EXODUS

JUUTALAISTEN MUUTTO

OMAAN MAAHANSA

JUUTALAISIA JA MUITAKIN VAPAUTEEN

Pääministeri Paavo Lipponen on saanut lempinimen Mooses. Miten osuvasti, Mooseksen aikana faaraokin tulee. Jos Lipponen johdattaisi suomalaisia Luvattuun taivaan kotiin, hän olisi kuin Mooses. Tässä ainakin ohjeita, ettei Suomikin olisi varsinainen mäntti ja irvikuva. Mooseshan oli se mies, joka oli huono puhumaan, mutta käytti kynää niinkuin tässä. Hän johdatti israelilaiset omaan maahansa. Egyptin faarao lähti perään, mutta Mooseksen joukkoja hän ei saavuttanut. Antikristus tiedetään siksi pohjoisen kuninkaaksi, joka antaa juutalaisille luvan lähteä tuosta pohjoisesta maastaan sekä lähtee faaraon lailla perään:

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta, vaan: niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut. Sillä minä palautan heidät omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä" (Jeremia 16:14,15).

Juutalaisten vaiheista 70 jKr. tapahtumien jälkeen laajasti kertoo "Pitkä vaellus", Poul Borchsenius. Sekä juutalaisvaltion perustaminen että juutalaisten paluu omaan maahansa ovat ennaltatiedettyjä Herran elämisen todistuksia. Collins & Lapierre "Oi Jerusalem" on kansantajuinen suurteos valtion perustamisesta. Kustannusosakeyhtiö Tammikin on julkaissut juutalaisvaltion "synnyttäneen" naisen, Golda Meir:in elämäkerran ja Leo Jakobsonin "Luvattu maa". Presidentti Urho Kekkonen piti Max Jakobsonia tulevana YK:n pääsihteerinä, mutta toisin kävi juutalaisuustaustan vuoksi. Entinen pääministeri Kalevi Sorsa on antanut ymmärtää, että vain ennen voitiin ymmärtää Israelia (Lue: meitä Israelin oikeita ystäviä). Seurakunta ei voi ymmärtää hyväksymistänne Israelin maan jakamiselle muuksi kuin siksi, että te vihaatte Israelin Jumalaa, meidän Jumalaamme! Kaikki juutalaiset tulevat palaamaan Luvattuun maahan. Mutta se tarkoittaa vain niitä, jotka eivät hajotuksessa ollessaan kuolleet Israelin ulkopuolella. Palaaminen saa päätöksensä siis vasta, kun tuhatvuotinen aika vihan ajan jälkeen alkaa. Danielin kirjan loppukin toteutuu ennen sitä. Nyt, kun määrätty osa juutalaisia suljetusta, pohjoisesta maastakin on omassa maassaan. Seurakunta käyttää Jumalan näyttämää kieltä myös siitä, että Suomessa asuvien juutalaisten oma maa on Israel. Seurakunnan isänmaita on eri nimisiä, mutta kaikilla yhteinen kotimaa ylhäällä. Me emme julkaise kirkollista Kotimaa-lehteä, vaikka olemme saaneet ilmoittaa siinä.

Sionistiset asenteet juutalaisilla ovat olleet erityisen voimakkaita Neuvostoliitossa. Jonkin verran juutalaisia muutti Israeliin jo 1960 ja 1970-luvuilla. Kuuden päivän sota oli eräänlainen murroskohta. Vuoden 1967 tapahtumista Aapeli Saarisalo kirjoitti:

"On kyllä monta kirjaa, jotka ovat ennustaneet, että vuosi 1917 on oleva murrosvuosi Jerusalemin historiassa (H. Grattan, Light for the Last Days, 1886: H. Aldersmith, The Fullness of the Gentiles, 1898). Toukokuussa 1948 juutalaiset julistivat Israelin itsenäiseksi ja ryhtyivät puolustamaan YK:n sille lupaamaa aluetta. Mutta vanha Jerusalem, johon Jeesus viittaa (Luuk. 21:24), on vielä tallattavana; sen alueelle ei yksikään juutalainen saa astua. Ennustus on lähempänä täyttymistään kuin koskaan ennen. Juutalaiset itse ovat tunnustaneet, että Jumalan käsi antoi heille nykyisen alueen, ja sama käsi pidätti heitä vielä ottamasta Jerusalemin vanhaa kaupunkia." (Jerusalem - jos unhotan sinut s. 64, WSOY 1963).

