HARRI VEIJONEN, ITSESSÄÄNKIN IHME

Valintaani koskevia ihmeellisyyksiä

1. Vuosituhannen vaihdetta todistavat. Paljon muitakin "sattumia" kuin saaden keihäällä ennätyksekseni Jumalan tuhatvuotisjärjestelmää todistavan 60.00 ja osuminen Tykkimäen 2000.000. vieraaksi. Sitten vuonna 2000 eli 6000 Aadamista maailmankaikkeus kääntyä pyörimään toiseen suuntaan ja uuden vuosituhannenkin tapahtumia aikoineen en ole vain sanonut vaan jopa keihäällä heitin. Syksyllä 2000 valittelin sen vaivaisen 35 metriseni osuvan ajankohtiin 3,5 vuoden jaksoissa peräti neljästi: 11. 3. 2004, 11. 9. 2007, 11. 3. 2011, 11. 9. 2014. Tuohon viimeiseen jo sir Isaak Newtonin mukaan osuu Messiaan näkyvän paluun hetki, kun täyttyy 1260 vuotta Papal Staten perustamisesta. 754+1260=2014. Puolivälissä viimeistä vuosiviikkoa Antikristuksen hyökkäys Jerusalemiin, jota jo seitsemän vuotta aikaisemmin tiedettiin tulevan todistamaan joku isku. Itse asiassa tuli iskut sekä maalla että ilmassa: Madrid ja Sedna.

2. Oma toimintani. Parhain todiste kai se, että olen uskollisesti yli 25 vuotta julistanut valerauhan ylösottoineen tulevan ja sehän osuisi syksyyn 2007. Ja kaiken muunkin olenaisen aikoineenkin olen sanonut etukäteen!

3. Jumalan kutsu. Erikoisen kutsunkin tähän ennaltatietävään työhön olen Jumalalta saanut 1985/86.

4. Valinta oli profetoitu toisessa valtiossa! Tietämättäni Tukholman profeetta oli profetoinut vuonna 1984 Suomen itärajan pikkukaupunkiin tulevasta profetiaansa ym. täsmentävästä profeetasta tai profeetallisen Sanan selittäjästä, mikä enemmän olen. Israelin lähetyksen tienraivaaja Olavi Syntäntö oli tuonut profetiaa Suomeen, mikä osoittaa, että kyseinen profetia sanomineen Lappeenrantaan valittavasta julistajasta on ollut seurakunnallisissa piireissä arvostettu ympäri maailman.

5. Olen tarkimmin asiaa myös tutkinut. Minulla oli oikein otsikoitu kirjanen jo 1986: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen. Mutta maailman tarkimmaksi tutkimukseksi ylösoton tulosta osoittautui kirjani Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Ja sitäkin tarkemmat selitykset tulivat sitten vuosituhannen vaihteessa internetsivuilleni ja tämän kirjankin myötä.

6. Synnytyskipu osuu syys-lokakuuhun. En vain ensinnä sanonut, että "niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon" on profetiaa viitaten syyskuuhun vuonna 2000 ja 2007. Itse asiassa lähellekään samoin kuin minä kukaan ei sitäkään osannut ennaltatietää väitinhän Jeltsinin poistumisen vallasta tulevan olemaan se sikiämismerkki ja täsmälleen ns. vuodenvaihteessa 2000 hän poistuikin! Sitten vuosiviikko todistaen Jumalan Raamatun historian. WTC:n tornista 11. 9. 2001 saatana kuin vuoden levänneenä huutaa, että Aadam olisi hän. 11. 9. 2003 olin nettiin kirjannut, että silloin tapahtuu ulkoministeriin liittyen. Ruotsin ulkoministerin murha olikin kuin todistusta Jaakobin eli Israelin syntymästä 2000 vuotta Aadamista, ennaltatiedetysti kaksi vuotta WTC:n iskusta. Ja sitten etukäteen on minulla ollut nettisivukin Exodustodistuksesta vuonna 2004. Juutalaisten lähtö Egyptistä tapahtui 1500 eKr. ja Madridin iskun lisäksi ennaltatiedetysti tuli taivaalle kymmenes planeetta, löytyi Sedna! Ei pienintäkään epäselvyyttä, että Exoduksen ja Kristuksen syntymän välillä oli 1500 vuotta ja 1,5 vuoden jälkeen Saatana sen todistaa poikansa valtaantulolla!

