirja". Jos ette tiedä mitään raamatun numeroista, lukekaa vaikka Iso Raamatun Tietosanakirjan luku "LUVUT". Aapeli Saarisalo Raamatun sanakirjassaan esittää samaan tapaan. LUOJAN LUKUJA on hyvä, ERINOMAINEN kirja tamperelaisen ystävän kirjoittama. Sivuilleen aiemmin linkitettiinkin. Olikohan ajatuksenani tässä muistuttaa, että katsotaan "yhdeksän kuukauden raskautta". Täysin älytöntä sanon minä, mutta VENÄJÄ on jo osoittautunut juuri niin älykkääksi. Jotenkin Pirun täytyy poikansa synnyttää, raivata tietä? Huomaan Herra, että muistutuksesi viikosta saattoi tarkoittaa vuosiviikkoakin, seitsemää vuotta. (kirjoitettu illalla 30. 8.) Kirjoitan tätä 31. 8. klo 07.00. Huomasin, että EXODUS-kirjoituksessani sanoinkin jo KUUSI vuotta sitten omanneeni käsityksen, että NARRILLE PÄIVÄ ON KUIN VUOSI kun se Herralle on tuhat vuotta. Olet VENÄJÄ jo elokuussa osoittautunut NARRIKSI. Aiotko jatkaa?

2. 9. JUMALA RAKASTAA SINUA! (kirjoitettu illalla 30. 8.) Itse en osaa sitä venäjäksi, mutta tiedän kuka sitä Gorballe huuteli 1989 Suomen vierailullaan, ja "merkkipää" kääntyi ääntä kohden. Itse samaan aikaan olin vain kirjoittanut suuren ilmoituksen Etelä-Karjala-lehteen otsikolla: Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis. "Enkä otsikoinut "Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa" (Ilm 17:8), koska se toteutuu vasta pedon palatessa." (Saatanan hyvä opettaja, 1996 antikristustutkielmani, mikä kävi 12:lla kustantajalla kääntymässä. -Miten minä olen voinut 1989 tietää, että Gorba on vasta ensimmäisellä kaudellaan? Ai niin, hänhän oli seitsemäs Leninistä: "hän on seitsemäs", Daniel 7, mutta palaa. - - Erään kustantajan sihteeri vastauskirjeessään paljasti, ettei tajunnut koko asiaa. Tietenkään Aapeli Saarisalo, jolle juttu oli omistettu, ei ollut mikään "hiton hyvä opettaja" vaan Saatana on persoona ja poikansa Antikristus parodioi niin hyvin, ettei parempaa Kristus-todistusta löydy.) Eikö Jeesus tulekin takaisin Gorba? Melkein rakastan sinua.

2. 9. BIBLECODE! Kun näyttää itsekin mahdottomia tietävän, voi kenties alkaa uskoa siihenkin, että Rabinin murhakin oli Raamattuun kirjoitettu. Asiaa on kuitenkin ensin tutkittava esimerkiksi näistä saksalaisista biblecode-sivuista.

2. 9. LUKIJALTA: Mielestäni Googin kuvio on liikahtanut eteenpäin Amerikan ohjusiskun ja Venäjän talousromahduksen jälkeen. VASTAUS: Ja muitakin sähköposteja olemme saaneet, joissa myönnetään siihen suuntaan, mitä toimittaja Veijonen täällä varmasti liiankin pikkutarkasti esittää.

2. 9. "ALLAH ON ERI KUIN JUMALA". Mikkelin piispa sanoi päivän Etelä-Saimaassa noinkin, joten arkkipiispaksi tullee joku hölmömpi.

3. 9. MISSÄ OLET MOSSE? Israeliin lähti ystävämme, "gematriaguru", Moshe Zew. Rekisteröity kirje palautui toistamiseen antamastaan osoitteesta. Missä olet Mosse? Sinua ovat jo tuntemattomatkin kyselleet toimituksesta hyvien kirjoitustesi johdosta. Where is Moshe Zew? Ongelmia voi olla paljon, mutta Jumala voi auttaa missä sitten oletkin. Löytyisikö kustantajaa tusinalle disketilliselle itsetutkittua gematriaa? Se on määrältään ainakin 12 uusitestamentillista. Nekinkö aiot hävittää, Moshe? Lähetä vaikka minulle! Ystäväsi, Harri. PS. Jätit toimitukselle joitain monisteita, ja saanen skannata nähtäväksi.

3. 9. ARI PUOLUSTAA LESTADIOLAISUUTTA sähköpostittaen mm.:" Luulenpa, että viimeisenä aamuna tulemme itse kukin hieman yllättymään, kun jako pelastettuihin ja kadotukseen joutuviin tehdään. Täällä ajassa meillä kellään ei ole pätevyyttä sanoa, kuka minnekin joutuu. Niin että eiköhän meidän eri suuntaisina kristittyinä pitäisi vain huolehtia omasta parannuksestamme ja loistaa suolana ja valona maailmassa." VASTAUS: Ainakaan Etelä-Saimaassa emme voi "loistaa kuin poissaololla" lestadiolaisen päätoimittajan suljettua meidät maksullistenkin palstojen ulkopuolelle. Evankeliumin julistamisen kieltämiselläkö lestadiolaiset luulevat taivaaseen menevänsä? Tarkoitus täällä ei ole tuomita ketään vaan esittää asioita raamatullisesta näkökulmasta. Siitä miten ihmiset suhtautuvat raamatulliseen seurakuntaan ja sen julistamaan evankeliumiin voi kyllä pitkälle päätellä mikä heidän kohtalonsa sillä tiellään tulee olemaan. "Tähän ei jää kiveä kiven päälle" totesin Joutsenon kirjaston edessä, kun sen johto kieltäytyi ottamasta edes hyllyynsä kirjaani "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin".