Lukija huomaa, että Saarisalo kuuluu ennaltatietäjien joukkoon. Kun hän mainitsee juutalaisetkin tämän vuonna 1967 osittain toteutuneen ennaltatietäjiksi, siitä voimme mainita esimerkkinä Haim Svilin kirjan. Ja Vilho Rantanen kirjoitti 1966 ilmestyneessä teoksessaan "Israel ajan merkkinä", että Jerusalemin joutuminen Israelille tapahtuu "seuraavaksi"! Mikä johti siihenkään, että kun arabit 1967 hyökkäsivät tuhotakseen Israelin ja jäivät paikalla olleita lehtimiehiä ihmetyttävällä tavalla tappiolle, "Israelin sotavoimien rynnätessä kohti Suezin kanavaa sekä Yhdysvallat että Neuvostoliitto tulivat siihen tulokseen, että taistelujen lopettaminen oli paikallaan. Sen jälkeen kun molemmat suurvallat olivat ensimmäisenä päivänä kuumaa linjaa pitkin käyttäen etsineet itselleen sopivia lähtökohtia neuvotteluille, Kreml oli päätynyt sille kannalle, että Israelin ei tarvitse vetäytyä takaisin sodan edelliselle rajalle." Kirjoittajana silminnäkijä, Los Angleses Timesis toimittaja, Robert Donovan (s. 160). Vetätyä pitää vasta nyt, Danielin aikataulussa, ja johan presidentti Urho Kekkonen 1975 alkoi luoda pohjaa sille.

Kirjoittaja on sen verran nuorikin, että saattoi yhtyä edesmenneiden ennaltatietäjien ennustussarjaan vasta vuonna 1978. Seuraavaksi piti alkaa rauhankehitys, jne. kuten tapahtuikin. Mutta koko 1980-luvun juutalaiset olivat Neuvostoliitossa vankeina kuin muinoin Egyptin orjuudessa. Ja muutoksen siihenkin tiesimme tulevan. Tuli Mihail suojaksi, Daniel 12:1 voi siis tarkoittaa jo tapahtunuttakin, lievensi juutalaisten oloja ja avasi viralliset keskustelut juutalaistenkin oikeudesta muuttaa minne haluavat. Suomi on toiminut merkittävänä juutalaisten exoduksen estäjänä, mutta maassa on ollut paljon niitä, jotka ovat auttaneet Venäjän juutalaisten saamiseksi Israeliin. Tätä kirjoitettaessa noin 7000 juutalaista on 1990 saavutetun Gorbatshovin ja Pereksen neuvottelujen läpimurron jälkeen muuttanut Israeliin Suomen kautta, vaikka vähin äänin. "Tulevatko Neuvostoliiton juutalaiset itärajamme ylitse?", kysyttiin Steven Lightlen vuonna 1983 julkaistun kirjan takakannessa. Kirjan kustantaneen Kuva ja Sanan johtaja, Leo Meller kirjoitti itse vuonna 1990 200 sivuisen kirjan "Operaatio Exodus", 90-luvun profeetallinen ihme tapahtumassa: Suomen kautta Israeliin.

Exodus on nyt, ja Pohjan kuningas lähtee kuin faarao veteen päätyen heti, kun huomaa tulleensa petetyksi: jotkut selvisivät Jumalan tuomiolta ylösottoon. Isänsä piru jo tietää miten tulee käymään. Tauno Tiusanen selittää "Gorbatshov neuvostotalouden uudistaja". Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä tekivät talousliiton. Mutta petovaltiossa kuitenkin on kysymys yhdestä valtiosta, vaikka sekin olisi jonkinlainen epäpyhä kolminaisuus. Tämän kirjoittajaa ei voi syyttää pettämisestä. Mutta niinkuin kymmenien tuhansien tuntemassa Syväntöjen joulutervehdysten liitteenä olevassa "Mitä pian tapahtuu" traktaatissa sanotaan, kun ylösotto on tapahtunut, heti eikä vuosien kuluttua tulee hirveä huhu tästä totuudesta, että kolmas maailmansota on alkamassa. Samoin toteutuu siinä mainittu asia tällaisten pettämättömien kirjojen hävittämisestä.