7. Oma syntymänikin sikiämismerkkinä. Täsmällisemmin sanottuna Kristuksen 2000-vuotissikiämisaikaa olen selittänyt päivään 8. 1. (2000). Kristushan syntyi oikean vuoden vaihteessa, minkä juutalaiskalenteri ilmoittaa, ja se nyt tapahtuu meidän syys-lokakuumme vaihteessa. Kristus sikisi siis 8. tammikuuta kuten minä synnyin. Ja voidaan miettiä, ovatko maailman ja Suomen suosituimmat miehet syntyneet juuri tuona samana Jeesuksen sikiämispäivänä kymmenen vuoden välein:
Minä Kuningasten Kuningasta todistava Harri 8. 1. 1955, Vesku Turhapuro Loiri 8. 1. 1945 ja Elvis Presley 8. 1. 1935. Tämä kirjani ei siis ole vain minun 50-vuotispäiväni johdosta vaan onnea Vesku 60 ja Elvis 70. Jeesus tulee takaisin, vaikka Elviksestä niin luullaan.

8. Kongreettinen neidon raskaus. Sitten vielä Jumala lähetti ystäväkseni 1. kaupungin kaltaisimpani miehen. 2. Sen jälkeen antoi hänelle puolisonkin. 3. ja antoi neidon tulla raskaaksikin oikeaan aikaan, hyvinkin 8. 1. 2000 tienoilla, Minna Hämäläinen! Jumalallisen paljon "sattumia", jotka kaikki todistavat, että Veijonen ei ollut mitään vaan asiansa oli Jumalan! 8. 1. 2007 sikiäsi Antikristuksen valerauhaan ilmestyminen. Jopa Helsinki oli ajan merkki siinä 450 vuotta kuin minä 45 vuotta vuonna 2000 ja 52 on oikea täyttymys. Kuvasin sitä olympiarahalla vuodelta 1952.

9. Pysykää kanavalla! Pysykää kanavalla! Täsmälleen oikeasta Suomi-neidon paikasta tätä synnytyssanomaa tuli! Monet merkillisyydet jäävät kertomattakin, mutta esimerkiksi Eveliinan kuoleman edellä ja vain silloin olin mennyt kadulle saakka varoittamaan karelian tyttöjä ajankohdasta, jona Eveliina sitten Karelian vastakohdassani Joutsenon ollessa peilipaikkana surmattiin. Surmaajan nimi oli kuin tunnetuin vastustajani Otto M. ja tapahtumahan oli seitsemän vuotta ennen merkkinä oikeassa kalenterissa. 45 päivää oikeasta vuodenvaihteesta tapahtuu myös vuonna 2007 ja se on noin 26. - 28- 10. 2007.

10. Nimenikin sopiva. Veijane-nimi ei merkitsisi mitään vaan kiitos kirkonkirjoihin vuonna 1937 virheen tehneelle papille, Veijasesta tuli Veijonen, saatan kätellä lukijoitani sanomalla VEIJONE taivaaseen. Vapahtajan nimellä "Pelastaja" oli merkitystä, ja Hän ennusti juutalaisten valitseman henkilön nimellä olevan vastakohtaista merkitystä. Ja johan Rabin kuoli Peres (lat. pereo, tuhoutua) tervehdyksiin tarttuneena. Ilmestyskirjan väärän profeetan nimi tavallaan viittaa oikeaankin profeettaan ja nimensä merkittävyyteen Pelastajan luokse viejänä.

(Yllä oleva uusi päivitys 26. 5. 2004)


Alla vanhempi versio:

Jumalan valintaa ja tuloa 2000 jKr. todistavia asioita elämässäni

Monikin voi sanoa olevansa Jumalan valittu, mutta harvalla asiasta on alkuunkaan sellaisia itsestäänkin riippumattomia todisteita kuin minulla.

1. Vuosituhannen vaihdetta todistavat. Paljon muitakin "sattumia" kuin saaden keihäällä Jumalan tuhatvuotisjärjestelmää todistavan 60.00 ja osuminen Tykkimäen 2000.000. vieraaksi olen kertonut.

2. Oma toimintani. Parhain todiste kai se, että olen uskollisesti yli 20 vuotta julistanut valerauhaa ylösottoineen ja mitä matkan varrella olisi odotettavissa.