3. 9. Linkkini www.sivuille on muuttunut Uusi WWW.WWNET.FI/SAKU51/
Muutathan -- Kiitos Terv Harri Kaskenpää ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Savitaipaleen Sairaankuljetus Pl 26 54801 SAVITAIPALE 0400 655 322.
Siellä on. Tiedättehän toisetkin, että Alta Vistassa on niin paljon tavaraa, että järkevin linkkilista kaikille tämän seudun yrityksille ja henkilöillekin on LAPPEENRANTA IN INTERNET.

3. 9. LIVE CAMS TO RUSSIA! Samalla kun LAPPEENRANTA-LINKKILISTALLE tehdään pyydetty korjaus, sopii katsoa sivulta tännekin NUIJAMAAN JA VAALIMAAN LIVE CAMERAS TO RUSSIA FROM FINLAND! Outi Salovaara Etelä-Saimaassa jo kertoikin, että liikenne vähenee. Outi Salovaara pääsee ensinnä mahdollisesti tulevalle kuvasivulle "Kuin kaksi marjaa".

3. 9. ILTA-SANOMAT! Ilta-Sanomat 2. 9. 1998: "Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatshov sanoi eilen amerikkalaisen tv-yhtiön haastattelussa, että Venäjän presidentti Boris Jeltsinin olisi aika siirtyä sivuun. Gorbatshovin mielestä Jeltsinin on erottava ennen virkakautensa loppua, jotta Venäjä voi pysyä uudistusten tiellä."
Tarkistin Mikon lähettämän viestin. Juuri noin teksti oli ja Gorban kuvakin sen alapuolella s. A16. Sivulla A2 otsikoitiin "Venäjän tilanne huolettaa politiikan konkareita". Sitten faksasin Ilta-Sanomiin, että tulisivat katsomaan. Mikko on nyt hyväksytty vakituiseksi avustajaksi. Kiitos!

4. 9. R. HILLin tarjoamat linkit USA:sta, edellä kohdassa 18. 8., ovat suomalaishenkilönkin suosittelemia lähinnä Herran paluuta koskevia hyviä sivuja. Otettaisiin arvioitanne kaikista sivuista, joilla olette ehtineet kunnolla käymään. Kyseinen kohta aukeaa nyt TOP 100-listalla valitessanne 1998 DAILY NEWS.

4. 9. KOLMINAISUUSOPISTA TURHAA KIISTAA. Seurakunnassa tunnetaan YHDEN JUMALAN persoonat Isä, Poika ja Pyhä Henki. Toimittaja ei hyväksy kirkon teologien ja joidenkin omieenkin voimakasta tuomiota toisin ymmärtäviin, jotka kuitenkin tunnustavat Kristuksen ainoana Vapahtajana. Sellaisia silti pelastukseen Kristuksessa ohjaavia ryhmiä eivät ole Jehovan todistajat ja mormonit, mutta kylläkin branhamilaiset ja SHUA-laiset. Tämä nimitys toimittajan keksimä, kun "Shua" jatkuvasti lähettää postiaan mm. " Toinen Mooseksen Kirja 20:3. "Sinulla ei saa olla mitään muita jumalia MINUN rinnallani." Viides Mooseksen Kirja 6:4. "JAHVE, Sinun JAHVESI ON YKSI. HÄN ON AINOA JAHVE.": Jesaja 43:10, "ENNEN MINUA EI OLLUT YHTÄÄN JAHVEA LUOTU, EIKÄ TULLA LUOMAAN MINUN JÄLKEENI.": Tässä HÄN ITSE tuhosi kolminaisuuden yhdellä ainoalla iskulla. Johanneksen Evankeliumi 1:1 ja 3. Elävä Raamattu: "Ennenkuin mitään muuta oli olemassa oli MESSIAS." "HÄN loi kaiken, mitä luotu on." Tämä todistaa, että kolminaisuutta ei ole koskaan ollutkaan eikä koskaan tule olemaan." Tämäkin keskustelu loppuu tähän, ellei Keijo Lindeman tai joku muu esitä SHUA:lle hyvää kommenttia.

4. 9. PAHOLAINENKIN JÄLJITTELEE KOLMINAISUUTTA. Eräs kirjoittaa:" Therefore 666 would equal the Unholy Trinity: Lucifer, the Beast, and the False Prophet. These make up Satan's counterfeit of Our Lord God's perfect Trinity: Father, Son, and Holy Spirit ... and would (perhaps) make the Beast and the False Prophet two different aspects of Lucifer himself." Asiasta pitäisi kertoa tarkemmin suomalaisille. Minäkö sen osaan?

4. 9. VENÄJÄN UUTISET KUIN PROFETIAA: WWW.RUSSIATODAY.COM uutisoi englanniksi otsikolla "Presidentti Clinton avasi uuden Venäjän!" Siitä juuri taitaakin olla kysymys: Gorbajohtoinen Googinmaa on jo sikiämässä! Sitä mukaanhan Goog tulee kuin Clinton pa.. Niin, piti sanomani, että katsotaan vaihteeksi Clinton huumoria!

4. 9. DIANA-HUUHAA VOIMISSAAN. Internetistä tutkimalla toimittaja on löytänyt, että maailmalla on nähty prinsessa Diana Ilmestyskirjan luvun 12 alussa, vaimona, mikä piireissämme tulkitaan Israeliksi. Väitteen levittäjät lienevät jonkin sortin okkultisteja. "In Roman Mythology Diana is the goddess of the moon and a crown of twelve stars." "Then another sight appeared in the sky: an enormous red dragon (the sign of Wales referring to the title "Princess of Wales")" WARNING! Vaikka mitä uskonnollista huuhaata Dianasta leviää maailmalla.