Andrei Saharov lienee tunnetuin Gorbatshovin mielipide-vankeudesta vapauttama henkilö. Muistelmissaan Saharov kertoo miten lähetti kirjeitä myös Gorbatshoville. Julkisuus on auttanut vielä helmikuussa 1996 suomalaissyntyisen, Jalo Heikkisen pääsyä pakkohoidosta venäläisestä mielisairaalasta. Jo ennen Glasnostia tiedettiin ateistisesta "uuden ihmisen luomisesta". Leo Mellerin kirjassa "Uhattu Suomi" löytyy pitkä lähdekirjallisuusluettelo myös aiheesta "Mielisairaalat ja psykiatria kommunistien tuhotyön välineinä." Julkisuus voi auttaa tämän kirjoittajaakin saamaan vähemmän syrjivää kohtelua, vaikkei valtiovalta ole saanut edes kirkkolakia ulos maamme lainsäädännöstä. Oikeusasiamies vastasi kirjeeseeni, että kirkko tekee kirkkolain mukaisesti, kun lupasi valtiolle hoitaa asioita syrjimättä saadessaan valtiolta kirkkoon kuulumattomienkin verovaroja, vieläpä heidän yritystensä, mutta pakottaa porton helmaansa, arkkipiispan hiippakunnassa peräti puolen vuoden työttömyysperuspäivärahan hinnalla. Hautapaikka kirkon jäsenille on 10.000 mk halvempi. Ja Suomessa arkkipiispaa, pahinta syrjijää pidetään valtion syrjintäkomiteassa! Mihail Gorbatshoville en ole kirjoittanut, ja toivon, etteivät muutkaan näissä asioissa sitä tee. Onhan ihmisellä oikeus loukkaantua, jos häntä epäillään tulevaksi Antikristukseksi. Tässä ei loukata vaan halutaan pelastaa vaikka Antikristus Antikristuksen kynsistä, jos mahdollista. Venäjän suhteisiin Suomeen tällä epäpoliittisen, oikean "miehen tyhjässä" kirjalla ei ole merkitystä, paitsi jos Suomen johto osaa sen perusteella tehdä oikeita ratkaisuja suhteiden paranemiseksi. Viktor Vladimirovkin totesi, että 1992 sekä Suomessa että Venäjällä julkaistut kirjoitukset olivat jo siinä määrin vahingoittaneet maittemme keskinäisiä suhteita, etteivät mitkään avomieliset tilitykset pystyisi lisäämään tuota vahinkoa. Hänen laillaan toivon kirjani auttavan suomalaista lukijaa paremmin ymmärtämään joitakin kysymyksiä. Esimerkiksi sen, että Vladimirov valehtelee vähemmän kuin Antikristus. "Muutosten aika" kirjassaan Gorbatshov aloittaa "Suomalaisille lukijoille": Neuvostoliiton ja Suomen suhteiden korkea taso..."

"Danielin kirjan "kauris" oli Aleksanteri Suuri. Vuonna 335 eKr. hän johti sotaa Persiaa vastaan, toteutti isältään keskeneräiseksi jääneet aikeet: "kreikkalaisten Vähä-Aasian siirtokuntien vapauttamisen persialaisten vallasta ja siten koko Persian valloittamisen (Uusi Tietosanakirja, Karisto 1928). Hän valloitti myös Palestiinan ja Jerusalemin vuonna 333 eKr. Siitä päivästä, jolloin nuori kreikkalainen valloittaa Pyhän kaupungin, ennustettiin kuluvan 2300 "päivää" eli vuotta, kun se jälleen olisi Israelin hallussa (Dan 8:14). -333+2300 = 1967! Jeesus sanoi, että Jerusalem on pakanain tallattavana kunnes pakanain ajat päättyvät (Lk 21:24)!"

Lainaus vuoden 1986 kirjasestani osoittaa, miten Raamattu ennaltatiesi Jerusalemin joutumisen juutalaisille, samoin monet Raamatun selittäjät. Niinkuin Aleksanteri Suuri muuttui suopeaksi juutalaisia kohtaan kuultuaan heiltä tämän hänelle hyvän ennustuksen, luulen, ettei Antikristuskaan ymmärrä tästä muuta kuin sen, että hänelle on luvattu menestystä koko toisen, suuremman hallinta-aikansa ajaksi. Ja epäilemättä Kirjoitukset sitä lupaavat. Mutta niinkuin Hesekiel ennustaa Antikristuksen miettivän kahdesti Israeliin lähtöä ennekuin hyökkäyksensä toteuttaa, senkin voin uskoa Gorbatshovilta, joka kuitenkin on ajattelevainen ja maallisella viisaudella varustettu mies niinkuin Antikristuskin on.