3. Jumalan kutsu. Ja erikoisen kutsunkin tähän ennaltatietävään työhön olen kertonut Jumalalta saaneeni 1985/86.

4. Valinta oli profetoitu toisessa valtiossa! Tietämättäni Tukholman profeetta oli profetoinut vuonna 1984 Suomen itärajan pikkukaupunkiin tulevasta profetiaansa täsmentävästä profeetasta tai profeetallisen Sanan selittäjästä, mikä enemmän olen. Olavi Syntäntö oli tuonut profetiaa Suomeen, mikä osoittaa, että kyseinen profetia sanomineen Lappeenrantaan valittavasta julistajasta on ollut seurakunnallisissa piireissä arvostettu ympäri maailman.

5. Olen tarkimmin asiaa myös tutkinut. Minulla oli oikein otsikoitu kirjanen jo 1986: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen. Mutta maailman tarkimmaksi tutkimukseksi ylösoton tulosta osoittautuu kirjani Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Se on jopa niin hyvä, että eräästä paikasta Lappeenrannassa ne oli menneellä viikolla laitettu roskiin samalla kun muita kirjoja sai pysyä ilmaisjakelussa. Tyhmempikin huomaa Jerusalemista sopimisen tulevan, mutta "ei tällaisia", ennaltatietäminen kielletään, koska se ei kuulu luonnollisen ihmisen maailmankuvaan varsinkaan toteamuksella, että Jerusalemin sopimuksen jälkeen olisi tulossa Jeesus ja maan päälle suuri ahdistus.

6. Synnytyskipu osuu syys-lokakuuhun. En vain ensinnä tässä maassa sanonut, että "niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon" on profetiaa viitaten syyskuuhun vuonna 2000. Itse asiassa lähellekään samoin kuin minä kukaan ei sitäkään osannut ennaltatietää väitinhän Jeltsinin poistumisen vallasta tulevan olemaan se sikiämismerkki ja täsmälleen ns. vuodenvaihteessa hän poistuikin!

7. Oma syntymänikin sikiämismerkkinä. Ja täsmällisemmin sanottuna Kristuksen 2000-vuotissikiämisaikaa olen selittänyt päivään 8. 1. (2000). Kristushan syntyi oikean vuoden vaihteessa, minkä juutalaiskalenteri ilmoittaa ja se nyt tapahtuu meidän syys-lokakuumme vaihteessa. Tämän vuoden alun uutisista löytyy asiasta muitakin ihmeellisyyksiä kuin se, että maailman ja Suomen suosituimmat miehet syntyivät juuri tuona sikiämispäivänä kymmenen vuoden välein ja minä 10 vuotta Loirin ja 20 vuotta Elviksen jälkeen Kuningasten Kuningas kun ratsastaa valitsemallaan aasilla.

8. Kongreettinen neidon raskaus. Sitten vielä Jumala lähetti ystäväkseni 1. kaupungin kaltaisimpani miehen. 2. Sen jälkeen antoi hänelle puolisonkin. 3. ja antoi neidon tulla raskaaksikin oikeaan aikaan, hyvinkin 8. 1. 2000 tienoilla, Minna Hämäläinen! Jumalallisen paljon "sattumia", jotka kaikki todistavat, että Veijonen ei ollut mitään vaan asiansa oli Jumalan!

9. Pysykää kanavalla! Pysykää kanavalla! Täsmälleen oikeasta Suomi-neidon paikasta tätä synnytyssanomaa tuli!

10. Nimenikin sopiva. Ja 20. 8. 2000 uutisista lisäys vielä: Kuten taannoin kerroin, veijane-nimi ei merkitsisi mitään vaan kiitos kirkonkirjoihin vuonna 1937 virheen tehneelle papille, saatoin kätellä vieraitani lähtiessään sanomalla VEIJONE taivaaseen. Vapahtajan nimellä "Pelastaja" oli merkitystä ja hän ennusti juutalaisten valitseman henkilön nimellä olevan vastakohtaista merkitystä. Ja johan Rabin kuoli Peres (lat. sinä tuhoudut) tervehdyksiin tarttuneena. Ilmestyskirjan väärän profeetan nimi tavallaan viittaa oikeaankin profeettaan ja nimensä merkittävyyteen Pelastajan luokse viejänä. Nimeni kai muistatkin, kirjoitin jo miss 2000-sivulleni.