5. 9. MIKSI RUSSIATODAY POISTI KOKONAAN MAINITSEMANI UUTISEN? Ei ainakaan löytynyt Clinton enempää kuin Opens hakusanoilla:
Wednesday, September 02, 1998 at: NY 11:36 a.m. Lon 4:36 p.m. Pra 5:36 p.m. Mos 7:36 p.m. Moscow Mowcow's Pressing Issues covers the following Russian newspapers Izvestiya, Segodnya, Nezavisimaya Gazeta, Komsomolskaya Pravda, and Novye Izvestiya.
Lead story

President Bill Clinton Opens the New Russia

Summary
The daily wrote that so far, the summit between the Russian and American presidents this week has focused on the "human factor." Izvestiya wrote that U.S. President Clinton came to Russia primarily to investigate whether the old and new leaders of the country are ready to surrender the principles of the market economy, and to what extent they are adhering to the foundations of Western democracy. The daily noted that Clinton met with the likely contenders for the presidency in the year 2000: Krasnoyarsk Governor Aleksander Lebed, liberal Yabloko leader Grigory Yavlinsky, Communist party head Gennady Zyuganov and Moscow Mayor Yury Luzhkov. The daily also noted that U.S. Vice President Al Gore, commenting on the possibility of a coalition government in Russia, said: "Communists in Russia are not the same as they used to be 50 years ago." The daily said he was thus trying to temper the expected alarmed reaction of many who are afraid of the Communists coming into power in Russia. The daily concluded that American diplomacy is now performing a move of extreme difficulty: on the one hand, Clinton is publicly demonstrating his solidarity with his "friend Boris" and encouraging the efforts of Russia's reformers; but on the other, the Americans are reminding that the U.S. cannot have "permanent friends" but only "permanent interests."

5. 9. ZHIRINOWSKIN MUKAAN CLINTONIN OLISI PITÄNYT JÄÄDÄ KOTIIN NAIMAAN MONIKAA! Löytyi sensijaan Zhirin vetoomus, että Clinton jääköön kotiin naimaan Monikaa. Gorbakin näyttää jo olevan suosiossa Venäjän uutisissa. ZHIRINOWSKISTAKIN LÖYTYY KIRJOJA, kuva Hal Lindsey-sivulla.

5. 9. KALERVO SYVÄNTÖ VIERAILI LAPPEENRANNASSA 3. 9. Oliko Jaakob suomalainen? Jotkut nauroivat Syvännön puheelle kuin vitsinä pitäen. Tosiasiassa hepreassa on jäänteitä suomenkielestä. Jesaja 62:11 mukaan evankeliumi pitää viedä maan ääriin: maa on LAND ja loppu, ääret on FIN. FINLANDiin asti Sana tuli ja Sanan mukaan sitä on palautettukin Jaakobin jälkeläisille Israelissa.
Veijonen on jossakin sanonut, että evankeliumi saarnataan todistukseksi kaikille kansoille ja sitten tulee loppu evankeliumin julistukselle. Tietenkin niin kuin Syväntö sanoi, että sitten tulee aikakauden loppu. Hän tarkoitti vasta Herran näkyvää paluuta. Vihan ajassa evankelioivat 144000 juutaista, jotka vasta siinä kääntyvät Messiaanisiksi. Tilaisuudessa Israelissa juuri vieraillut henkilö toi uutisen, että Israelissa jo Messiaaniset saavat radiossa puoli tuntia lukea Uutta Testamenttia päivittäin.
Uskokaa tai älkää, Lappeenrannassa on ainakin 300 ihmistä, jotka uskovat ylösoton tulevan ENSI VUONNA tai viimeistään seuraavana! Muuhun johtopäätökseen ei voinut tulla siitä tarkkaavaisuudesta ja hyväksynnästä, mikä Kalervo Syvännölle esitettiin. Toimittaja Veijonenkin on Kalervo Syvännöstä kertoessaan maininnut, että hänen eskatologisista kirjoituksistaan ei löydy moitteen sijaa kuin siinä, että kun Syväntö katsoo ylösoton tulevan hieman ennen liiton vahvistamista, se tuleekin vasta hieman jälkeen. "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" Veijosen kirjan nimenä ei ole mikään kompromissi, sillä tarkkaa päivämäärää ylösotolle ei todellakaan ihminen voi tietää. "Israel ja iankaikkinen rakkaus" on Kalervo Syvännön ilmaisjakeluvihkosen nimi. Varmasti kaikilla seurakuntalaisilla on myös ísänsä K. O. Syvännön kirjanen "Vanhan testamentin käännösvirheistä".

5. 9. IHMINEN ei meinaa mitenkään tajuta, miten VÄHÄN ON AIKAA! En edes minä, kuinka sitten monet muut? Onneksi aikojen ohella Jumala on antanut TAPAHTUMAT, ja jos ne eivät meitä herätä, niin eivät sitten mitkään! Kiitos Antikristuksen tienraivaaja Zhirinowski, kiitos pääjehu itse, kiitos väärä profeetta, Israelin Peres. Kiitos koko TUHON troikka! Me heräämme ennenkuin jäämme tarjoamaanne "tulevaisuuteen"! PS. E-S 6. 9. käytti termiä EU:n troikka. Mistähän se sen nimen keksi?

5. 9. DANIEL 9:27 OLAVI PELTOLAN SELITYKSENÄ 1900-luvun henkilöissäkin mainitsin Peltolasta, että opetuksensa poikkeaa Uuras Saarnivaaran, Matti Väisäsen, ym. Ev. lut. Kansanlähetyksen ym. luterilaisten selityksistä oikeaan, esittämääni suuntaan. Peltola ansaitsee paikkansa TOP 100 listan kärkipäässä. Etevin luterilainen tämän päivän Suomessa?