Viktor Vladimirov muistelmissaan ja havainnoissaan kulissientakaisesta diplomaattitoiminnasta Suomessa 1954-84 toteaa, että Mihail Gorbatshovia edeltäneen Konstantin Tsernenkon kohoaminen helmikuussa 1984 puolueen ja valtion korkeimpiin virkoihin oli merkillisyys, minkä syytä ei voida selittää. Ellei sitten sillä, että Antikristus oli tulossa vähäisempään kauteensa, ja hänen edelläänkin piti Jumalan profetian toteutumiseksi olla kolme nopeasti syrjäytyvää valtion johtomiestä. Vuosi sen jälkeen kun Gorbatshov oli poistunut vallasta, uusi johtaja, Boris Jeltsin käyttäytyi Tukholman kokouksessa Suomen ulkopoliittista johtoa ja kaikkia ihmetyttävällä tavalla. Suorasanaisesti hän pelotteli kommunistien vallankaappaus-uhalla juuri vuosi Gorban menon jälkeen. Kenenkään ei tarvitse uskoa, että "Lappeenrannan profeetalla" olisi ollut sormensa pelissä, mutta Lappeenrannassa tiedetään, minkä julkisestikin myönsin. Häirinnästä johtuen yliammuin käsitykseni yksi päivä narrille kuin vuosi, kun se Herralle on tuhat vuotta, sellaiseksi, että vuosi menisi niin Gorba tulisi. "Peto poissa vuoden" monistettakin jotkut hämärämiehet postitse saivat. Eikä lainkaan huono selitys jouluna lähti ja jouluna tulee kun pääsiäisenä jo lupasi. Silloin ilmoitimme myös seurakuntia-palstalla rukoilevamme Jeltsinin puolesta. Tiedämmehän, että Jeltsin ei ole Juudas. Juudas oli se opetuslapsi, joka ei päässyt Jumalan lasten vapauteen vaan jäi juutalaiseksi.

Exodus on lopulta vain ennekuvaa siitä, että seurakunta pääsee Luvattuun maahansa, taivaalliseen Jerusalemiin. Pian on myöhäistä kysyä, joko ensi vuonna? Se, että tuhatluvun vaihteessa laskettiin Herran tulevan, ei todista sitä, etteikö nyt tulisi. Pikemminkin päin vastoin! Merkillistä, että kirkoissa opetetaan Herran tulevan "vaikka 500 vuoden päästä", kun Otavan kustantamassa Charles Berlitsin "Maailmanloppu 1999" kirjassakin tiedetään: "Alettiin vähitellen uskoa, että tuomiopäivää oli lykätty, ehkä ainakin toisen vuosituhannen loppuun".

(luvalla: Saatanan hyvä opettaja, 1996)

Seurakunnan kotimaahan

EXODUS. Viktor Klimenko (Levyltä: Jerusalem, Minun silmäteräni):

On kotimaa ja vielä kerran saa. Tää kansa käydä turviin sen. Oi milloin päästetään, kansani lähtemään, milloin jättää saan mä maan tään pohjoisen? - On kotimaa ja vielä päivä saa, kun sinne lähden riemuiten. Kun lähtöpäivä saa, niin silloin lähden pelkäämättä kuolemaa. Mä tahdon voiton saavuttaa!

EXODUS JUUTALAISET EXODUS JUUTALAISET EXODUS JUUTALAISET EXODUS JUUTALAISET EXODUS JUUTALAISET EXUDUS EXODUS MAASTAMUUTTO, HAJOTUS, KOKOAMINEN, EXODUS, SIION, SIION, SIION, ISRAEL, ISRAEL, EXODUS, POHJOINEN MAA, EXODUS, ISRAEL, SUOMEN KAUTTA, KAUTTAKULKU, ISRAELIIN, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, KOTIMAA, KOTIMAA, KOTIMAA, ISÄNMAA, ISÄNMAA, SUOMI, JUUTALAISET, EXODUS, EXODUS, KIRJAT, KIRJAT, ISRAEL JA JUUTALAISET, EXODUS, JUUTALAISET, VENÄJÄ, VENÄJÄLTÄ ISRAELIIN, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS. MOOSES, LIPPONEN, PAAVO LIPPONEN, PAAVO LIPPINEN, MOOSES, MOOSES, PAAVO LIPPONEN, PAAVO LIPPONEN, MOOSES LIPPONEN, LIPPONEN, LIPPONEN, LIPPONEN, LIPPONEN, SORSA, KALEVI SORSA, KALEVI SORSA, MAX JAKOBSON, MAX JAKOBSON, JAKOBSON, JAAKOB, JAAKOBIN POJAT, JEESUS, SIONISMI, ANTISEMITISMI, ANTISIONISMI, EXODUS, EXODUS, ISRAELIN MAA, ERETS ISRAEL, HATIKVA, HATIKVA, HATIKVA, HATIKVA, EXODUS, EXODUS, JERUSALEMIIN!