5. 9. INTERNETIN AVULLA PEDOFIILEJA KIINNI. Muutama päivä sitten järjestettiin maailmanlaajuinen pedofiiliratsia. Sanomalehdet kirjoittivat näyttävästi. Vieläkään ei tullut tunnustusta internetille.

5. 9. RUOKOLAHDELLA KARHUN SURMAAMAN miehen sureville omaisille on järjestetty keräys. Puoliorvoiksi jääneille kolmelle lapselle tuli tukea jopa Yhdysvalloista. Suomen valtio ei ole tukenut perhettä.

6. 9. ELOKUVAUUTISIA. Miksi Vesku syntyi 8. 1.? Kysymykseni uutisryhmässä ja opastukseni tulla lukemaan täältä 8. 1. ja 1. 9. 1998 uutisia on herättänyt kovan porun! Mihin uutisryhmään sitten kysymys paremmin sopisi kuin elokuviin? Eikö muka ole oikeutta heittää ajatusta: Olenko se mies maailmassa, joka syntyi 8. 1. kuten Vesku Loiri ja Elvis Presley, koska Kuningas onkin Jeesus? Aiheesta lisää 8. 9.

6. 9. SYVÄNTÖ-nimi tunnetaan taatusti taivaassakin, mutta kotikaupungin kirjastosta kun sillä nimellä hakee, ei näy kuin tyhjää. TYHJÄÄ, TYHJÄÄ, "Lappeenranta 2001?"

6. 9. MIKSI JUURI 2001 ELVIKSEN LUULLAAN TULEVAN TAKAISIN? Etelä-Saimaassakin taannoin oli juttu USA-laisesta lahkosta. Ihka oikea uskonlahko, missä Elvis on KING kuin Jeesus. Saatana voi tietää, että Elvis tuleekin taivaan kuoroihin, kun noin innokas on ollut viemään helvettiin Elviksen ihailijoita. Mistä muusta kuin astrologisista tutkimuksistaan Elviksen syntymäaikakin huomioiden ovat päätyneet ajankohtaan, mikä joka tapauksessa on varsin tarkalleen se, jolloin JEESUS TULEE hakemaan seurakuntansa! Aihetta haluan tutkia lisää en vähiten jo mainituista henkilökohtaisistakin syistä.

7. 9. JUHAN AF GRANN oli taas tyrkyttänyt itseään ja eksyttäjänä luonnollisesti päässytkin Hesarin Kuukausiliitteeseen. "Ne pienet harmaat valitsevat kaikkein älykkäimmät". Uskookohan Grann ufoihin enää ylösoton jälkeen, kun huomaakin jääneensä ainakin nykyisellä menollaan tänne? Jumalan enkelit tekevät vihan ajasta pelastavan ihmiskaappauksen, mutta jopa he erehtyvät. Taivaasta vielä palautetaan maan päälle vihan aikaan joitakin sinne temmattuja ihmisiä, kun huomataankin, ettei noilla ollut Karitsan verellä pestyä hääpukua. Eivät olleet hyväksyneet Jumalan ansiota puolestaan, turvanneet siihen ja sen mukaan vaeltaneet.

7. 9. EI ZHIRINOWSKI VAAN ZHIVKOV. MUISTATKO vielä Todor Zhivkovin, kysyi professori Tauno Tiusanen eilisen Etelä-Saimaassa. Nimi on silloin tällöin vilahtanut selatessani internetin aineistoa. BULCARIA.COM kertoo johtajuusajastaan. Alta Vistasta löytyy nimellä lista. Listalla ensinnä mainittu sivu lienee parhain, mutta kokeiluhetkellä sivu eikä koko domain suostunut avautumaan. Juttua löytyi myös Encartasta. Kannattaakin toistekin vierailla tällä ENCARTAN ETSINTÄSIVULLA. Esim. hakusanalla "Finland" löytyy kaksi artikkelia.

8. 9. Onko todella Pirun vuosi- kirjoituksessa heinäkuussa mainittu, että jotakin pirullista voisi syntyä. Kirjataan syyskuussa mahdollisia tapahtumia.

8. 9. RAJA! Kalervo Syväntö Lappeenrannassa tyytyi toteamaan, että saattaapi olla, että Karjalaa tulee takaisin hieman korkojenkin kanssa. Isänsä tiesi jo vuosikymmeniä sitten, että SIPERIA on Finlandin oikea raja. Veijonen on vuoden alussa, 5. 1. heittänyt ajatuksen, olisiko raja siellä jo nyt, ellei olisi tullut SUOMEN KIRKKOA PIISPOINEEN lähettämään parhaat maanpuolustajansa, kirkkokuntiin kuulumattomat Sanan voimalla Perkeleenkin voittavat uskovaiset Siperiaan! 5. 1. kohdassa Veijonen epäilee saaneensa ihmisprofetian, että seurakunnan osalta evankeliumin levitys päättyy kun suomalaiset saavat jaetuksi Siperiaan riittävästi pieniä Jumalan sanan paloja. Sekin näyttää sopivan Sanan ilmoitukseen, jos kerran sinne loppuu FIN LAND, maan ääriin saakka!

8. 9. JATKAAKO MARA? Presidentti Ahtisaari on ilmoittanut, että antaa vastauksen ensi keväänä. Aihetta on aika ajoin käsitelty uutisissamme ei vähiten syystä, että nykyisillä, presidentillä ja pääministerillä on "sopiva" nimi. Onhan MARA, ja sen jälkeen tulee: MARAN ATA=Herramme tulee. Sijaiseksikin jäisi niin pätevä mies, että varmasti Perämerikin kuivuu Googin joukkojen mennä. MARA JA MOOSES JATKAKOON! (Onko järkevää käydä ehdolle, animaatioissammekin liehuva?)

8. 9. VARASIVU TARPEEN LOIRI-UUTISENI SEURAUKSENA? Tällainen inet-varasivumme laskin ei näy tässä kuin näin: Veijosta ollaan syyttämässä törkeästä käytöksestä, kun lähetti "Miksi Loiri syntyi 8. 1." uutisen elokuva-uutisryhmään!! Sensijaan sopivaa tuntuu olevan siellä aukoa päätään Veijoselle näin:
" Ootko päässyt sairaalasta lomille kunnei näitä älyttömyyksiä ole vähän aikaan näkynyt, mutta: Mitä vittua tämä tekee elokuva-alueella?"

8. 9. KUKA KUMMA SE VÄITTÄÄ, ettei Harri Veijonen olisikaan ihan Suomen sairain vaan peräti "maamme merkittävimpiä raamatun profetioiden tutkijoita ja tulkitsijoita"! Kemin Ammattikorkeakoulun lehden satuja? Ainakin osoitteessa: http://tlti.tokem.fi/speedkungens/kungen/kungen9.html

8. 9. PALJONKO KEPPI LENTÄÄ? TSV:n järjestämissä piirikunnallisissa kisoissa Saimaanharjun kentällä 7. 9. ST:n toimittaja Veijonen heitti nykymallin 800 gramman keihästä 42,11 metriä sijoittuen toiseksi. Kohtuullinen tulos, kun ottaa huomioon, että Veijonen on Ahtisaarityyppinen 50 kiloa ylipainoinen polvivaivainen ikämies, ja heittää jokseenkin PAIKALTAAN. Vertailun vuoksi: Kyseisen kunnan, Taipalsaaren mestari, ja ilmeisesti myös naapurikuntien Lemin ja Savitaipaleen paras keihäänheittäjä heittää VÄHEMMÄN, ja tietenkin vauhdilla ja kantamatta samalla 50 kilon painoja.

9. 9. LÄHETYKSEN KEHITYSAVUN KIRPPUTORI Lappeenrannassa on pienen tauon jälkeen avautunut. Nyt Kauppakadulla, Raatihuoneesta seuraava kortteli Linnoitukseen.

9. 9. YHDEKSÄN KUUKAUDEN RASKAUS. Jo alkuvuonna esittämäni ja viikon sanassa uudistamani täysin kaistapäinen ajatus yhdeksän kuukauden raskaudesta "Pirun vuonna" ON JO POIKINUT. Turhaa kai ihmettelen, mistä naapurissakin osattiin heti 2. 9. ilakoida, onhan Venäjällä kaiken maailman povarit kunniassa ja ARVOSTETAAN YLILUONNOLLISIA ASIOITA TIETEELLISEN TUTKIMUKSEN TASOLLE toisin kuin täällä typerässä Suomessa. (Oliko Clintonin uuden Venäjän avaus missä vaiheessa Pirun synnytyspolttoja vai jo ympärileikkaus kahdeksan päivän iässä?)

9. 9. SEITSEMÄN VUODEN AIKANA. Ainakin seitsemän vuotta oli raamatunkin pohjalta ennakoitavissa ollut aikamäärä. Oliko peto poissa seitsemän vuotta? "Yhden vuosiviikon aikana", Daniel 9:27 kyllä liittyy Lähi-Idän rauhaan. Ehkä se LIITTYY MYÖS ANTIKRISTUKSEEN, koska hänhän se tulee liittoa vahvistamaan. (Seitsemän myös luomisen pituus. Ihminen luotiin kuudentena päivänä, yhden vuoden jälkeen minäkin huutelin kuin tulevaa lepopäivää. Voisiko Gorba olla vallassa jo jouluna 1998? Tulon ja ilmestymisen väliksi olen jossakin selittänyt kahta vuotta. Voisiko rauha ylösottoineen todella olla loppuvuonna 2000? Kymmenen vuotta kirjoitukseni ei voi olla täsmälleen oikein, koska Danielista saadaan vain seitsemän ja kolme ja puoli, yhteensäkin 10.5 vuotta. En halua väittää ylösoton tulevan 2001, jos se tuleekin jo 2000! Ja se tulee, JOS GORBA TULEE JOULUNA 1998?!) KUINKA PALJON olen pohdinnoissani harhassa? Vastaus: Selitykseni ovat sitä tarkemmin TÄSMÄLLEEN OIKEIN mitä lähempänä tuleva tapahtuma on. Valitettavasti KUKAAN SUOMESSA ei osaa tietää tulevia paremmin kuin HV.

9. 9. SOITELLEN SOTAAN? Puolet Etelä-Karjalaisista haluaisi Karjalan takaisin maksoi mitä maksoi. Eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen rauhoittelee tunteita eilisen E-S:ssa: "Järki olla pitää." 8. 9. uutisessa "Jatkaako Mara" lähetettiinkin terveisiä kysyen, onko järkevää? Kuka haluaisi jäädä eduskunnan puhemiehen sijaiseksi? Ritva Aalto on ensimmäisenä lupautunut kunnallisvaaliehdokkaaksikin. E-S alakerrassa Antti O. Arponen päivittelee: "Kun saisi edes Viipurin". Tänne jääväthän eivät saa mitään.

9. 9. VENÄJÄN TALOUDEN KÄÄNTEISTÄ puhui professori Tauno Tiusanen 7. 9. Etelä-Karjalan Venäjän kauppaklubin tilaisuudessa. Mielenkiintoisin arvionsa oli kanssamme samoilla linjoilla: "Ehkä hajotetaan parlamentti ja ilmoitetaan, että ei ole varaa pitää uusia vaaleja. Sitten vain ilmoitetaan, että vallassa on jonkinasteinen poliittinen diktatuuri."