EXODUS, SUOMEN JUUTALAISET, SUOMI, FINLAND, RUSSIA, EXODUS, EXODUS, JERUSALEM, ISRAEL, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, JUUTALAISET, JEWS, JEWS, LEWS, JUDEA, JUDEA, SAMARIA, PLO, PLO, PLO, PLO, PLO, TERRORISM, ANTISEMITISM, ANTISEMITISM, ANTISEMITISM, SEMITISM, RASISMI, RASISMI, RASISM, RASISM, EXODUS, EXODUS, RUSSIA, FINLAND, FINLAND, FINLAND, FINLAND, EXODUS, SUOMEN KAUTTA ISRAELIIN, EXODUS, GOG, GOG, GOG, GOOG, GOOG, GOOG, GOG, EXODUS, World war III, JERUSALEM, ISRAEL, ISRAEL IS REAL, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS, SUOMI, SUOMI, SUOMALAISET POLIITIKIOT, SUOMI, SUOMI, SUOMI, SUOMI, FINLAND, SUOMI, SEMITISM, ANTISEMITISM, ANTISEMITISM, RASISM, ANTICHRIST, ANTICHRIST, EXODUS, EXODUS, RUSSIA, VENÄJÄ, VENÄJÄ, JUUTALAISET, JUUTALAISET, JUUTALAISUUS, JUUTALAISUUS, PROPHETS, PROPHETS, ENNUSTUKSET, PROFETIAT, EXODUS, EXODUS, JUUTALAISILLE ENSIN, KIRKKO, SEURAKUNTA, VAINOT, JUUTALAISTEN VAINOT, HOLOGAUST, HOLOGAUST, HITLER, ADOLF HITLER, EXODUS, JUUTALAISTEN PALUU MAAHANSA, ISRAELIIN, HATIKVA, SHALOM, SHALOM ISRAERL, SHALOM ISRAEL, SHALOM ISRAEL, SHALOM ISRAEL, EXODUS, EXODUS, EXODUS, SHALOM ISRAEL, JERUSALEM, ISRAEL, ERETS ISRAEL, ERETS ISRAEL, GOLAN, GOOG, GOG, VARO ISRAEL KARHU TULEE, ISRAEL, WE LOVES YOU ISRAEL! MOOSES, MOSES, MOSES, MOSES, ABRAHAM, ABRAHAM, FINLAND, PRES, SHIMON PERES, PERESTROIKKA, PERESTROIK, PERES, SHIMIN PERES, PERES its in latin!!! Jeshua saver, JESHUA, JESUS, EXODUS, EXODUS, ISRSAEL, SUOMEN EDUSKUNTA, SUOMEN PÄÄMINISTERI, JAKOBSON, JAKOBSON, JAKOB, JAKOB, JUUDA, JUUDEA, ISRAEL ARMY, ISRAEL ARMY, GOLAN, ISRAEL, EXODUS, EXODUS, FINLAND, MOSES LIPPONEN, PREMINISTER PAAVO LIPPONEN, MOSES, ANTICHRIST IN GOOG, FARAO, FARAO, FARAO, MOSES, LIPPONEN, PREMINISTER PAAVO LIPPONEN, PRESIDEN MARTTI AHTISAARI, FINLAND, SUOMI, LAPPEENRANTA, LAPPEENRANNAN PROFEETTA, PROFETS, HESEKIEL, HESEKIEL, HESEKIEL, HESEKIEL, BIBLE, REVELATION, DANIEL AND REVELATION, EXODUS, PERES + GORBA, PERESTROIK: PERES, GORBA, PAAVI IN ROME, RABIN, EXODUS, EXODUS, EXODUS, EXODUS