10. 9. TIUSANEN TAUNO inetin hausta. Tämä päivittäiset sivumme löytyy yllättäen kärkipäästä listausta, tosin hänestähän nytkin puhutaan. Alta Vistassa vähemmän häntä koskevia sivuja. TIUSASEN KOTISIVU INTERNETISSÄ Etelä-Saimaakin näemmä ottaa Tiusasen kuvia internetistä.

10. 9. TAPAHTUMAT AIKOINEEN. ST:n toimittaja ei näytä kääntyvän linjaltaan, etteikö TULEVAISUUS OLISI TIEDOSSA pikkutarkasti. Syyskauden ensimmäisessä viikon sanassa hän esittää, mitä ja milloin tapahtuisi, jos Venäjä jatkaa NARRIN linjaa.

10. 9. DAGEN on ruotsalainen valtakunnallinen päivälehti, minkä veroista Suomeen ei ole saatu. Suomessa lähinnä Dagenia vastannee tämä internetsivu. On etsitty internetistä kyseistä lehteä, eikö ole?

10. 9. Wim Jansen kotisivut ovat saaneet hyviä arvioita sisältönsä puolesta. Pitänee vilkaista Hollantiin, kun se käy parissa sekunnissa.

10. 9. RAAMATTU EI KIELLÄ kuin sen osan astrologiaa, missä palvotaan taivaankappaleita ja ennustellaan ihmisten kohtaloita. Astrologia-sanan selitys Iso Raamatun Tietosanakirjassa on sama kuin Aapeli Saarisalon Raamatun Sanakirjassa. Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, Psalmi 19:2. Jopa toinen toistaan suuremmalla pyrstötähdellä Hän on muistuttanut, että olisit jo viisas, kuten väität olevasi, Homo Sapiens.

10. 9. JERUSALEMIN RAAMATUNTUTKIJAIN käännösryhmään ovat kuuluneet Mirja ja Halvor Ronningin lisäksi ainakin Gabriel Grossmann ja Kim Kyung Rae. Viimeksimainitusta kerrotaan, että hän olisi Kuolleenmeren kääröjen ja RAAMATUN TIETOKONETUTKIMUKSEN asiantuntija. Toivotaan, että löytyy jotain internetistäkin.

11. 9. TULOSSA: KOLMEN KUNINKAAN SYRJÄYTTÄMINEN. "Minä (Daniel) tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi NIIDEN (kymmenen) VÄLISTÄ, ja KOLME EDELLISISTÄ SARVISTA reväistiin pois sen edestä." Daniel 7:8. "Ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat SIITÄ VALTAKUNNASTA, ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta." Daniel 7:24. Luvussa kerrotun perusteella on selvää, että "pieni sarvi" on Antikristus. Vaikka Gorban edelläkin nopeasti kuoli kolme kuningasta, Gorba oli kymmenen välistä vasta seitsemäs, mutta olisi myös yhdestoista, petovaltion osalta Ilmestyskirjankin mukaan vasta kahdeksas: "peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä." Ilm 17:11.

11. 9. EDELTÄVÄ TAPAHTUMA, Ilm 17:10: "Seitsemän kuningasta, heistä viisi on kaatunut, yksi on (Gorbaa edeltävä vallassa) , viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen VÄHÄN AIKAA (noin 6,6 vuotta kestikin Gorban ensimmäinen kausi) pysymän." Johannes ehkä katseli tapahtumia "keskellä ahtaita aikoja" (Dan 9:25). Ajanjakso, mikä alkoi, kun juutalaiset saivat Jerusalemin 7. 6. 1967 ja ilmeisesti Herran näkyvään paluuseen, olisiko 2003. Keskikohta tästä olisi 1985, jolloin Gorba tuli ensimmäiselle kaudelleen.

11. 9. PIKAPOSTIA EDELLISEN JOHDOSTA: "Mieleeni tuli välittömästi Nelosella viime syksynä tai keväänä esitetty dokumentti Boris Jeltsinistä, jossa kerrottiin kaikki vaiheet miten päädyttiin Neuvosto-Liiton hajoamiseen.
Kolme henkilöä hajoamisen takana olivat Valko-Venäjän hallitsija, Ukrainan hallitsija ja Jeltsin. He päättivät perjaatteessa kolmeen pekkaan hajottaa Neuvosto-liiton. Nimistä en mene vannomaan enkä tiedä ovatko he vielä maassaan vallassa. Mutta lähinnä mieleen tulisi Lukashenko (Valko-Venäjä), Kutshnov (Ukraina) ja Jeltsin. En muista nyt olivatko nuo kolme juuri ne, mutta he ainakin käsittääkseni tällä hetkellä hallitsevat maita. George Bush sai tiedon Neuvosto-liiton hajoamisesta ennen Gorbatshovia, joka Gorbatshovia tietenkin ketutti erityisesti. Tämä on myös mielenkiintoinen tausta kolmen kuninkaan syrjäytymisestä, että ne olivat samat miehet jotka Neuvosto-Liiton hajottivat."

Vastaus: No kaiken aikaa minä olen puhunut julkisestikin Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä. On ainakin huomattava, ettei ole kysymys Suomesta, koska emme koskaan ole olleet osa "SIITÄ VALTAKUNNASTA"

12. 9. TOTUUDESTA LUOPUMISEN SEURAUKSIA. Vuoden 1995 kirjani luvun 2.D. nimi. Luvussa mainitaan mm. "MAURI VIKSTEN Tulevaisuuden suuntaviivoja (RV 1989) lähenee jo Danielin kirjan hylkääjien opetuksia. Ilmestyskirja Karitsan häiden alkamisesta puhuessaan (19:7) ei sano aikaa, mutta Daniel sen kertoo! VAIKKA KIRJAN VOISIN TEHDÄ NÄITÄ HUONOMMISTA opetuksista, "varsinkin helluntailaisten" oikean opin vastustamisesta varsinkin helluntailaisten joukossa."

12. 9. MAURI VIKSTENIN tyttären nimellä esiintyvä lähettelee sähköpostia, että rupeehan poika muuttamaan julkaisujesi sisältöä. Minun isäni ei kuulu sinun sivuillesi. Vastaus: Tyttären nimeä ei edes mainita.

12. 9. ADOLF HITLER on kuollut, mutta propagandamerkistään maksettiin lähes 70.000 Suomen markkaa. Hitlerkö tulee takaisin? Hieman animaatiotakin täällä omalla Hitler-sivullamme.

12. 9. TÖRKEÄÄ HUIJAUSTA! Kaupallinen sihteeri LEENA HEIKKILÄ arvioi suomalaisyrittäjien kannattavan jatkaa Venäjällä edelleen. Eilisessä E-S:ssa toimittaja Outi Salovaara antaa vielä pontta TÖRKEÄLLE HUIJAUKSELLE sanakäänteillään kuten "Satsaus Venäjään nyt palkitaan tulevaisuudessa". JA PASKAT SALOVAARA!

12. 9. "VENÄJÄN POLIITTISEN kriisin jaloista monet ovat vetäneet viime aikoina varojaan POIS", kirjoitti Hesari eilen. Otsikko tosin siinäkin oli "Tietotekniikka-alalla tulevaisuus Venäjällä". Suomenkieltä osaavilla venäläisillä voisikin olla vielä hyötyä internetistäkin, kunhan vain saisivat käsiinsä internetosoitteemme.

13. 9. PROFESSOR HALVOR RONNING IN INTERNET löytyi osoitteesta HALVOR RONNING. Domain siellä http://www.jerusalemperspective.com. Suomen tiedotusvälineet ovat osanneet varoa julkaisemasta esimerkiksi tätä Ronningin tekstiä: KENELLE ISRAEL KUULUU

13. 9. PARI TÄNNE LINKITTÄNYTTÄ:
Sivumme nimellä: Monia hengellisiä juttuja ja Protestantit-otsikon alla sopii meidän ollakin.

13. 9. Parikkalan Siikalahti on ollut Hannu Siitosen valokuvausharrastuksen pääkohde. Vuonna 1973 toimittaja osallistui 18-vuotiaitten SM-kisoihin ja P16 sarjassa voitti 15-vuotias Arto Härkönen. SIITONEN SILLOIN VASTA PITKÄLLE VISKOI! Kiitos jo mainitulle Tonille, että on tehnyt internetiin sivun Hannu Siitosen ennätysjahti 1973 Hesarikin on tänä kesänä urheilusivuillaan aiheesta kehunut Siitosen Hanskia. Hyvää jatkoa! Parikkalassahan voi käydä vaikka Vapaakirkossa.

14. 9. KAI ANTTURI puhui eilen Lappeenrannan Betania- helluntaikirkossa. Aikanaan herätti suurta kummeksuntaa helluntailaispiireissä, kun poikansa Arto Antturi pyrki ja pääsi valtion teologiseen opinahjoon. Onhan se selvä osoitus siitä, että ROOMAAN ja PORTTOON halutaan kuulua. Kai Antturi on viimeaikoina pyydellyt toistenkin helluntailaisjohtajien puolesta anteeksi, jos kuka on kokenut tulleensa loukatuksi noiden taholta. 1900-luvun henkilöissä Antturi on mainittu heti Ahtisaaren jälkeen.

14. 9. WWNET-palvelimellamme on tavaraa täysi määrä. Siksi hieman ongelmia mitä poistetaan ennenkuin saadaan uutta sisään.

14. 9. PÄIVÄN ETELÄ-SAIMAA luettelee Taipalsaaren Veikkojen piirikunnallisten 7. 9. tuloksia, mutta listaa vain kolme parasta. Keihäänheittolinkeissä kerrotaan, kuka oli miesten keihäässä neljäs.

14. 9. PÄIVÄN ILTA-SANOMAT kertoo, että presidenttipelin vahva ehdokas ELISABETH REHN on saanut poliisisuojelun! Tämä on jo ainakin kolmas kerta, kun uutisissamme puntaroidaan, onko järkevää kaydä kilpailijaksi edes MARA:lle, sillä "en voi luvata 10.000 mk sille, joka estäisi Gorban paluun, koska YRITTÄJÄ JOUTUISI VAARAAN." Jos siis MARAN ATA:n, Herran tullessa TOISTAMISEEN Suomessakin pitää olla TOISTAMISEEN MARA ja sijaisena "MOOSES", niin MIKÄÄN EI ESTÄ! Ei edes Rauta Rehnin Suomen puolustusvoimat. SUOMI ON PARAS AJAN MERKKI Israelin jälkeen. Sama lehti väittää, että ARVO YLPPÖ oli suomalaisen natsirenkaan jäsen, ja asiaa käsitellään tv:ssa illan MOT-ohjelmassa. 1900-luvun henkilöihin kelpuutin Ylpön VELJEN.

14. 8. TOIMITTAJAKIN ON TUTKINUT internetistä CLINTON+LEWINSKY pelehtimistä, ja hyvä ettei lähtenyt mukaan. CNN på svenska.CNN.COM. Kai voimme jo uskoa muutenkin, että pian taas Clinton panee jotakin poskelleen, ja VENÄJÄLLÄ TAPAHTUU! "SITÄ MUKAA KUIN CLINTON", on ST:n toimittaja väittänyt julkisesti jo monta vuotta. Älkää vain sanoko, että KAKSI NAISTA LISÄÄ tulee paljastamaan Clintonia ennenkuin KOLME KUNINGASTA syrjäytetään. Ilta-Sanomista luemmekin: "Sunday Mirrorin mukaan pian on astumassa julkisuuteen myös KAKSI MUUTA NAISTA, jotka väittävät olleensa Clintonin kanssa." ILTA-LEHTIkin pääkirjoituksessaan osaa jo yhdistää asioita: "Kummassakin supervallassa on johtajuuskriisi". Vierekkäin ovat Prima ja Clinton. Lopputulos ainakin on selvä: "KUIN KAKSI MARIAN POIKAA": Maan päälle tulee johtoon GORBA ja taivaassa on jo KRISTUS. (Todistakoon vaikka kolmi nainen)

15. 9. IN SWEDEN. RUOTSALAISIA LINKKEJÄ. RUOTSALAISEN DAGENIN kotisivu ei näytä olevan tämän kummempi. Ei löytynyt suoraan nimellä vaan CROSSNET/DAGEN linkin kautta. Keskustelua: onko ihminen 6000 vuotta - Människan 6000 år? Ibra-radion historiaa ruotsiksi fc.crossnet. Tämä HYVÄ SIVU: http://www.crossnet.se. Kun vieraskirjaltaan tulee sivuillemme, laskin ei noteeraa lainkaan. Eli sivuillamme käy väkeä enemmän kuin mittarit näyttää. Kiitos käymästä! Tuutha sie vastakii!

15. 9. MISTÄKÖ TIEDÄN, että tämänkin sivun tekijä (Paina: Kiinnostavia juttuja - Sanomalehtiä) on käynyt sivuillamme? Vastaus: Koska SANOMALEHTIEN OSOITTEET on kopioitu vanhan PETE BEST-LINKKEJÄ sivuni alusta. Kysymys: Jospa sinä oletkin kopioinut häneltä? Vastaus: Etelä-Saimaakaan ei usko väitteeseesi nähdessään mihin "Etelä-Saimaa" linkki johtaa. Milloinkahan E-S toistamiseen hyökkää seurakunnan sananvapautta vastaan internetissäkin? "ANNA OLLA VIIMEINEN KERTA!" (Outi Salovaara)

16. 9. LTTK, Lappeenrannan Tekussa on joitakin kenties järkeviäkin kotisivuja: KULMAKIVI. Jukka Astala on linkittänyt tänne. Haku.netissäkin, kiitos!

16. 9. MTV3:n uutistenlukija, Keijo Leppänen on saanut artikkelinsa helluntailaisten Ristin Voitto-lehteen (nro 32/98), ja veteraanihelluntailainen Arthur Kukkulajoutunut lukijapalstalle (nro 37/98) arvioineen, että Leppäsen ehdotus "hynttyyt yhteen" kirkkokunnissa olisi PORTON rakentamista. Kukkula katsoo kaikkien tosiuskoisten vielä sulautuvan yhteen (ja tapettaviksi) PORTON ja PEDON vainoissa. Kukkula lopettaa kirjoituksensa selvästi tietoisena siitä, että AIVAN PIAN JYVÄT EROTETAAN akanoista: "Mark. 13:37: Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: VALVOKAA!"

17. 9. RV nro 38:ssa 17. 9. LEO KOUKKU päättää artikkelinsa Kristinuskon historiasta toteamalla mm. "Lapsikaste on kirkossa se peruspilari, jonka varassa lepää KOKO VALTIOKIRKKOJÄRJESTELMÄ. Sen poistaminen käytöstä kaataisi koko järjestelmän." Kommentti: Tuskinpa PORTTO enää kauaa seurakuntaa vainoaa, koska KOKO PORTON RAKENNELMA TUHOTAAN. Hyvänä alkuna tulee olemaan tämä: "Takaisin tuleva peto polttaa porton tulessa" (Ilm 17:16).

17. 9. KRISTILLISIÄ UUTISSIVUJA MAAILMALLA (Jo mainittujen lisäksi)
LINKS TO NEWS in http://huizen.dds.nl/~chr/links/media.htm#news
Worldwide Faith News. Jerusalem Christian Review. Christian Daily News. Catholic World News. Around-the-world News with the DAWN Friday fax.
Ainakin CHRISTIAN DAILY NEWS toimii ja on hyvä. Thank You!

17. 9. VIKTOR KLIMENKO PUOLI VAHINGOSSA PAPPIA KYYDISSÄ. Äskettäin kuollut Pertsa Reponen oli kutsunut Viktor Klimenkon asiantuntijaksi ohjelmansa suunnitteluun. (Itse asiassa hengellisen avun tarpeessa?) Esittelyohjelmaksi tarkoitetussa jaksossa Klimenko oli mukanakin, ja Vikin tietämättä pätkä oli mukana varsinaisessa sarjassa "Pappia kyydissä". Klimenko "ei aio palata eikä myöskään liittyä mihinkään muuhunkaan kirkkokuntaan tai herätysliikkeeseen. Klimenko julistaa evankeliumia puhuen ja laulaen kaikissa kristillisissä piireissä, myös helluntaiseurakuntiin häntä on edelleen kutsuttu." (Hannu Tervonen, RV 17.9.)

17. 9. "PERIAATTEESSA hyväksymme sekä Sanan että profeetan, mutta käytännössä kykenemme hiljentämään taitavasti molemmat". (Helluntailaissaarnaaja TOIVO HAAPALA Kolumnissa RV 17.9.). Samassa numerossa (!) äsken mainittu RV:n toimittaja, Hannu Tervonen lyö lakoon Haapalan tervettä tekstiä ja ylistää valtion kirkkoa naispappeineen! TERVETULOA SEURAKUNTAAN TOIVO HAAPALA!

JATKUU Katso UUTISTEN PÄÄSIVU

-